Bijete své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
17.5.11 09:36
Anonymní píše:
Bijete své děti?

Od rána do večera.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ftííííííííííííp

Ne teď vážně. A co bys potřebovala slyšet? Že ostatní své děcka taky seřežou? Nebo aspoň plácnou?
Zmlátit hlava nehlava? Nebudu ti psát, žes to pos....., to víš asi sama. To sis akorát ulevila ty sama od toho vzteku.

Ale zkus přemýšlet: nejde to fackama, tak jak to půjde jinak? Ignorací? Domluvou? Co platí na tvou dceru? Nebo jí v klidu vysvětlit, že když si nestihne vyčistit zuby, bude smrdět z pusy, s ní se bavit nebudou děti ve školce, …Nebo já nevím, jak na ni.

Jsem zvědavá, kolik bude mít tahle diskuze stránek :think: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.5.11 09:37

Radůno minimálně 20 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.5.11 09:37

uvažovat o počtu stránek mě už taky napadlo, ten název diskuse už k tomu svádí předem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
17.5.11 09:38
ww píše:
:-P :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.11 09:38

Ano pokud neposloucha a dela naschvaly tak par na zadek neni od veci.Ono se rika ohybej proutek dokud je mlady.Pokud to jinak nejde tak ano dat na zadek klidne i varechou.
Nekdo me rikal ze lepsi bylo schytat par facek nez kdyz matka udelala hodinovou prednasku poripadne hodinu kricela.

Příspěvek upraven 17.05.11 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.5.11 09:39

A zase se tady bude dokola řešit :roll: :roll: :roll:

„Já biju, vy ostatní jsem mimo“

„já nebiju vy ostatní jste hysterky“

• Citovat
  • Upravit
20296
radúna píše:
Anonymní píše:
Bijete své děti?

Od rána do večera.

Ne teď vážně. A co bys potřebovala slyšet? Že ostatní své děcka taky seřežou? Nebo aspoň plácnou?
Zmlátit hlava nehlava? Nebudu ti psát, žes to pos....., to víš asi sama. To sis akorát ulevila ty sama od toho vzteku.

Ale zkus přemýšlet: nejde to fackama, tak jak to půjde jinak? Ignorací? Domluvou? Co platí na tvou dceru? Nebo jí v klidu vysvětlit, že když si nestihne vyčistit zuby, bude smrdět z pusy, s ní se bavit nebudou děti ve školce, …Nebo já nevím, jak na ni.

:lol: :lol:

hele mamka mi vykládala jak ji začaly nesnášet ostatní matky..toto na mě zkusila taky, já se nedala a šla do školky se smradlavou hubou a místo prej abych trpěla, že s emnou děti nemluví bo smrdím - jsem jim všem vykdákala, že si nemusím čistit zuby a půlka školky začala doma čištění bojkotovat taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441

mám to přesně taky tak.posledních pár týdnů jsem z něj na nervy(Kubanovi je 6let)a já jsem k tomu ve 37tt.nemlátím ho hlava nehlava ale prostě dostane,nejhorší je,že začne být ještě drzejší a sedne si do kouta a tak se krčí jako kdybychom ho týrali :nevim: ale u nás to vypadá na lehkou mozkovou dysfunkci-zrovna dnes v jednu jsme objednaný k psycholožce.taky se ho snažím motivovat ale někdy to prostě nejde a říkat mu to pětkrát dokola?takže nervy ujedou.

háta-no,nemyslím jsi že zakladatelka to myslela jako že jí skoro přizabila :think: jen prostě malá dostala.tak já bych asi vynechala tvůj příspěvek.ale pokud ty jsi nikdy nevybouchla…kloubouk dolů,to jsi asi jediná na téhle planetě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.5.11 09:40
ww píše:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uf, zase budu mít celý den co dělat..... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana

kattka - taky jsem ten názor slyšela, na základce od spolužačky … stejně si dál dělala podle sebe, to si živě pamatuju :think: Takže něco na tom bude.

Čekám ještě, že písne někdo zatím bezdětný :wink:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049

dříve-kdybych řekla synovi, že do nějaké doby má být oblečený-nebo něco. Sedne si a začne hned řvát, že to nestihne. :roll:
U nás zabere počítání. U dvou už jde dělat co má :wink:
Ale taky občas si doma hraju na tygra a řvu :oops: Protože bít se mi ho příčí, ikdyž občas ho schytá.
U tatínka má vojenský režim, který mu vyhovuje a poslouchá ho na slovo.Já jsem ta více mazlící část :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
RyBANA píše:
radúna píše:
Anonymní píše:
Bijete své děti?

Od rána do večera.

:lol: :lol:hele mamka mi vykládala jak ji začaly nesnášet ostatní matky..toto na mě zkusila taky, já se nedala a šla do školky se smradlavou hubou a místo prej abych trpěla, že s emnou děti nemluví bo smrdím - jsem jim všem vykdákala, že si nemusím čistit zuby a půlka školky začala doma čištění bojkotovat taky :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.5.11 09:41

RyBaNa - a pak že příklady táhnou :potlesk: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
20296
17.5.11 09:42
ww píše:
A zase se tady bude dokola řešit :roll: :roll: :roll:

„Já biju, vy ostatní jsem mimo“

„já nebiju vy ostatní jste hysterky“

když to někdo vyprovokuje tak se není čemu divit :-)
náhodou ale já si ráda přečtu tipy - teprve mě to čeká a už teď na synovi vidím, že lehce to nepůjde…

na řev reaguje smíchem, na plácnutí přes ruku taktéž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
17.5.11 09:42

Háta xa Radůna,taky jsem říkala že děti nikdy neuhodím ale bohužel to někdy prostě jinak nejde. Čekáme miminko a malá si bude muset uvědomit že nemůžu skákat jen kolem ní.Taky zkouším domluvu ale někdy je to ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí