Anální sex - zdravotní rizika a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.5.12 21:13
@Anonymní píše:
Předpokládám, že možných poloh moc není?

je, klasika zepredu - nebo spis ty na posteli, partner klecici u tebe, zezadu, z boku (tu mame nejradsi a prijde mi asi nejsetrnejsi), na konicka jsem to teda jeste nezkousela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.12 21:17

Co si myslíte o AS během ms?

• Citovat
  • Upravit
31594
26.5.12 21:18
@Anonymní píše:

No můžeš být na zádech a chlap klečí mezi tvýma nohama (to tě má absolutně ve své moci a nemáš moc jak regulovat rychlost a hloubku průniku), v leže na boku, to mi přijde pro začátek opravdu nejšetrnější, nemusíš se hýbat, jen se uvolníš a chlap se snaží. Pak můžeš být ty nahoře, případně klasika zezadu.
Pro začátek bych volila fakt tu polohu na boku, on pak má minimálně jednu ruku volnou, takže tě může hladit, dráždit klitoris, přitom se o tebe třít penisem, což bývá většinou dost příjemné ta masáž před samotným vstupem, ty se můžeš fakt uvolnit a máš spoustu prostoru kdykoliv ucuknout, což ti poloha na zádech či na všech čtyřech moc neumožňuje-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.5.12 21:20
@Anonymní píše:

Já myslím, že to vyjde víceméně nastejno a s klasikou, pokud krvácíš hodně a nemáš zrovna tampon případně kalich, tak stejně pod sebe budete muset něco dát, abyste „nenasvinili“ :mrgreen:
Pokud tě při ms nic nebolí, tak nevidím žádnou překážku, maximálně partnerovu outlocitnost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
26.5.12 21:21
@Anonymní píše:

Že není třeba řešit, že je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 21:22

No já na AS pomýšlím jako na spásu v podstatě na dobu ms, protože v tý době mám naprosto největší, skoro nesnesitelnou potřebu, zvlášť první den dva. Používám kalich.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
26.5.12 21:23
@Anonymní píše:

napadaji me tri :-) zezadu, z boku a pak jako misionar ale nohy na ramenou partnera.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.12 21:25
@Anonymní píše:
No já na AS pomýšlím jako na spásu v podstatě na dobu ms, protože v tý době mám naprosto největší, skoro nesnesitelnou potřebu, zvlášť první den dva. Používám kalich.

tak to by asi melo byt v pohode, jen jestli nebude tlacit, to chce ale asi proste ozkouset.

K.

Me by zas zajimalo, co tehotensti a AS? mam pocit, ze mi normalni sex nedela moc dobre, mivam pak castejsi tvrdnuti bricha, a AS bych mela i chut, jen vaham…

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
26.5.12 21:27

já takový sex zamítám.Četla jsem že to má následky na stáří,že se v zadnici něco uvolní,ty svaly nebo co a na staré kolena důchodce neudrží stolici.Kvůli chlapovi se na stáří nepo..

• Citovat
  • Upravit
10584
26.5.12 21:28
@Kamča.dalmatinka píše: :lol: hlavně trefit díru :lol: mezi to to totiž dost bolí :mrgreen:
:pankac: :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 21:34
@Breuovi píše:
já takový sex zamítám.Četla jsem že to má následky na stáří,že se v zadnici něco uvolní,ty svaly nebo co a na staré kolena důchodce neudrží stolici.Kvůli chlapovi se na stáří nepo..

To snad když to děláš často, ne.

• Citovat
  • Upravit
2969
26.5.12 21:34

Taky jsem to dělala celkem pravidelně do doby než jsem měla silné krvácení z konečníku,pak následovala kolonoskopie,která mě teda vyléčila. Naštěstí z toho nic nebylo,ale od té doby to do sebe nechci,vždy si představím tu tlustou hadici v zadku a děkuji,nashledanou. Jinka super orgasmus lepší jak obyčejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 21:35

Jo, ještě mě napadá, co když jsou vnitřní hemoroidy. To asi ne, co,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.12 21:35
@Anonymní píše:
Jo, ještě mě napadá, co když jsou vnitřní hemoroidy. To asi ne, co,

urcite ne. K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.12 21:38

To mi nějak vůbec nedošlo. Nemám s nima žádnej problém, ale pak by asi byl. Tak nevím. Já fakt v době ms strašně trpim potřebou. A klasiku, to nedám. Partner taky ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky