Asi vím, jak ho udržet doma, ale za jakou cenu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
18.7.13 10:45
@tamata píše:
Já minule chytla klíště, když jsem číhala ve křoví před jeho prací :twisted:

vždyť říkám, je to dřina udržet vyrovnaný, šťastný a spokojený manželství, drž se :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
12505
18.7.13 10:46
@Luci-ferek píše:
proto to tady píšu. Jak jsem napsala dřív. On to asi neni žádnej alkoholik. Jednou, dvakrát do měsíce chodíval, ale klído K. O.Já si i dokonce myslim, že takhle choděj chlapi běžně, nebo nevim…ale prostě, tohle funguje skvěle, tak to dělám.
Je to těžký, on se o vše postará. Peníze přinese. Je celkem schopnej udělat doma něco, ale to, že jde dvakrát do měsíce do hospody mě prostě štve, tak jak bys to vyřešila ty? Já se to ráda dozvím :)

To myslíš vážně? Že tě štve, že jde někam dvakrát do měsíce? To se nediv až ti uteče za nějakou toleratní ženskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.7.13 10:46
@Jasněnkaa píše:
zakaž mu telku, tyhle nápady mají z ní :cert:

nemůžu, má chytrý mobil, a v něm má telku taky, nebo spíš tam může sledovat filmy. A ten zatracený mobil je chytřejší než já, takže to neumím odstranit nebo zablokovat :oops: :oops:
Začínám se bát, aby neutekl oknem, bydlíme v přízemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 10:47
@T.Hololinka píše:
nemůžu, má chytrý mobil, a v něm má telku taky, nebo spíš tam může sledovat filmy. A ten zatracený mobil je chytřejší než já, takže to neumím odstranit nebo zablokovat :oops: :oops:
Začínám se bát, aby neutekl oknem, bydlíme v přízemí.

mobil? 8o to je cesta do pekel, ještě k tomu když s ním neumíš, jak ho chceš kontrolovat? holka prober se! říkám ti, má milenku.

• Citovat
  • Upravit
26256
18.7.13 10:48

Co mám dělat, když můj chlap sedí každý večer doma a nechce jít do hospody? mám mu ho taky vykouřit, aby konečně na chvíli vypadl z domu?

Příspěvek upraven 18.07.13 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.7.13 10:48

No teda, můj chlap chodí do hospody rozhodně častěji, než dvakrát do měsíce. Asi je u nás něco špatně a taky bych se měla naučit kouřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
18.7.13 10:49

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.7.13 10:49
@Jasněnkaa píše:
mobil? 8o to je cesta do pekel, ještě k tomu když s ním neumíš, jak ho chceš kontrolovat? holka prober se! říkám ti, má milenku.
:,( :,( Asi ano, no nic, holt mu budu muset dělat to co zakladatelka tomu svému, třeba si to rozmyslí a bude se mnou. Aspoň že mám vytrhané stoličky, mám v puse více místa :palec: třeba ho tím přesvědčím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
18.7.13 10:50

@rajada jaktože sis ještě neudělala kurz vykouřím tě hned :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
@bamba píše:
No proč jako chlap potřebuje volnost? To nechápu, pak tady člověk čte nářky, on mě opouští. Děláte si to samy. Jednou mám rodinu, tak jsem s rodinou, když někam půjdu, vemu ji sebou.Fakt nevím, kdo poprve vyřkl tu blbost, že chlap úpotřebuje volnost.

8o to by mi hráblo. Jsme manželé, ne siamská dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

Jsem se zase zasmala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 10:51
@neumisa píše:
Co mám dělat, když můj chlap sedí každý večer doma a nechce jít do hospody? mám mu ho taky vykouřit, aby konečně na chvíli vypadl z domu?Příspěvek upraven 18.07.13 v 10:48
čti pořádně :roll: kouření je aby byl doma, ty potřebuješ jinou metodu :think: holky určitě poradí ;)
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
@T.Hololinka píše: :,( :,( Asi ano, no nic, holt mu budu muset dělat to co zakladatelka tomu svému, třeba si to rozmyslí a bude se mnou. Aspoň že mám vytrhané stoličky, mám v puse více místa :palec: třeba ho tím přesvědčím.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Ariadne

2× do měsíce bych se vůbec nevzrušovala 8) a tím pádem bych ani jeho nemusela vzrušovat :mrgreen:

a to přišel třeba v 6 ráno, totál zeblitej, utratil 2000.- za tah? Jestli nemáte děti, tak buď bych šla s ním nebo si naplánovala akci s kámoškama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky