Anální sex - zdravotní rizika a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.13 13:22
@strapik píše:
No právě… tahle praktika je plná předsudků… hlavně, že pokud to má chlap rád tak je gay… což ale pravda není

přesný…spousta chlapáků se za to stydí právě proto, že jim to připadá homosexuální. Blbost :cert:…i pro tu partnerku tohle může být příjemný zpestření. Hlavně se toho nebát, nestydět se a nedělat předčasný závěry…dokuď si to nezkusí, netvrdit, že je to „divný“ :mrgreen:…protože není a je to šíleně vzrušující :P…takže pánským prdkám ZDAR :pankac:

• Citovat
  • Upravit
strapik
22.5.13 09:32

Asi tak, ostatně to i orál by se mohl považovat za homosexuální praktiku :mrgreen: análu zdar :P :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 11:42
@strapik píše:
Asi tak, ostatně to i orál by se mohl považovat za homosexuální praktiku :mrgreen: análu zdar :P :palec:
:mrgreen: :lol:…ZDAR a hlavně chuť :dance:
  • Citovat
  • Upravit
Yanya
22.5.13 14:44

Ono za chvíli bude normální i bisexualita, že si manžel pozve kamaráda a budeme kouřit manžela a manžel jeho :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 15:44
@Yanya píše:
Ono za chvíli bude normální i bisexualita, že si manžel pozve kamaráda a budeme kouřit manžela a manžel jeho :-)

tak to by bylo supeeeer :potlesk:…už aby to bylo :dance:

• Citovat
  • Upravit
134
22.5.13 15:45
@Yanya píše:
Ono za chvíli bude normální i bisexualita, že si manžel pozve kamaráda a budeme kouřit manžela a manžel jeho :-)

:lol: mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.5.13 13:47

A chlapy takové Bi prakticky vzrušují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rukapane
27.5.13 09:54

Na webu toho máš celkem dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 10:04

Zdravím..nej poloha je z boku a nejlepe po koupeli jste uvolnena jde to samo i bez lubrikantu…pouzivame detský olejícek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.13 10:17

Ahojky taky jsem mela analni sex ale s byvalym ted mam manzela jsem po revizi delohy a tak bych ho chtela prekvapit ale nevim jestli se neboji nebo mu to neprijde nechutne :-( ale to bych se ho zeptala jsem silene nadrzena jenze po revizi nemuzu mit sex tyden. a chtela jsem se zeptat jeslti muzeme tedy analni sex? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Yvonnnnne
28.5.13 11:36

Používám kolík s vibracemi ale s partnerem nemáme problém to dělat bez přípravy. Ono stačí, když se z toho nedělá bububu…

• Citovat
  • Upravit
strapik
29.5.13 13:52

Asi tak, není to start raketoplánu… je to jen sex… anální sex :mrgreen: a ono se to nezdá, ale vejde se ledacos :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
plackacka
29.5.13 13:56

Nedávno jsem viděla na videu anální fisting, a to dokonce dvou dlaní :-)

• Citovat
  • Upravit
strapik
30.5.13 08:16

Jj, to už jsem taky někde viděl, nebo ruku až po loket… to už je ale jinej level :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3466
2.6.13 22:57

Tak to já tam viděla i 1,5l petku… :mrgreen: :mrgreen: 8o

PS: asi bych se asi měla stát taky anonymní, ne??  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie