Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hmm, tak to už nebde nevyzrálostí…pak má takovou povahu a on nějak vykecává s buchtama? v tom případě není holt rodinný typ a bu´d se s tím smíříš a nebo půjdete stejně od sebe…a pokud to tak má být, pak to zvládni a jsi ještě tak moc mladá, že si najdeš jistě skvělého partnerak sobě…
Mrzí mě to, ale už kvůli malé, by jsi se neměla trápit a fakt prostě žít..přesně, jak tu někdo psal, sbalit se na celý den vykašlat se na něho…a hlavně mu neposluhuj!!! starej se o sebe a o malou…zkus si šetřit bokem nějaké penízky, aspoň něco, abys měla když tak na horší časy…
Jojo, to já si nechávám…každý měsíc tisícovku…
Teď opět, od šesti od rána hraje na pc, řve to tu jako kráva
a se mnou se baví „hm“,„hm“… už neříká skoro nic jinýho..
![]()
A nemá někoho jiného? Vím, jak tohle může ubližovat
zkus se soustředit na miminko…jak je staré?
@domecekPJVS píše:
A nemá někoho jiného? Vím, jak tohle může ubližovatzkus se soustředit na miminko…jak je staré?
Stoprocentně nemá… to vím stoprocentně. Chodí do práce, cvičit a domů a k PC.
Malé je 8.měsíců.
No a na PC si píše s kým…jinak já mám dítko 11 m+síců a kolem toho 8. měsíce to začlo být s malým náročné…je dost akční, brzo se stavěl, obcházel nábytek, tak vím, že jsem byla moc ráda, když mi manža s malým pomáhal…pomáhá pořád, ale třeba domácnosti moc nedá, jako že by mi pomohl…u mě je to ale o tom, že pracuji a mám velký stres v práci a když jsem se vracela, mluvili jsme o tom spolu, a já řekla, že za podmínky, že mi pomůže s domácností…no a teď lítám kolem malého, domácnost a práce a padám na hubu
ale zase takový extrém jako u Vás to není. Ten můj je naštěstí skvělý táta…moc mě to u Tebe mrzí…zkoušela jsi s ním promluvit? Blbý je, že chlapi tyhle řeči moc nemusí…
@domecekPJVS píše:Řekne mi že jí nechtěl…
No a na PC si píše s kým…jinak já mám dítko 11 m+síců a kolem toho 8. měsíce to začlo být s malým náročné…je dost akční, brzo se stavěl, obcházel nábytek, tak vím, že jsem byla moc ráda, když mi manža s malým pomáhal…pomáhá pořád, ale třeba domácnosti moc nedá, jako že by mi pomohl…u mě je to ale o tom, že pracuji a mám velký stres v práci a když jsem se vracela, mluvili jsme o tom spolu, a já řekla, že za podmínky, že mi pomůže s domácností…no a teď lítám kolem malého, domácnost a práce a padám na hubuale zase takový extrém jako u Vás to není. Ten můj je naštěstí skvělý táta…moc mě to u Tebe mrzí…zkoušela jsi s ním promluvit? Blbý je, že chlapi tyhle řeči moc nemusí…
Když je tak malá, tak bych si trvala na tom, že pokud jí bude chtít vidět, tak jedině u Vás na návštěvě…hele, musíš si rozmyslet, co je pro Tebe lepší…žít v tomhle a žije v tom i Tvé dítko, nebo ho vyhodit a smířit se s tím, že jednou za 14 dní si ji půjčí na den…jak bude starší, tak třeba na víc…a nebo o ni nebude mít zájem, když jí nechtěl a tím to bude vyřešeno…jsi hrozně mladá, nemůžeš takhle žít…a finančně bys to sama utáhla?
@domecekPJVS píše:
Když je tak malá, tak bych si trvala na tom, že pokud jí bude chtít vidět, tak jedině u Vás na návštěvě…hele, musíš si rozmyslet, co je pro Tebe lepší…žít v tomhle a žije v tom i Tvé dítko, nebo ho vyhodit a smířit se s tím, že jednou za 14 dní si ji půjčí na den…jak bude starší, tak třeba na víc…a nebo o ni nebude mít zájem, když jí nechtěl a tím to bude vyřešeno…jsi hrozně mladá, nemůžeš takhle žít…a finančně bys to sama utáhla?
Utáhla… ted mi dává tři tisíce na jídlo, nájem a vše na malou platím já… měla bych ještě víc než ted snad…
Já už se asi zabiju… opět hraje, co jsme přijeli z nákupu… dnes už 6hodin jen hraje a do večera bude…
nemluvi se mnou ptž pak se nesoustředí…
![]()
Tak to zkus po dobrém. Miláčku, jestli chceš, abych ti sbalila notas a poslala tě zpátky k mamince, tak u toho compu buď, ale mám pocit, že bysme měli začít fungovat jako rodina.Nebo se na něj vykašli, sbal se a vypadni ven a vrať se až večer ![]()
@MartinaVALL píše:
Tak to zkus po dobrém. Miláčku, jestli chceš, abych ti sbalila notas a poslala tě zpátky k mamince, tak u toho compu buď, ale mám pocit, že bysme měli začít fungovat jako rodina.Nebo se na něj vykašli, sbal se a vypadni ven a vrať se až večer
Venku leje, na to prdim… dělám si svoje…on si mě nevšímá…
![]()
No, my dvě spolu to nevyřešíme. Ale takhle se žrát a nekomunikovat s ním, to bych nevydržela, minimálně bych vyhodila pojistky, ale my bydlíme v RD, a dělala, broučku, co se stalo, ale každá jsme jiná ![]()