Alespoň jsem zaměstnanec, ne jako ty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2695
21.1.19 23:18

@Janli :palec: pod to se podepisuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
21.1.19 23:20
@Janli píše:
Ani omylem. Jedinej recept je najít si partnera před kterým nemáš potřebu mít tajemství nebo před ním schovávat peníze. Co je to sakra za vztahy, že si jede každej na vlastním písečku? Než takový partnerství, to radši nic. Chci mít vedle sebe chlapa, se kterým můžu sdílet naprosto všechno a já takovýho zaplaťpánbůh mám.

nevím jak jsi to pochopila, ale já se vyjadřoval ke stávající situaci. nikde není napsáno, že se chce někdo rozejít, pokud ty máš partnera, o jakém píšeš, tak gratuluji. No a to že má každý má svůj účet, ještě neznamená že nedávají peníze dohromady..

• Citovat
  • Upravit
Janli
21.1.19 23:26
@Forest_Gump1 píše:
nevím jak jsi to pochopila, ale já se vyjadřoval ke stávající situaci. nikde není napsáno, že se chce někdo rozejít, pokud ty máš partnera, o jakém píšeš, tak gratuluji. No a to že má každý má svůj účet, ještě neznamená že nedávají peníze dohromady..

Aha. No, ke stávající situaci…kde není vzájemná úcta a respekt, tam není nic… Zažila jsem to. Pokud má frajer potřebu ženu shazovat, jediná rada je poslat ho do světa…

• Citovat
  • Upravit
8056
21.1.19 23:28

No tak chytil nerva. Kdyby si měl můj chlap brát každou kravinu vyřcenou mnou v afektu, tak jsme oba mrtví… Cílím velmi dobře a pak mě to mrzí… A není to o neúctě, prostě chci ublížit… Po letech soužití pochopil, že prvně musím z afektu a pak teprve můžu myslet. Začnou mu cukat koutky a já vím, že tudy cesta nepovede, omluvím se a ok. Stejně to funguje i opačně, jen on zase potřebuje uhnout a čas na rozmyšlenou. A usmirovacky jsou super :jazyk:

A pokud se nad tím zamyslíš bez toho ukřivdění, on si musel vyslechnout potupný telefonát o neplacení nájmu. Ty sis to měla zkontrolovat. Od 9. do 20. se nepodívat na účet je teda podivné, omluvila bych se, peníze poslala. Tvoje reakce byla útok, proč to neřekl v pátek a výsledek je hádka. Občas je dobré začít u sebe ;)

Počítám, že ten jeho výlev znamenal něco ve smyslu, že si celou dobu myslel, že jsi schopnější a nemáš se zahazovat s hůř placenou prací bez výhod na dpp. Ale teď si tím tak jistý není… věděl, že tě naštve…

Reagovat na podobné věci bude asi vždy stejně, takže je na tobě, jestli s tím budeš umět žít nebo si najdeš někoho, kdo ti bude víc vyhovovat…

Příspěvek upraven 22.01.19 v 03:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.1.19 23:30
@Anonymní píše:
Blbec. Určitě se zamysli nad tím s kým jsi. Já bych na něj začala v tom afektu mluvit německy. Třeba by se zase cítil poníženě on.
On má taky VŠ nebo jen střední?

Má VŠE ne? To už není vysoká škola ale diagnóza, oni je tam učí jaká jsou elita :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
21.1.19 23:33

Neznášam túto dobu. Iba prachy.. sa riešia. Nie som ortodoxná vo vzťahoch, možno iba tam, kde sú decká a city, mám svoje výhrady či prežitie. No ty si mladá a hľadaj, raz ten súdený príde a prekonáš s ním v dobrom aj v zlom. Toto nie je chlapec, ktorý ťa urobí šťastnou. ( a ver že žiadny.. to je
len o tebe ;))

Příspěvek upraven 22.01.19 v 00:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
21.1.19 23:38

Ho ve skolce sikanovali, ze si to ted vylejva na tobe? Proc si to nechas libit? Neni nic horsiho, nez histerickej chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
21.1.19 23:53

