Bezlepková dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
7.6.12 11:31

jj dělám mu zásoby jídla sebou a peču chleba ale myslím že se stím moc asi nemazlí a občas si něco dá.u nas to vypadá tak že to asi zdědil v prubehu života.jak se stravoval.dr.říkala že ma tak vymlety střeva že jedině tohle mu pomuže dodržovat :cert: takže to asi ani nemuseloi byt kdyby jedl tak jak ma.ale to byla sama coca cola,cigara-ted už tedy nekouří :pankac: a jídlo jen občas..to mě samo jestě neznal :mrgreen: tedy doufam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
7.6.12 11:33

jooo, ty může, ale žížalka jen psala, že musíš sledovat, jaký tam je :)
Jinak myslím, že se tu v diskuzi zmiňoval někdo o Margotce, že jí klidně jí, je to už delší dobu, tak ale tam lepek je, takže tu my vynecháváme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
7.6.12 11:34

mam pocit že tvuj maly žele smí ne,holky?ja kupouju žele bonbony normalne .ty medvidky.marmeladu si přečti složeni radči tu jsem ještě nezkoumala..ale bananky v čokoláde ji manža pořád..taky kupuje deli-mam pocit že tam lepek taky není?? :think: no ja jsem ještě nováček tak chyby delam porad. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
7.6.12 11:36

@kovinka2 jojo, tomu mojemu to zjistili taky až teď (před rokem) a zřejmě to zdědil po otci (který už je po smrti). Tu nemoc měl v sobě a pak se najde nějaký spouštěč (stres, špatná strava ap. ) a je zle! Ještě že je ten internet, tam najdeš spoustu informací a receptů a dá se to zvládnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
7.6.12 12:07

lendule-no ale nebudu lhát že nam to nazasáhlo do života.strašně :cert: a myslíš že to třeba jednou přestane a budou moci zase jist vše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.6.12 12:22

Myslela jsem to tak, že je lépe se škrobům vyhnout, pokud není upřesněno, o jaký jde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
7.6.12 13:11

@kovinka2 hmm, tak to bych neřekla. To je podle mě napořád, je to vlastně autoimunitní reakce těla na lepek, a pak to ničí střeva, takže nám řekli doživotní dietu - to je jediný „lék“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.12 07:21

Ahoj,ano brambory a kukuřici může.3krob nesmí být pšeniční,ječný apod.Ale stejně ty různý názvy v těch jídlech a ty zahuštovadla a pod.nevím co znamenají,tak že to radši nekoupím.Já jsem z toho taky vykulená. :nevim: Prostě je to mazec,než se do toho dostanu bude to asi ještě dlouho trvat,ale zvládli jste to,tak snad dám taky.I když pořád doufám,že to bude někdy dobrý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
19.7.12 10:43
@alena23 píše:
Poradíte nějakou kuchařku nebo odkazy na www, kde jsou recepty na bezlepkovou dietu? Je to trošku složitější o to, že to musí být i bez mléčných výrobků a cukru… jojo, máme to složitý a nápady mi už dochází…

Ahoj, doma jsme v podobném složení, žádný cukr( manžel diabetik), žádný lepek a žádné mlíko a mléčné výrobky.

Příspěvek upraven 09.02.13 v 19:43

• Citovat
  • Upravit
26.9.12 21:42

Tak jsme tu po čase zase, tentokrát s konečnou diagnozou, doživotní bezlepková dieta pro mého 2.5letého syna. Pořád to nemůžu nějak strávit i když od května jsme stím nějak počítali, ale já pořád doufala, že to nebude tak hrozný. Jak si představím, že je to napořád musím brečet, přesto vím, že jsou horší nemoci a jsou na tom lidi mnohem hůř. Zítra jedu nakoupi potraviny a pekárnu a musíme začít, mám z toho dost velký strach, jak to vše zvládnu. A hlavně strach z toho, jak to vezme náš malý, protože nejhorší bude to zakazování, má ještě dva starší sourozence a když bude vidět, že oni to mají, bude to chtít. Nejhorší bude ten začátek, tak mi držte pěsti, aby jsme to zvládli. Nevíte kde se nejlevněji nakupují mouky asměsi na pečení chleba a mají něco v Tescu, prosím? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.9.12 13:00

ahojky.ono to časem začneš brát normálně. ted to ještě bolí a pak to pujde samo..v tescu maji prd..jezdi do Globusu, mají tam vše..mouky, smesi na chleba, spoustu salamu a parku bez lepku.ja kupuji smes na chleba Jizerka, nejvic muzovi chutná. jinak taky smi bohemia chips :pankac: a ruzny cokoladky jako bananky v čokolade, gumovy medvidky.no ja bych rekla ze oni smí je ty dražší a kvalitnějsí veci :P a nesmutni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.9.12 13:02

A v kauflandu mai levne testoviny bezlepkové. a malymu nakup ty jeho drahy tyčinky a kdyz bude chtit od sourozencu tak mu dej jeho..on to časem pochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.12 18:52

Moc děkuji za podporu a spoustu rad v Tescu maj opravdu prd, to jsem včera zjistila. Dneska jsem mu upekla buchtu z Jizerky a chiutná mu, jenom ten kupovanej chleba mi plive, vzala jsme mu pár krajíčků než dorazí pekárna, ale děs. A to už jsme vyzkoušeli pár druhů, žádný mu nechutná, ono je to ale fakt hnusný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.9.12 20:19

No hnusný to je ale manža to říkal ze začátku taky a ted to jí a chutná mu to. musí si prdola zvyknout.asi to nebude hned ale postupně do toho tak přídete že vam to přijde naprosto normální. je to změna ale musís si říct že je to změna k lepšímu a malymu to pomuže. a ty veci muzete jist vsichni, je to moooc zdravy.ja treba vařím omacku a zahustuju moukou bezl. a jima to všichni, pač vařit zvlast :roll: v globosu jsem si koupila kukuřičnou bezl. mouku polohrubou a tim zahustuju vse. nemicham ji s vodou jen proste přisypávám a mícham. :P tady jsem nekde psala zpětně recept na malý žemličky. jsou vyborný a s tvarohem a mas je hned a malymu budou stopro chutnat..juchni se a vyzkoušej :potlesk: taky tu mam recept na miša řezy bezle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.9.12 20:19
:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie