Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@beeerush píše:
Ahoj holky, s dovolením se přidám k diskuzi. Mám 6 týdenního chlapáka a skoro 3 letou holčičku, s ní jsem běhala s kočárem, na zimu jsem přestala, na jaře otěhotněla a teď se chystám znovu začít, jen co se vyhrabeme konečně z viróz a průdušekZajímalo by mě v jakém terénu začínáte nebo jste začínaly. Jestli si zajedete někam na asfalt nebo jestli běháte v terénu. Já dřív běhala na oválu, ale teď budu závislá, kdy přijede manžel z práce, aby hlídal. Akorát bydlíme v údolí a na všechny strany to mám do kopce, což mi na začátek přijde trochu demotivační
A poradíte mi jak funguje to endomondo? Vůbec se v těchle aplikacích nevyznám
Bydlím v centru Brna a nechce se mi nikam dojíždět, takže běhám asfalt. A vyhovuje mi to. Nemám problém běhat mezi lidma takže mi to nevadí. Na ovále bych zbláznila, připadala bych si jak křeček běhajíc furt dokola ![]()
Endomondo a podobné aplikace fungují na základě GPS signálu, takže ani nemusíš mít mobilní data. Vylezeš před barák, zapneš, satelity tě během chvíle lokalizují (uvnitř budov to nefunguje, musíš opravdu na ulici), spustíš start a běžíš
Načítá se ti vzdálenost, čas, počítá to průměrné tempo… na konci stopneš a jakmile se dostaneš do dosahu wifi signálu, aktivita se ti automaticky stáhne na tvůj osobní profil na webu. Tam už pak můžeš sledovat, jak ti to krásně běhá ![]()
@SussieS ahá takže bych musela mít smart pohne jestli to dobře chápu? To už jsem s malýma dětma zavrhla, za 2 roky už mám 3 telefon, ten poslední přestal fungovat, když mi do něj dcera naslintala
ach jo, šla bych běhat hned, když čtu tuhle diskuzi, ale jsem ráda, že lezu s tou virosou ![]()
Konecne se muzu rozepsat… bydlim ve vych. cechach v male prdelce, nic tady neni… jedina sance jsou inline brusle, kolo a beh, kone a pripadne fitko obsazeny cikanama… jinak o zadnym cviceni nevim a to by me treba zumba tak bavila… s malou toho moc nenabeham… byla sem dvakrat v lednuod te doby nic..pouzivam endomondo…chtela bych najet nejakou pravidelnost a ne jen tak narazove ale nevim jak to skloubit, mam trasu 4km, je to pomerne ruznorody teren, jak asfalt, tak pole, sterk, louka… chtela bych nejakou kondici.. je mi 23,mam 75 kg a 165 cm, sem zdrava a vse je ok ale pdipadam si jako kysna… a ty stehna…
no hruza bes..partaka nemam ale napadlo me uhnat manzu taky chce cvicit tak kdybychom treba upichli malou k babicce slo by to lip a treba by se mi i chtelo… pristi rok bych chtela zkusit gladiatora… ![]()
@tlucis bydlím kousek od tebe, na běh ideální, děběhnu třeba Křivice, Přepychy(no to už je dost i na mě, ale…)
Jinak O. není zase taková prdelka, naše je větší.
..a nebo můžeme zkusit běhat všechny společně, co myslíte?
http://koucprozdravi.wix.com/chci
děkuji a hezký den
Ahoj holky, dnes jsem narazila na vaši diskuzi. Strašně ráda bych se přidala. Už delší dobu mě běh láká. Loni jsem to vyzkoušela a bylo to super. Zjistila jsem, že u toho člověk zapojí celé tělo a druhý en ho vše bolí
Ale jelikož chci vše a hned, tak jsem brzo skončila. Protože jsem nedokázala to pomalé temp. Teď chci začít indiánským během a vypracovat se na nějaké km
Dnes jsem chtěla poprvé vyrazit, ale jelikož u nás sněžilo, tak jsem to odložila. Ale těším se, až to zkusím. Vezmu psa a půjdeme spolu, budu mít motivaci, protože mě pes vytáhne ven. Vezmete mě mezi sebe?!
Docela by mě zajímalo, jak to jde těm které chtěly teprve začít. My jsme se vymarodili, ale pro změnu je extrémně hnusný počasí, takže já start pořád odkládam. Taky se mi pořád cukají hlídači dětí ![]()
Ahoj, mužu se přidat?
Jsem taky Ostravy, z Poruby. Běhat jsem začala loni na jaře, na myslivne okruh 3.7km, do toho jsem cvičila s jill a zhubla jsem parádně. Hodně lidi si toho všimlo. Ale dost mně z toho bolely kolena… v létě bylo vedro, furt jsme někde byli, tak nebyl čas. Na podzim nový školní rok, nové kroužky, režim, pak zima, no takže začínám letos znova…
Ted běhám na ovále, moc mi to vyhovuje, neb jsem schopna si spočítat kolik už jsem toho uběhla, jak se cítím a tipnu si kolik toho ještě dam. takže ted běhám 4.2 km a hodlám to zvyšovat vždycky o kolečko…
Tak i já se rozhodla, že nebudu pořád čekat na manžela, až si koupí boty a vyběhnu dnes poprvé sama… Sice z toho mám divný pocit běžet sama, ale snad žádného úchyla v lese nepotkám ![]()
Nikdy jsem neběhala, ale léto za dveřmi a venku krásně. Jdu do toho ![]()
@Janča1212 Venku krásně? To se někdo má…já už týden neběhám, protože ustavičně prší a je to tak na zimní bundu (Severní Morava). A navíc, když přestane, tak je zem tak podmáčená, že nevím nevím…závidím! ![]()
@Sinquinita Já taky Severní morava, ale běhám po cestě tak mi mokro tak nevadí… jen nesmí hodně pršet zrovna když jsem venku
Ale už aby bylo teplo, chci sluníčko ![]()
U nás nekáplo snad od čtvrtka… Mám z toho běhu trochu obavy
Přeci jen jsem nikdy neběhala. Ale snad to dám ![]()
@Janča1212 ze začátku to je tak trochu „indiánský běh“ ale teď po měsíci a půl dám cca 4 kilometry takovým pomalým klusem.. nemám sporttester, ale je to takové to tempo můžu mluvit ale už ne zpívat ![]()