Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@martina.se Marťo a když jsi z toho Jihu - nevíš náhodou o nějakém cvičení v téhle oblasti? Nemyslím fitko, nebo Fatimu, Unno apod. Ale spíš nějaké cvičení pro ženy v tělocvičnách škol, zumbu ve školách apod.
Chystám se na cvičení ve středu na gympl Hajdy, jdu po dlouhé době, tak jsem zvědavá…
Jinak mi strašně pomohlo si pořídit sporttester a hlídat si tepovku, během měsíce jsem uběhla bez problémů 10 km.
@mag Análem myslíš nějakou aplikačku? Doporuč prosím nějakou…
@Sinquinita jj, používám endomondo. Dlouho jsem běhala s mobilem, teď mám hodinky a exportuji do endomonda.
@mag Sporttester mám, ale jak jsem psala - měla jsem z počátku pocit, že během se vybiju…čím rychleji, tím lépe, tím více spálím, tím více budu hubnout…tak jsem nasadila tepovku a moje frekvence na spalování tuků byla procházka po pláži. Je to normální?
Asi mě to odradilo
ale to bude v hlavě…
@mag píše:
Jinak mi strašně pomohlo si pořídit sporttester a hlídat si tepovku, během měsíce jsem uběhla bez problémů 10 km.
uf 6× týdně???
jseš dobrá
@Sinquinita píše:
@martina.se Marťo a když jsi z toho Jihu - nevíš náhodou o nějakém cvičení v téhle oblasti? Nemyslím fitko, nebo Fatimu, Unno apod. Ale spíš nějaké cvičení pro ženy v tělocvičnách škol, zumbu ve školách apod.Chystám se na cvičení ve středu na gympl Hajdy, jdu po dlouhé době, tak jsem zvědavá…
bydlím tu jen chvíli, takže vím, že je cvičení v KD Akord a pod, jenže tím, že mám mimino a nepravidelné hlídání, tak se nechytám. Cvičím doma a právě ten běh mi zatím celkem chytl.. ![]()
@Sinquinita píše:
@mag Sporttester mám, ale jak jsem psala - měla jsem z počátku pocit, že během se vybiju…čím rychleji, tím lépe, tím více spálím, tím více budu hubnout…tak jsem nasadila tepovku a moje frekvence na spalování tuků byla procházka po pláži. Je to normální?Asi mě to odradiloale to bude v hlavě…
tak to máme stejně, do kopců musím jen jít, jinak mám tep 200 a po rovince běžím hooooodně lážo plážo, ale je fakt, že když se v tom správným rozmezí držíš, tak to funguje
@Sinquinita Jj, mě to taky nutilo prakticky jít, ale strašně si tím zlepšuješ fyzičku a tím si snižuješ tepovku.
Ahoj, ty mi skoro čteš myšlenky, zrovna včera jsem si říkala, že musím začít zase běhat. Začala jsem loni o prázdninách, běhala asi dva měsíce a po dovolené už jsem se k tomu nedokopala…a jsem taky z Ostravy
Párkrát jsem byla na školním hřišti na Volgogradské na oválu, ale to mě moc nebavilo a pak taky ten Bělák ![]()
@Conulka Asi to tak budu muset udělat…po dvou měsících běhání na páse a hubnutí nula nula prd mi ani nic jiného nezbyde ![]()
Ahoj, holky, taky se po delsi pauze chystam zacit behat. Bydlime u lesa, takze podminky idealni. Pred 3 lety jsem uz behala celkem obstojne (a denne). Moc rada se do toho s vama aspon takhle virtualne pustim, do zacatku je kazda podpora dobra!
Pro mě bude nejtěžší vyběhnout…pořád je mi zima a navíc jsem imrvére unavená (jarní únava?). Z práce se dobelhám domů a jsem ráda, když mám u „Prostřeno“ pokoj…a tím pro mě den končí ![]()
@Sinquinita píše:
Pro mě bude nejtěžší vyběhnout…pořád je mi zima a navíc jsem imrvére unavená (jarní únava?). Z práce se dobelhám domů a jsem ráda, když mám u „Prostřeno“ pokoj…a tím pro mě den končí
Nedej bože ta blížící se změna času…