Jen ty si dokážeš pravdivě odpovědet na otázku, zdali je to jen vyjimečný zkrat z jeho strany, nebo je opravdu takový honič sebevědomí s potrebou shazovat nejbližší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
22.1.19 00:02
@Janli píše:
Aha. No, ke stávající situaci…kde není vzájemná úcta a respekt, tam není nic… Zažila jsem to. Pokud má frajer potřebu ženu shazovat, jediná rada je poslat ho do světa…

na základě údajů které zakladateka uvedla není možné usuzovat, zda šlo o ojedinělou událost nebo ne. Proč s ním je teda 3 roky fakt nevím ?

• Citovat
  • Upravit
9658
22.1.19 00:35

Jezisi nedělejte z toho drama. Jsou spolu tři roky a pokud poprvé vylitnul, kvůli toho, ze na něho vyjela majitelka bytu a dotyčná si nezkontrolovala ze peníze odešly, tak to snad není žádná tragédie, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.1.19 00:47

Tak se naštval, no… prostě dostal pocit, že on je ten zodpovědnej a on ponese tíhu chodu domácnosti z finančního hlediska, on bude ten, kdo bude zajišťovat nějaké jistoty. Jemu by se nikdy nestalo, že by neposlal nájem. On musí dělat zaměstnance, klopit hlavu, držet hubu, makat přesčas, nechat se buzerovat. A madam je maximálně free, dělá si jen tak na dohodu, nesnaží se o kariérní a finanční růst, tomu odpovídá i její mindset, protože místo aby ve chvíli, kdy jasně udělala chybu a nestalo se něco, za co je zodpovědná, tak místo aby přiznala chybu a byla chvíli zticha, tak ještě jde do protiútoku, diskutuje a vytahuje hovadiny typu kdy kdo komu řekl kdo kdy komu volal. Teď trochu fabuluju, ale třeba takhle nějak se cítil. Jako pravda je, že tenhle způsob diskuze by v zaměstnání možný nebyl, ale zas jako on není tvůj nadřízený, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.1.19 00:49
@Forest_Gump1 píše:
jediný recept. neříkat partnerovi kolik beru. co je mu do toho. mít svůj vlastní účet, rozdělit si financování domácnosti.

Financování domácnosti půl na půl? Schválně, jak dlouho by jí to vydrželo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
22.1.19 03:23

Já se nedivím, nezaplatíš nájem a on je ten špatný… Kdyby ti to řekl tak se budeš rozčilovat že z tebe dělá debila že samozřejmě o tom víš. Spíš chyba v komunikaci. Nejspíš to to neřekl že si myslel že snad si to kontroluješ. Jestli je ekonom tak asi si to hlídá a očekává od tebe že si taky hlidáš jestli platíš závazky. Možná se cítil i trapně… Spíš si ho zklamala a jen si vylil zlost… Předpokládám že ses mu omluvila že si mu způsobila nepříjemnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
22.1.19 07:29
@Jasom píše:
Neznášam túto dobu. Iba prachy.. sa riešia. Nie som ortodoxná vo vzťahoch, možno iba tam, kde sú decká a city, mám svoje výhrady či prežitie. No ty si mladá a hľadaj, raz ten súdený príde a prekonáš s ním v dobrom aj v zlom. Toto nie je chlapec, ktorý ťa urobí šťastnou. ( a ver že žiadny.. to je
len o tebe ;))Příspěvek upraven 22.01.19 v 00:01

Ba ne. Ten, co mě bude pořád dokola shazovat nebo ze mě dělat služku ze mě šťastnějšího člověka neudělá.

Zakladatelka sama ví, jestli se jednalo o ojedinělý výstup anebo on to hrotí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
22.1.19 08:57

@botl Přijde mi, že tady dost lidí nečetlo do konce: „Tu moji práci ale shazuje celkove. On je ekonom, je vše.“ Takže ano, ponižuje ji z hlediska práce pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí