Antikoncepce Jeanine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
11.5.12 07:04

Pilulku navíc z dalšího platíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3333kata
23.5.12 22:29

Ahojky..dnes jsem si zapomnela vzit pilulku a 12 hod uz ubehlo, mam si zitra vzit 2 najednou nebo normalne jen 1 a tyden se chranit prezervativem ?

• Citovat
  • Upravit
3333kata
23.5.12 23:18

Tak jsem si ji vzala radsi hned je to asi 16hodin tak …v prvnim tydnu ..mame se tedy chranit az do konce plata nebo jak prosim poradte holky nemuzu z toho usnout ani :(

• Citovat
  • Upravit
Emma712
24.5.12 16:45

je dobře že sis ji vzala hnedka, co jsi to zjistila, teď si ber další normálně jako vždycky v obvyklou dobu a akorát je potřeba se teď týden (7dní) raději chránit ještě prezervativem.

• Citovat
  • Upravit
3333kata
24.5.12 17:02

Dekuji mnohokrat ! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Isabelka
30.5.12 05:07

Ahojky tut antikoncepci jsem brala od svých 15 let a nikdy jsem s ní neměla žádné problémy ;)

• Citovat
  • Upravit
anonym123456
5.6.12 08:16

Já beru Jeanine skoro rok a za rok jsem nabrala skoro 10 kilo. Nejdřív jsem si myslela, že je to životním stylem, tak jsem se začala víc hýbat (tak, jako dřív, když jsem byla na normální váze) a nic… takže se přidávám k zástupu zde si stěžujících na příbytek váhy. S MS je to taky stejné… spíš jen špinění, někdy ani to ne. Nejsem spokojená. Ale aspoň nemám takové bolesti a změny nálady, ubrečenost, jaké jsem měla s dřív užívaným Yazzem… nicméně ani u Jeanine nezůstanu

• Citovat
  • Upravit
Nika7854
9.6.12 10:59

Jeanine nechut k sexu a zravost

Ja jsem brala Jeanine 1 rok naprosto se mi snizilo libido , a mela jsem velkou chut na sladke ale naprosto extremni ,,, treba jsem se vzbudila ve 3 rano jen abych jsi mozhla vzit kosticku cokolady ,,, tak jsem ji vysadila a zacla brat Belaru ,,, ale pri te jsem mela nepravidelne mesicky tak jsem se nechala doktorem premluvit zpet na Jeanine ,,, a mam opet stejne potize
jsem ve 24 letech jako nejaka frigidni zenska , a chut na sladke je nekontrolovatelna ,,, tak nevim ale urcite ji zmenim :?

• Citovat
  • Upravit
420
27.6.12 13:00

Ahoj holky, já beru Jeanine 4 roky a jsem spokojená! Menstruace mi přichází přesně na den. Bolesti, které jsem měla před menstruací a i při menstruaci odezněly, jen někdy cítím malinko bolest v podbřišku, ale to je normální. Na začátku jsem ztloustla asi 4 kila, ale časem se to vrátilo do normálu aniž bych se snažila. Akné jsem měla hodně, dost jsem na to trpěla, práškama se to zlepšilo o 100 %, jsem spokojená, pleť mám krásnou. Takže doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
traffic
12.7.12 17:52

Ahojky, Jeanine beru 8 let. Před užíváním jsem měla problémy s epilepsií v latentní formě a můj gynekolog mi ji doporučil s tím, že se moje problémy zlepší. A o 100% zlepšily. Nedám na Jeanine dopustit. Pleť mám jak dětskou prdelku.:mrgreen: Takže já určitě doporučuji :D

• Citovat
  • Upravit
monika0909
16.7.12 13:17

Čtu tu spoustu zkušeností a přidám se i já, prosím vás u užívání antikoncepce mám dva týdny v měsíci nateklé snad všechny žlázy v těle a i prsa se mi nalejou, máte to také? beru jí čtyři roky a i před těhotenstvím jsem jí brala léta, ale jakoby se mi to zhoršovalo a prsa byla větší a větší a bolestivější a pak po dvou týdneh padnu zas na normál, nezatěžuji to svoje tělo těmito změnami?

• Citovat
  • Upravit
946
16.7.12 17:20

Moniko stává se mi to samé ale ne tak extrémně prsa se vždy zvětší na pár dní a pak to zase opadne ale do toho jsem přestala i menstruovat takže já byla s Jeanine spokojená asi půl roku za 14 dní jdu ale na gyndu ji vYměnit. Opravdu mě nebaví dělat si každý měsíc testík kvůli tomu že místo menstruace mám slabný hnědý výtok :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika0909
17.7.12 10:05

To já mám taky a někdy jí nemám vůbec, testy si ale nedělám, to mě tohle nevadí, to naopak je super, že menstruace je mizivá, ale ty prsa to je mazec, včera jsem nasadila nové plato, poslední a budu přesně sledovat na jak dlouho a kdy se mi prsa zvětšují a bolí a zítra jsem objednaná do prsní poradny tak uvidím co tam mi řekne na to stálé zvětšování a zmenšování

• Citovat
  • Upravit
946
17.7.12 12:10

Mě to právě dost stresuje nemůžu si ted dovolit druhé mimi a nervovat se každý měsíc je na mí nervy silný sousto. Nevadí mi slabá menstruace ale žádná je pro mě za trest. Tak držím palečky at to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
8.8.12 07:13

vysazeni Jeanine

Ahoj chystam s epo 4 letech vysadiám strach ze priberu nejake kila navic po vysazeni! mate z timto nekdo nejake zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí