Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@T.Hololinka píše:
My máme jeden druhého a kamarády nepotřebujeme.![]()
Tý jo
To musí být zábava ![]()
@Prcek88
Když byl manžel na posledním zapíjení kamarádovi dcery, tak si tam každý dal asi jedno pivo a šli domů, protože ten jejich kamarád jim dopodrobna vyprávěl zážitky z porodu včetně počtu stehů
, pak každej dodal porod své ženy a přešla je chuť pít
![]()
@Prcek88 píše:
Tý joTo musí být zábava
Jistě že je, po večerech hrajeme Jméno, město, zvíře věc a o víkendech dostihy nebo monopoli, teď možná koupíme žolíky. ![]()
@ana11 píše:
Ne, na Tebe už reagovat asi nebudu! Jsem Ti něco udělala nebo tak něco? Jako co bych chlap rajzoval? Silvestr nesivlestr. Nakonec vytáhneš MDŽ… Prostě ne, nic, šlus. Jednou má rodinu, tak má rodinu. A basta!
přesně tak, tady je to samá provokatérka a ohání se tu jakousi svobodou, taková pitomost ![]()
@verjanku píše:
Když byl manžel na posledním zapíjení kamarádovi dcery, tak si tam každý dal asi jedno pivo a šli domů, protože ten jejich kamarád jim dopodrobna vyprávěl zážitky z porodu včetně počtu stehů![]()
![]()
![]()
![]()
už jsi to navrhla protialkoholním léčebnám jako odvykací metodu? ![]()
@Luci-ferek píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na Váš názor. Před pár měsíci jsem sama v sobě prohlásila, že jsem nespokojená s tím jak ten můj netráví čas doma a netráví se mnou večer čas a prostě tyhle věci… asi chápete o čem mluvím.Řeším to tím, že mu ho vykouřím…
Já vím dámy, že to asi není úplně výchovný, ale prostě… né že bych to měla nějak ráda, ale každý večer zakloním hlavu a nechám se 10 minut píglovat do pusy, nebo mu to dělám sama od sebe a prostě tak…jak říkám… na 10 minut denně.
Dřív jsem to nedělal vůbec, pak jsem si řekla že to zkusím…no a funguje to, alespon v tomhle směru.
Nejhorší na tom je že to fakt funguje. Nebyl v hospodě, nebo s kamarádama už přes dva měsíce a jí zdravěji aby se mi to nehnusilo – sám od sebe (to jsem vypozorovala)…
Ale! Nemůžu si pomoct, připadám si jako ku*va co dělá takovýhle obchod…co byste si mysleli kdyby vám něco takového řekla vaše kamarádka? Tukali byste si na čelo?
Já teda nevím, ale můj přítel mi tohle dělat povoluje jen výjimečně. Prý je to super, ale je nesvůj, že já z toho nic nemám. Pokud vám to ale vyhovuje, tak proč ne, hlavně, že je doma. ![]()
@tamata píše:
přesně tak, tady je to samá provokatérka a ohání se tu jakousi svobodou, taková pitomost
Teď bez legrace. Moje bývala skorošvagrová svého nastávajícího muže (autobusáka) jezdila kontrolovat na nádraží, když tam měl přestávky a sledovala ho za popelnicema, jestli za ním do autobusu někdo nechodí a občas jela nějakou tu linku s ním v přestrojení
.
@verjanku píše:
@Prcek88
Když byl manžel na posledním zapíjení kamarádovi dcery, tak si tam každý dal asi jedno pivo a šli domů, protože ten jejich kamarád jim dopodrobna vyprávěl zážitky z porodu včetně počtu stehů![]()
![]()
![]()
![]()
No fuj to se nedělá, když se narodil náš malej narodil se ráno o pul deváté šel pít od rána, kámoši zaplnili celou hospodu a rozhodně jim detaily z porodu nevyprávěl
Každopádně malej je zdravej zapili ho pořádně ![]()
@neumisa píše:
už jsi to navrhla protialkoholním léčebnám jako odvykací metodu?
Vidíš, to mě nenapadlo ![]()
@verjanku píše:
Teď bez legrace. Moje bývala skorošvagrová svého nastávajícího muže (autobusáka) jezdila kontrolovat na nádraží, když tam měl přestávky a sledovala ho za popelnicema, jestli za ním do autobusu někdo nechodí a občas jela nějakou tu linku s ním v přestrojení![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Fůůůj, jen si představím ten smrad od popelnic
a je mi
![]()
@T.Hololinka píše:Žolíky jsou nejlepší
Jistě že je, po večerech hrajeme Jméno, město, zvíře věc a o víkendech dostihy nebo monopoli, teď možná koupíme žolíky.
@verjanku píše:
Teď bez legrace. Moje bývala skorošvagrová svého nastávajícího muže (autobusáka) jezdila kontrolovat na nádraží, když tam měl přestávky a sledovala ho za popelnicema, jestli za ním do autobusu někdo nechodí a občas jela nějakou tu linku s ním v přestrojení![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
je to smutný, že tohle někdo dělá. Přitom když budu chtít zahnout tak stačí jít na nákup, nebo s košem, já bych to stihla tak předpokládám že i chlap ![]()
@Prcek88 píše:
No fuj to se nedělá, když se narodil náš malej narodil se ráno o pul deváté šel pít od rána, kámoši zaplnili celou hospodu a rozhodně jim detaily z porodu nevyprávělKaždopádně malej je zdravej zapili ho pořádně
Náš syn se narodil v poledne a když jel muž z porodnice, zapomněl zapnout světla a přivázat se, zastavili ho policajti a on celej rozjařenej říkal, že se hrozně omlouvá, ale byl celou noc u rodící manželky a že se mu narodil syn, byl úplně mimo. Tak policajt mu pogratuloval, vzal si kilo, nevzal mu body a poslal ho pryč
![]()
@Prcek88 píše: Žolíky jsou nejlepšíA kdo vyhrává?
V žolíkách ještě nevíme, nejprve se je musí naučit hrát. Ale v dostizích vedu já ![]()
Horší je, když jde na noční, to si pak doma mohu ukousat prsty strachy, jestli není někde jinde ![]()