Běháme! - start: jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Teddie
16.3.15 14:57
@Sinquinita píše:
Pro mě bude nejtěžší vyběhnout…pořád je mi zima a navíc jsem imrvére unavená (jarní únava?). Z práce se dobelhám domů a jsem ráda, když mám u „Prostřeno“ pokoj…a tím pro mě den končí :,(

Ja uz mam vyzkouseno, ze idealni je pro me behat rano, pozdeji behem dne uz se nedonutim. Ale chapu, ze pokud nekdo vstava brzo do prace, tak to ma pak tezsi.

• Citovat
  • Upravit
1724
16.3.15 14:58

Já v práci začínám v osm, tzn. vstávám v 6:45. Dříve si to neumím ani představit. Ale zas končím jak kdy:) někdy ve 3, někdy v 5. Víkendy nepracuju, tak až bude déle světlo, tak to určitě půjde…jen zabojovat s tou únavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
16.3.15 15:01

Ahoj, já už běhala, ale málo, nikdy víc jak 5 - 7 km. 7 už dávno :-). Na podzim jsem byla párkrát, spíš jsem se snažila hodně chodit, pak nás všechny před pár týdny skolila chřipka a od té doby je tu furt někdo nemocný a já se ani nehnu, už jsem měla dvoje atb :roll:. Teď jsem akorát zdravá a hodlám se trochu hnout, nejdřív asi radši jen pořádně projít. Taky potřebuju shodit pár kil. Hodila by se skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.15 15:11

Tak sa privtirnem..som z Prahy a chystam sa chystam, ale nevim jak na to.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
16.3.15 15:11

Ahoj, já se s dovolením taky přidám :mavam: Já běhám pravidelně od začátku února. Předtím to bylo od podzima jen sem tam, náhodně, spíš hodně výjimečně :lol: Už jsem to dotáhla na 5km, zkusila jsem si už i delší trasu, ale jen s prokládáním chůzí, víc v kuse zatím nedám. Teď jsem dlouho marodila s dýchacími cestami, dneska se chystám poprvé po nemoci vyběhnout, tak jsem zvědavá, jestli mi trošičku z té formy zůstalo nebo budu zase na začátku :) Jinak jsem z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.3.15 15:12

Ahoj holky, založila jsem skupinu. Až bude schválená - hodím sem odkaz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.15 15:14
@Sinquinita píše:
Ahoj holky, založila jsem skupinu. Až bude schválená - hodím sem odkaz. :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
16.3.15 15:16

Jé vy jste moje krevní skupina. Toto jaro začínám. Hrozně mě to láká a kolikrát mám takovou chuť se jít proběhnout i když třeba venku přší. Akorát nemám kam strčit malou. Takže jsem se zařekla, že začnu trochu šidit práci a budu běhat ráno potom co dám malou do školky.
Ve středu jdu na kontrolu s kotníkem a když mi doktor dovolí plnou zátěž ve čtvrtek ráno startuju.
Jsem na tom s fyzičkou hrozně špatně, takže to bude boj. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.3.15 15:17

Každopádně pokud bude o víkendu schůdné počasí, tak bych vyběhla. Přes týden teď nemám, bohužel, kdy :? Tak snad mě v tom nenecháte…

Jinak jak píšete - taky jsem teď po dvou ATB - zánět dýchacích cest apod., tak doufám, že to zas hned neodskáču… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
16.3.15 15:18
@Pipi 00 píše:
Ahoj, já už běhala, ale málo, nikdy víc jak 5 - 7 km. 7 už dávno :-). Na podzim jsem byla párkrát, spíš jsem se snažila hodně chodit, pak nás všechny před pár týdny skolila chřipka a od té doby je tu furt někdo nemocný a já se ani nehnu, už jsem měla dvoje atb :roll:. Teď jsem akorát zdravá a hodlám se trochu hnout, nejdřív asi radši jen pořádně projít. Taky potřebuju shodit pár kil. Hodila by se skupina.

Já pořád vidím tu nekonečnou „Patnáctistovku“ na základní škole kdy jsme málem vyplivli všichni duši. Tvých 5-7 km je jako sen! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
16.3.15 15:20

@Sinquinita Chce to ještě týden po dobrání ATB nechat tělo odpočnout a trochu se vzpamatovat. Já už jsem to teda minulý týden nevydržela a šla jsem aspoň lézt na stěnu, totálně mi bez pohybu hrabalo :zed: Ale tak na té stěně člověku tolik nepracuje tepovka, tak jsem si říkala, že to mi neublíží… Ale dneska už ty boty nazuju, nevydržím bez běhu už ani den navíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.15 15:20

Holky a v cim behate?
Ja mam len letny ohoz, tak co kupit ted na zimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.3.15 15:21
@SussieS píše:
@Sinquinita Chce to ještě týden po dobrání ATB nechat tělo odpočnout a trochu se vzpamatovat. Já už jsem to teda minulý týden nevydržela a šla jsem aspoň lézt na stěnu, totálně mi bez pohybu hrabalo :zed: Ale tak na té stěně člověku tolik nepracuje tepovka, tak jsem si říkala, že to mi neublíží… Ale dneska už ty boty nazuju, nevydržím bez běhu už ani den navíc :dance:

Já jsem bez ATB asi 10 dní, takže cajk…
Páááni..to je ale odhodlání…koupím půlku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.3.15 15:22
@miisenka píše:
Holky a v cim behate?
Ja mam len letny ohoz, tak co kupit ted na zimu?

Já to taky řeším…právě, že se mi nechce nic kupovat a doufám, že „zima“ už co nejdříve přejde. Já mám 3/4ťáky a mikinu - mikina je OK, ale kalhoty se mi nechtějí kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
16.3.15 15:23
@Sinquinita píše:
Já jsem bez ATB asi 10 dní, takže cajk…
Páááni..to je ale odhodlání…koupím půlku :roll:

Jak začneš pozorovat vlastní zlepšování se, taky tě to bude strašně motivovat :) Hrozně mě baví to překonávání sebe sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková