Běháme! - start: jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
16.3.15 15:41

@kitty77 Teď jsem koukala na ten Běh žen - už jsem ho zvažovala v lednu. Za prvé mě odrazují ty fotky z minulého roku - samé vysportovahé hubeňoury :(
A nevěděla bych do které kategorie jít. Jak jsem psala, uběhnu cca 3,4 km, tak 2,5 bych si myslím dala, ale na 5 bych musela ještě potrénovat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
16.3.15 15:44
@Teddie píše:
Uz se tesim :-) Rano jdu na to!

Dneska jsem dala aspon dlouhou prochazku (8km). Ven beru vzdy psa (fenku), je ji teprve rok a je to silenej podes, tak snad mi to behani „dovoli“ :-)

Jinak ja vybavu mam od Nike (driv to byla moje oblibena znacka). Podle me staci dobry boty, zbytek je spis styling :-)

V Nike botách běhám :) To je jediná část oděvu, do které jsem ochotná ty peníze vrazit. S blbejma botama se totiž dost blbě běhá a hlavně je to o zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 15:45

Ahoj, taky se uz chystam. Pred otehotnenim. Srpen 2013 jsem behala tak 3-4× tydne. Nekdy 7 nekdy 16 km, od porodu uz jsem parkrat vybehla. Ale tak 3-4 km, ted bych se chtela pomalicku dostat zase do formy. Uz je na case po roce od porodu. Byla jsem v te fazi, ze kdyz jsem nesla behat treba 2 dny tak jsem mela abstak. Dokonce jsem bezela i We run Prague 10km jako tehotna, ale to jsem to jeste nevedela, jen se mi nejak divne bezelo a nebylo to snadny a pak mi to doslo proc. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.3.15 15:46

Holky,
odkaz na skupinu je:https://www.emimino.cz/…t-jaro-2015/

Nepřišlo mi nic o schválení, ale už mi vyskakuje…tak nevím. Zkuste prosím někdo zažádat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.15 15:53
@Sinquinita píše:
Já to taky řeším…právě, že se mi nechce nic kupovat a doufám, že „zima“ už co nejdříve přejde. Já mám 3/4ťáky a mikinu - mikina je OK, ale kalhoty se mi nechtějí kupovat…

a mikcu mas nejaku normos, alebo neco spesl?
ja mam triko, tilko a tristvrtaky na behani, ale s dlohym nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.15 15:53
@SussieS píše:
Mám dlouhé běžecké legíny od Karrimor. Objednávala jsem je z britského sportsdirectu, vyšly mě asi na 300, takže žádná velká investice. Když byly teploty kolem nuly tak jsem pod ně natáhla ještě obyčejné legíny, jinak jsem měla brutálně omrzlá stehla. Zatím mám obyčejnou šusťákovou bundu, která původně za účelem běhu pořizovaná nebyla, ale obětovala jsem ji tomu a taky jsem si koupila v Decathlonu mikinu od Kalenji asi za 270 Kč, miluju ji, je hrozně příjemná. Na hlavu čelenku, taktéž Karrimor za pár kaček. Žádné hrozné utrácení a přes zimu posloužilo dobře :)

diky, juknem na to.. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.3.15 15:55

@miisenka Má nějakou běžeckou z Decatlonu, ale asi nic extra…ale na tohle počasí stačí…spíš řeším ty gaťě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.3.15 15:56
@Sinquinita píše:
Holky,
odkaz na skupinu je:https://www.emimino.cz/…t-jaro-2015/Nepřišlo mi nic o schválení, ale už mi vyskakuje…tak nevím. Zkuste prosím někdo zažádat…

Tak schvalování funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
16.3.15 15:56

@Sinquinita Požádala jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
16.3.15 16:04

