Alespoň jsem zaměstnanec, ne jako ty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
22.1.19 18:37
@Kubula.K píše:
Posledni veta v prvnim prispevku :D

Me fascinuje, jak z celeho prispevku, ze kterého přímo čiší ublizenost a neochota uznat chybu vyberes jednu informaci, ktera se ti hodi a pracujes s ni jako s objektivni pravdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
22.1.19 18:54

No pravda, chytla jsem se jedny veci. Pro me by tohle byl nejvetsi problem, kdyz delam prakticky stejnou praci, zejo. :mrgreen:

Jinak jsem polozila naky doplnujici dotazy, zatim bez odpovedi, takze spekuluju jako vsichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
29.1.19 19:34
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 3 lety vztah, s přítelem jsme se chytli teď večer, zapomněl mě říct, že jsem zapomněla odeslat nájem, že mu volala majitelka bytu. Já tam příkaz dávala už 9.1.,ale peníze neodesly, to je jedno.
Tak jsem mu řekla, že mi to mohl říct hned, když mi volala v pátek. Začal na mě křičet, že ať uznam chybu, že v životě nedostanu v práci prémie, jak jsem tvrdohlava, ale že je vlastně ani dostat nemůžu, když dělám jen na DPP.

Úplně mi vhrkly slzy do očí. Ano, studuji vs, tak mám narozdil od něj jen dpp, ale dělám učitelku němčiny. 8) 8o

Prostě mě mrzí, jak tohle vůbec může říct a ponizit mě? I když to bylo v afektu. Tu moji práci ale shazuje celkove. On je ekonom, je vše.

Bych se ho zeptala jestli by bylo dle něj lepší ukončit VŠ a jít prodávat do Alberta za 15. tis. Jestli by pak byl pyšnej. Nic proti prodavačkám z Alberta, ale při jeho nárocích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.1.19 19:55
@welovefashion
@welovefashion píše:
Má VŠE ne? To už není vysoká škola ale diagnóza, oni je tam učí jaká jsou elita :D

Teď jsem ale fakt vyprskla smíchy, protože přesně tohle prohlásila moje kamarádka tuhle taky, ona tam měla příbuznýho a byť je ve svým oboru úspěšnější než on ve svým, on STUDOVAL NA VŠE, padněte obdivem k zemi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.1.19 20:02

Že shazuje práci celkově, to je problém a nevím, jak může fungovat vztah, kde jeden má u druhého jeho práci za podřadnou.

A teda koukám na některé reakce a… Ne že bych chtěla hrát „co je horší a kdo udělal větší chybu“, ale KDYŽ UŽ jsme tak u toho. Přijde mi, že se spíš člověku stane, že zapomene odeslat platbu, natož ji po sobě zkontrolovat (ruku na srdce, kdo to vždycky do puntíku kontroluje i třeba druhý den - a pokud e-banking používá pouze na tohle, jinak online neplatí, nemusí tam jinak chodit vůbec), než aby člověk zapomněl upozornit, že byl upozorněn na problém s platbou. To první, to člověk vyloženě zapomene udělat nebo zkontrolovat, ale při tom druhém už pustil z hlavy problém. Není to sice třeba vyčítat, ale otázka „proč jsi mi to neřekl předtím“ („já to nevěděla a hned bych to poslala - a teď může být problém s dalším zpožděním, že to ani po informaci neřešíme“) mi zas tak mimo nepřijde. Už z hlediska pronajímatele - nedojdou peníze, ok, blbý, možná zapomněli, upozorním. Nedojdou peníze vzápětí po upozornění - tak to už je mi hodně divný a mám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí