Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
no dovolco mě urážíš?
Podívej se na počet příspěvků
a spočítej příspěvky obou uživatelek v diskuzi.. bude ti to rychle jasné, Jasněnko ![]()
@ana11 píše:
Ještě se zeptám na utažení té mašle. Taky si tam píšete čas zavázání jako při použití škrtidla, aby se to dalo včas povolit a nezůstal po této proceduře chlap bezkulečný?
záleží na počtu dětí v domácnosti - pokud už má chlap v tomto směru splněno, je zbytečné řešit délku přiškrcení. ![]()
@Prcek88 píše:
Vy které budete přivazovat za kulky, nezapoměnte na ruce aby jsi to nerozvázal
dobrá připomínka, ručně dopisuji do manuálu…
Hele, pro ty dámy, které nikam nechtějí pouštět své muže..a co Vánoce? To by nemohl dostat nějaké vycházky ![]()
@Luci-ferek píše:
prostě chci aby byl se mnou!! a ted do mě…
A chci a chci a chci!!! Ještě si dupni, ať je to úplný.
Chováš se jako malý rozmazlený děcko, které si vyřvává svoji oblíbenou hračku. Chlap není tvoje věc, majetek, je to člověk se svými potřebami, zájmy…je naprosto normální, že ve vztahu má žena a muž i své kamarády, s kterými se chce vídat. Vztah není o tom, že se dva k sobě přivážou řetězem a budou jen spolu.
A tím, co děláš se neuvěřitelně ztrapňuješ a ponižuješ a věřím tomu, že ho to nebude bavit věčně každej den naklusat na stažení kalhot a pak se poslušně dívat na Doktory z Počátků
.
Proč jsi tak majetnická a hysterická?
Divím se, že ti ještě neutekl.
@Lo píše:
Hele, pro ty dámy, které nikam nechtějí pouštět své muže..a co Vánoce? To by nemohl dostat nějaké vycházky
To vůbec, o Vánocích je mnohem víc možností k zahnutí nebo alkoholu. A já přeci nebudu trčet doma sama o Vánocích ![]()
@verjanku píše:
A chci a chci a chci!!! Ještě si dupni, ať je to úplný.![]()
Chováš se jako malý rozmazlený děcko, které si vyřvává svoji oblíbenou hračku. Chlap není tvoje věc, majetek, je to člověk se svými potřebami, zájmy…je naprosto normální, že ve vztahu má žena a muž i své kamarády, s kterými se chce vídat. Vztah není o tom, že se dva k sobě přivážou řetězem a budou jen spolu.
A tím, co děláš se neuvěřitelně ztrapňuješ a ponižuješ a věřím tomu, že ho to nebude bavit věčně každej den naklusat na stažení kalhot a pak se poslušně dívat na Doktory z Počátků.
Proč jsi tak majetnická a hysterická?Divím se, že ti ještě neutekl.
@Lo píše:
Hele, pro ty dámy, které nikam nechtějí pouštět své muže..a co Vánoce? To by nemohl dostat nějaké vycházky
Jako rýpalky mám nejradši. Nejrodinnější ze všech rodinných svátků - Vánoce - a aby dostal volno bez rodiny? Jsi asi na hlavu padlá!
![]()
Tady si prostě vždycky někdo musí hryznout, marná sláva
, kam nám to emimino spěje ![]()
@kjhui píše:
Podívej se na počet příspěvkůa spočítej příspěvky obou uživatelek v diskuzi.. bude ti to rychle jasné, Jasněnko
@Lo píše:
vánoce jsou svátky klidu a míru, rodina má být spolu!
@Lo píše:
@T.Hololinka a co pro kapra, pro kapra může?
jen s náhubkem a suspenzorem.