@Sinquinita jasně že na fotkách budou samé vysportované běžkyně :mrgreen: ale je tam také spousta začátečnic. Je fajn, že tam jsou jen ženy, protože většina závodů je z chlapama a na to se ještě necítím :? ty závody to je taková motivace, člověk tam ze sebe vydá všechno. Byla jsem před rokem bez tréninku na závodě 5km a uběhla jsem to za 31:36! A v reálu jsem neuběhla víc jak 1,5km v kuse 8) takže za mě doporučuji, člověk se alespoň přinutí trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
16.3.15 16:06

@kitty77 Souhlas, závody jsou skvělá motivace, podívejte se na Run Tour a Night Run, jsou tam i pětky a běhají tam hojně začátečníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
16.3.15 16:10

@mag Night run bylo super, ale výše startovného mě odradila :? 500 Kč nebo kolik jsem za to platila… Za ten běh žen jsem platila 200 Kč to je v pohodě. Ale na hodně závodech je možné si vybrat délku tratě…nejsou všude jen 10 Km. Těch běžeckých závodů je hodně takže jde najít něco vhodného, levného v okolí skoro vždycky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
16.3.15 17:12

Ahoj holky, s dovolením se přidám k diskuzi. Mám 6 týdenního chlapáka a skoro 3 letou holčičku, s ní jsem běhala s kočárem, na zimu jsem přestala, na jaře otěhotněla a teď se chystám znovu začít, jen co se vyhrabeme konečně z viróz a průdušek :nevim: Zajímalo by mě v jakém terénu začínáte nebo jste začínaly. Jestli si zajedete někam na asfalt nebo jestli běháte v terénu. Já dřív běhala na oválu, ale teď budu závislá, kdy přijede manžel z práce, aby hlídal. Akorát bydlíme v údolí a na všechny strany to mám do kopce, což mi na začátek přijde trochu demotivační :lol: A poradíte mi jak funguje to endomondo? Vůbec se v těchle aplikacích nevyznám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
16.3.15 17:19
@beeerush píše:
Ahoj holky, s dovolením se přidám k diskuzi. Mám 6 týdenního chlapáka a skoro 3 letou holčičku, s ní jsem běhala s kočárem, na zimu jsem přestala, na jaře otěhotněla a teď se chystám znovu začít, jen co se vyhrabeme konečně z viróz a průdušek :nevim: Zajímalo by mě v jakém terénu začínáte nebo jste začínaly. Jestli si zajedete někam na asfalt nebo jestli běháte v terénu. Já dřív běhala na oválu, ale teď budu závislá, kdy přijede manžel z práce, aby hlídal. Akorát bydlíme v údolí a na všechny strany to mám do kopce, což mi na začátek přijde trochu demotivační :lol: A poradíte mi jak funguje to endomondo? Vůbec se v těchle aplikacích nevyznám :oops:

Bohužel já bydlím v kopcích (pahorcích) a když už je tu nějaká jakž takž rovina (podle potoka), tak tam není asfalt. Takže musím v kopcích. Mám Chariot, s tím běhám. Do větších kopců prostě jdu. Ale můžu jen, když mám starší dítě ve školce, což je dva dny v týdnu, ke všemu dva za sebou. Dvě děti fakt neutáhnu a starší by se i nudila. Na odrážedle to taky rychle nedá, kvůli těm kopcům a absenci asfaltu. Je to dřina, no. Taky občas pohlídá babička, ale teď spíš výjimečně. Jezdit někam je pro mne s dětma opruz.
Endomondo si stahni ten zaklad zadara a vyzkoušej, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
16.3.15 17:19

Ahoj holky, můžu se také připojit?
Já běhám teda už dýl, od září 2015, většinou tak 10-15 km,4-6 týdně. Předtím jsem si občas šla zaběhat kolem baráku tak 1-3 km a pak zase týden ne, jak mě všechno bolelo :D
Začala jsem na asfaltu a skončila zase na asfaltu :think: My tady nemáme žádný les, pole, nic :nevim:
Oblečení mám převážně ze Sportisima, jmenuje se to Nike drifit nebo tak nějak a je to opravdu skvělé. Taky mám jedny běžecké kalhoty z Decaithlonu a ač byly levné, jen za 700,jsou opravdu výborné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková