Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejhorší je že když je v mé přítomnosti, tak mám úplnej útlum, jako bych zamrzla. Nefunguju. Štve mě tahle situace, nevím z které do které…
Manžel už několikrát tohle téma s ní řešil. Domluva že tam občas zajdu já když budeme mít náladu vydržela asi 14 dnů. Byla jsem tam za tu dobu cca 5×. Pak zase začala chodit xkrát denně…
@Anonymní píše:
@Malaga výchova nejspíš úplně správná nebyla když jsem založila tohle téma…
Ty taky nebudeš dokonalá matka, to mi věř. To není žádná z nás. Jednou ti život nastaví zrcadlo a možná mámu pochopíš. Vyjadřujes se o ní hrozně, možná by ti prospěl roční pobyt u biomaminky aby ti došlo co všechno máš. Trochu vděku a pokory děvče.
@Anonymní píše:
jako že děcák by byl lepší?
Ono to nebude ani o tom, že jsi adoptovaná, ty bys tuhle paní zřejmě neměla ráda ani kdyby byla vlastní…
@terien píše:
Ty taky nebudeš dokonalá matka, to mi věř. To není žádná z nás. Jednou ti život nastaví zrcadlo a možná mámu pochopíš. Vyjadřujes se o ní hrozně, možná by ti prospěl roční pobyt u biomaminky aby ti došlo co všechno máš. Trochu vděku a pokory děvče.
amen
@Anonymní píše:
@alenka84 úplně si pamatuju jak mi oznámila že jsem adoptovaná. Bylo mi myslím 5. Hodně jsem zlobila a ona mi řekla že si mě vzali že mě bio matka nechtěla..
To od ní bylo hnusný.
Ale stalo se to kdy? Před dvaceti let? To ji furt trestáš za tu chybu?
@terien píše:
Jo, ale ona bude mít to výhodu, že je bio.
Bio rodiči/dítěti člověk odpustí mnohem víc.
Adoptivní vztahy podle mě ve více než polovině případů nevyjdou. Dítě zůstane zamrzlé v tom pubertálním „naši dělali všechno špatně“, neprojde tou katarzí a adoptivním rodičům nic neodpustí
sama jsem vychovala příbuzné dítě a vztahy jsou taky na bodu mrazu. Mou i jeho vinou.
@terien Pokory a vděku jsem už myslím projevila dost. Loni začátkem roku když máma skončila v nemocnici, následně na ARO a chtěli ji šupnout na LDN jako ležáka jsem ji já chtěla vzít domů. Krmila ji lžičkou a starala se, ani se nezvedla. Trvalo to několik měsíců. Otec úplně selhal a nebyl schopnej ji ani nakrmit.. Kdo z vás co píšete o pokoře tohle dělal??
@Anonymní píše:
@Kočičí duše z Brna jsem. Můžeš mi dát prosím kontakt???
Chtela jsem poslat do zpravy, ale jsi anonymni, tak to nejde
Jmenuje se Jiri Salvet, zadej si ho do googlu, ma svoje stranky. ![]()
@Anonymní píše:
@terien Pokory a vděku jsem už myslím projevila dost. Loni začátkem roku když máma skončila v nemocnici, následně na ARO a chtěli ji šupnout na LDN jako ležáka jsem ji já chtěla vzít domů. Krmila ji lžičkou a starala se, ani se nezvedla. Trvalo to několik měsíců. Otec úplně selhal a nebyl schopnej ji ani nakrmit.. Kdo z vás co píšete o pokoře tohle dělal??
Podle mě za ty pocity tak úplně nemůžeš. Nevlastní je nevlastní ![]()
Nějaký psycholog by ti mohl pomoci.
@Bábrdl Já se vážně snažím s nima vycházet, ale prostě to tam není. Fakt mám pocit že jsem v „jiným hnízdě“
@Anonymní píše:
A co bys jako měla dělat jinýho? Nechat ji umřít? Ona tě taky krmila a starala se o tebe, byla to její povinnost stejně jako je to ted tvoje povinnost. Pokud s ní nechceš mít nic společného tak se sbal a odstěhuj, ale nesosej z ní výhody a neplivej po ní zároveň.
@Anonymní píše:
máš mrně..Až vyroste, budeš koukat, jak je výchova náročná…A žádná přípravka, kurz na ni není ![]()
@terien ale tohle nebyla moje povinnost. Většina lidí mi doporučovalo nechat ji rehabilitovat na LDN. Já se starala o ni a na
zádech v šátku jsem měla mimino. Absolutně netušíš jaké to bylo, dál prosím nekomentuj
@Premek_Orac hůř může být vždy..