Asi deprese?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.7.12 20:07

Hmm, tak to už nebde nevyzrálostí…pak má takovou povahu a on nějak vykecává s buchtama? v tom případě není holt rodinný typ a bu´d se s tím smíříš a nebo půjdete stejně od sebe…a pokud to tak má být, pak to zvládni a jsi ještě tak moc mladá, že si najdeš jistě skvělého partnerak sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 20:10

Mrzí mě to, ale už kvůli malé, by jsi se neměla trápit a fakt prostě žít..přesně, jak tu někdo psal, sbalit se na celý den vykašlat se na něho…a hlavně mu neposluhuj!!! starej se o sebe a o malou…zkus si šetřit bokem nějaké penízky, aspoň něco, abys měla když tak na horší časy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 08:24

Jojo, to já si nechávám…každý měsíc tisícovku… :think: Teď opět, od šesti od rána hraje na pc, řve to tu jako kráva :( a se mnou se baví „hm“,„hm“… už neříká skoro nic jinýho.. :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
15.7.12 08:37

A nemá někoho jiného? Vím, jak tohle může ubližovat :-( zkus se soustředit na miminko…jak je staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 08:42
@domecekPJVS píše:
A nemá někoho jiného? Vím, jak tohle může ubližovat :-( zkus se soustředit na miminko…jak je staré?

Stoprocentně nemá… to vím stoprocentně. Chodí do práce, cvičit a domů a k PC. :| Malé je 8.měsíců.

• Citovat
  • Upravit
15.7.12 08:49

No a na PC si píše s kým…jinak já mám dítko 11 m+síců a kolem toho 8. měsíce to začlo být s malým náročné…je dost akční, brzo se stavěl, obcházel nábytek, tak vím, že jsem byla moc ráda, když mi manža s malým pomáhal…pomáhá pořád, ale třeba domácnosti moc nedá, jako že by mi pomohl…u mě je to ale o tom, že pracuji a mám velký stres v práci a když jsem se vracela, mluvili jsme o tom spolu, a já řekla, že za podmínky, že mi pomůže s domácností…no a teď lítám kolem malého, domácnost a práce a padám na hubu :-( ale zase takový extrém jako u Vás to není. Ten můj je naštěstí skvělý táta…moc mě to u Tebe mrzí…zkoušela jsi s ním promluvit? Blbý je, že chlapi tyhle řeči moc nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 09:16
@domecekPJVS píše:
No a na PC si píše s kým…jinak já mám dítko 11 m+síců a kolem toho 8. měsíce to začlo být s malým náročné…je dost akční, brzo se stavěl, obcházel nábytek, tak vím, že jsem byla moc ráda, když mi manža s malým pomáhal…pomáhá pořád, ale třeba domácnosti moc nedá, jako že by mi pomohl…u mě je to ale o tom, že pracuji a mám velký stres v práci a když jsem se vracela, mluvili jsme o tom spolu, a já řekla, že za podmínky, že mi pomůže s domácností…no a teď lítám kolem malého, domácnost a práce a padám na hubu :-( ale zase takový extrém jako u Vás to není. Ten můj je naštěstí skvělý táta…moc mě to u Tebe mrzí…zkoušela jsi s ním promluvit? Blbý je, že chlapi tyhle řeči moc nemusí…
Řekne mi že jí nechtěl… :| odešla bych klidně! vlastně kam bych chodila, byt je můj…respektive pronajatý na mě, já nám ho našla. ale kdybychom spolu nebyli… právě…proto neodejdu, ptž bych mu jí musela půjčovat a to neexistuje. :(
  • Citovat
  • Upravit
15.7.12 09:20

Když je tak malá, tak bych si trvala na tom, že pokud jí bude chtít vidět, tak jedině u Vás na návštěvě…hele, musíš si rozmyslet, co je pro Tebe lepší…žít v tomhle a žije v tom i Tvé dítko, nebo ho vyhodit a smířit se s tím, že jednou za 14 dní si ji půjčí na den…jak bude starší, tak třeba na víc…a nebo o ni nebude mít zájem, když jí nechtěl a tím to bude vyřešeno…jsi hrozně mladá, nemůžeš takhle žít…a finančně bys to sama utáhla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 12:54
@domecekPJVS píše:
Když je tak malá, tak bych si trvala na tom, že pokud jí bude chtít vidět, tak jedině u Vás na návštěvě…hele, musíš si rozmyslet, co je pro Tebe lepší…žít v tomhle a žije v tom i Tvé dítko, nebo ho vyhodit a smířit se s tím, že jednou za 14 dní si ji půjčí na den…jak bude starší, tak třeba na víc…a nebo o ni nebude mít zájem, když jí nechtěl a tím to bude vyřešeno…jsi hrozně mladá, nemůžeš takhle žít…a finančně bys to sama utáhla?

Utáhla… ted mi dává tři tisíce na jídlo, nájem a vše na malou platím já… měla bych ještě víc než ted snad…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.12 13:21

Já už se asi zabiju… opět hraje, co jsme přijeli z nákupu… dnes už 6hodin jen hraje a do večera bude… :| nemluvi se mnou ptž pak se nesoustředí… :( :(

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 13:25

Nezabíjej sebe, houkni na něj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 13:26
@MartinaVALL píše:
Nezabíjej sebe, houkni na něj :pocitac:

Nereaguje… :| totál!!

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 13:57

Tak to zkus po dobrém. Miláčku, jestli chceš, abych ti sbalila notas a poslala tě zpátky k mamince, tak u toho compu buď, ale mám pocit, že bysme měli začít fungovat jako rodina.Nebo se na něj vykašli, sbal se a vypadni ven a vrať se až večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 14:00
@MartinaVALL píše:
Tak to zkus po dobrém. Miláčku, jestli chceš, abych ti sbalila notas a poslala tě zpátky k mamince, tak u toho compu buď, ale mám pocit, že bysme měli začít fungovat jako rodina.Nebo se na něj vykašli, sbal se a vypadni ven a vrať se až večer :mavam:

Venku leje, na to prdim… dělám si svoje…on si mě nevšímá… :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 14:07

No, my dvě spolu to nevyřešíme. Ale takhle se žrát a nekomunikovat s ním, to bych nevydržela, minimálně bych vyhodila pojistky, ale my bydlíme v RD, a dělala, broučku, co se stalo, ale každá jsme jiná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí