Běháme! - start: jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
17.6.15 09:03

Ach jooo…holky! Nějak ztrácím motivaci. Minulý a předminulý týden jsem byla ve fázi, kdy jsem bez běhání nemohla žít a tento týden mám problém se vykopat z bytu. I když čas by byl. Prostě nejsem motivovaná…

Já vím, že motivací by měly být svatební šaty, ale mám tak nějak pořád pocit, že pod ně všechno schovám. Další motivaci jsem si stanovila focení - přítel má v září kulatiny, tak jsem se objednala na focení glamour fotek (v polovině srpna), tak jsem se těšila jak mě to nenamotivuje k hubnutí tzn. k běhání - zas spolehám na retuš :zed:

No jsem marná…asi nějaké blbé období, počasí apod. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.6.15 09:05
@berusa.m píše:
@Eveelin @Sinquinita Tak dnes jsem se ráno vydala poprvé běhat a dala jsem si 4,6 km za asi 45 minut. Ale na začátku jsem na konec naší ulice šla a pak taky jsem měla 10ti minutovou zastávku pod zralou třešní:oops: Tepovku jsem neřešila. Běžela jsem pomalu, abych v pohodě stačila s dechem a jelikož jsem byla na takové polňačce, zvládla jsem si u toho i zpívat :mavam:
Mám ze sebe dobrý pocit. Skvělá je aplikace Endomondo, která mi měřila délku trasy, čas, spálené kalorie atd. Takže napříště mám motivaci se překonat.

S tou třešní jsi mě pobavila :D Je fajn, že máš ráno čas…já bych šla taky raději ráno. Odpoledne už se nemůžu dokopat. Dneska mám v plánu taky aspoň 4,5 km. Endomondo jsem měla taky kdysi, ale teď mám Runtastic a jsem spokojená, akorát tam nemám žádné „přátele“ jako tomu bylo na Mondu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.15 21:52

Nevíte, jestli je aplikace runastik placená? když jsem v zahraničí? mám ji staženou v mobilu, ale mám obavy, abych za používání neplatila velkou pálku peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
12.9.15 18:35

@mandarinkapomeranc Ne určitě není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie