Anální sex - zdravotní rizika a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.5.13 08:22
@Anonymní píše:
můj chlap to zbožňuje :)…ať už didlem, vibrátorem, nebo gelovým umělákem :D…nedávno jsem mu pořídila ty anální kuličky a je z toho maximálně nadšenej :potlesk:

ty mu je strkáš do zadku :?: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.13 08:28

@MaminkaMartinka tak když to tak má rád, proč ne :P!?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.13 08:49

Tak jak na stránce 8 píše anonym, že anál je prevence hemeroidů, tak ětší blábol jsem ještě neslyšela 8o dotyčná eidentně o hemeroidech nikdy nic nečetla a nemá s nimi žádnou zkušenost, jinak by tohle nemohla napsat :zed:

já bohužel patřím mezi ty, které hemeroidy trápí hodně, opakovaně a často
anální sex mám doslova zakázaný, i když mi to nedalo a vyzkoušela jsem, myslela jsem, že umřu bolestí - postupovali jsme sice přesně jak se má (začít od tenšího, hodně lubrikovat, uvolnění, stimulace pochvy/klitorisu aj), ale ty hem, prostě snižují elasticitu konečníku a překáží, tlačí, takže prostě bolest a jednou se mi dokonce jeden natrhl, jako lahůdka fakt… takže od té doby fakt ne

jinak se strkáním něčeho do zadku vlastně problém nemám právě z důdodu hem., po každé stoli se omývám vodou a mažu mastí a tlačím hem. zpátky prstem

Anonymní 55

• Citovat
  • Upravit
strapik
7.5.13 13:03
@MaminkaMartinka píše:
ty mu je strkáš do zadku :?: 8o

asi tak… když se mu to líbí a ona s tím nemá problém tak je to ideální stav… lehce mu to závidím
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lihow
7.5.13 13:25

strap on

Dráždění mužova análu vším možným ze srany ženy je celkem běžná praktika. Souložení připínákem se nazývá „strap-on“. Jinak přistupnější k těmto praktikám jsou postupně více a více ženy vyššího věku. Pro ty není problém ani s chutí ho tam opusinkovat..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.13 13:36
@strapik píše:
asi tak… když se mu to líbí a ona s tím nemá problém tak je to ideální stav… lehce mu to závidím :mrgreen:

tak problém s tím fakt nemám…naopak je to pro mě velký vzrůšo :D…kor když vidim, jak moc se mu to líbí a je z toho úplně v tranzu :pankac:…ten sexuální život už si bez toho ani nedovedu představit :)

• Citovat
  • Upravit
strapik
14.5.13 09:05

Ideální stav :) je to totiž super :) i když mnozí to považují za „divný“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.13 10:08
@strapik píše:
Ideální stav :) je to totiž super :) i když mnozí to považují za „divný“

divný jsou ty, co se jim to takhle líbí a mají to tak rádi, ale stydí se o tom mluvit a začít to praktikovat :mrgreen:…tohle prostě nepochopim… mě na tom nic divnýho nepřipadá :pankac:

• Citovat
  • Upravit
19494
14.5.13 10:17
@Dydynky píše:
Pokud jsi byla i na klonoskopii, tak to ani nezkoušej, partnerovo penis by byl pro tebe jako žiletka.. (pokud není mrňavej ;) )
Přebytky chuti tvé, nebo partnerovo? Tvé se dají ukojit orálním sexem, pokud ti stačí klitoriální orgasmus (prostě si vezmeš tampon a šňůrku malinko schováš) a necháš si udělat dobře, u chlapa máš možností o dost víc..ruce, nohy, pusa atd.. :Da pro některé páry není ani ms překážkou..pokud není opravdu silná… :pankac:

nohy? jako ze ji nakopne, az se z toho udela?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
14.5.13 13:39

@careynka neee jí, ale jeho.. :mrgreen: já nevim jak kdo, ale moje chodidla jsou hooodně šikovný.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
strapik
15.5.13 09:24
@Anonymní píše:
divný jsou ty, co se jim to takhle líbí a mají to tak rádi, ale stydí se o tom mluvit a začít to praktikovat :mrgreen:…tohle prostě nepochopim… mě na tom nic divnýho nepřipadá :pankac:

záleží na tom, s kým o tom mám mluvit :mrgreen: na potkání každýmu nevyprávím, že mám rád když mne ženská ojede připínákem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3466
15.5.13 10:13
@strapik píše:
záleží na tom, s kým o tom mám mluvit :mrgreen: na potkání každýmu nevyprávím, že mám rád když mne ženská ojede připínákem :mrgreen:

no my byli na regatě, kde v jednu chvíli bylo asi 20 chlapů a nějak jsem se prokecla, že to ten můj má rád a najednou na mě 90% chlapů koukalo jako na bohyni :andel: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
strapik
16.5.13 08:14

Jo přijde mi, že dneska je to vcelku populární praktika :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.13 13:14
@strapik píše:
záleží na tom, s kým o tom mám mluvit :mrgreen: na potkání každýmu nevyprávím, že mám rád když mne ženská ojede připínákem :mrgreen:

tak jasný, ale pokuď má ten dotyčný stálou partnerku, tak ta by to vědět měla. A záleží pak na ní, jestli do toho půjde, nebo ne.Ten můj to taky nikde nevypraví, je to čistě naše soukromá věc :mrgreen:…a je pravda, že mě se s tím pochlubil až po několika měsíční známosti a byla jsem úplně první partnerka, který se s tím svěřil. Některý holky prostě mají zbytečný předsudky ohledně mužskýho hrání si v tomhle směru :cert:

• Citovat
  • Upravit
strapik
20.5.13 10:19

No právě… tahle praktika je plná předsudků… hlavně, že pokud to má chlap rád tak je gay… což ale pravda není

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky