Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
kattkka píše:
Ano pokud neposloucha a dela naschvaly tak par na zadek neni od veci.Ono se rika ohybej proutek dokud je mlady.Pokud to jinak nejde tak ano dat na zadek klidne i varechou.
Nekdo me rikal ze lepsi bylo schytat par facek nez kdyz matka udelala hodinovou prednasku poripadne hodinu kricela.Příspěvek upraven 17.05.11 v 09:40
jj souhlasím. Při špatné známce, někdo se bál, že dostane. Já jsem chtěla dostat, protože hodivá přednáška byl horor. Tak bch to měla sfouknutý do minuty. ![]()
mimmochodem deti budou drzejsi jak na sve rodice tak an ucitele a to jen diky vychove dite nesmi dostat.
Dostavaly jsme na zadek ale na ucitele jsme is nedovolovali.Na rodice tak max.v puberte ale rozhodne ne v 6letech.Ale jak si to udela kazdy takovy to ma.
Kac píše:kattkka píše:jj souhlasím. Při špatné známce, někdo se bál, že dostane. Já jsem chtěla dostat, protože hodivá přednáška byl horor. Tak bch to měla sfouknutý do minuty.
Ano pokud neposloucha a dela naschvaly tak par na zadek neni od veci.Ono se rika ohybej proutek dokud je mlady.Pokud to jinak nejde tak ano dat na zadek klidne i varechou.
Nekdo me rikal ze lepsi bylo schytat par facek nez kdyz matka udelala hodinovou prednasku poripadne hodinu kricela.Příspěvek upraven 17.05.11 v 09:40
jo! ![]()
Tak u nas taky zabira pocitani, ale jen chci rict jedno- v 6 letech je zlom jak blazen, takze zacnou radit i driv hodne deti.
Mne to rikala moje mamka, kdyz mela Klarka 3 roky a ja si stezovala, ze zacina neposlouchat a ona mi tehdy rikala_pockej od 6…no, neverila jsem tehdy, ze to muze byt horsi, ńaivne jsem se domnivala, ze v 6 letech uz ma dost rozumu a da se s ni domluvit. Naopak-tehdy dostava vlastni rozum.
Ted ma Klara 8 let a obcas bojujeme taky a to je v jadru fakt hodna holka.
Takze asi tak- myslim, ze placnem vsichni a ty nervy ujedou jednou taky kazdymu…
Kattka souhlasím - neučila bych ve škole ani za milion…
Kamarádka je učitelka-ředitelka a ty její story s druháčkama, kdy jí dvojčata-kluci řekli : Blbá úča…, další diskusi ukončili stylem náš taťka si to sváma vyřídí… apod. …
Jo a neni to tak dlouho co jsme to resili se znamou a ta rikala ze ma znamou ktera rikavala trikrat a pak prichazelo na radu par na zadek.A ted holce je 7 a uz nedostava neodmlouva nedovoli si byt drza proste nic.Slusne vychovana.
No když jsou moji rošťáci drzí, naučila jsem je takový slogan ![]()
Já vykřiknu: Kdo tady rozhoduje?!
A oni už naučeni automaticky: Maminka!
Oni si v tu chvíli uvědomí, že tu nemají co poroučet.
marki77 píše:
Háta xa Radůna,taky jsem říkala že děti nikdy neuhodím ale bohužel to někdy prostě jinak nejde. Čekáme miminko a malá si bude muset uvědomit že nemůžu skákat jen kolem ní.Taky zkouším domluvu ale někdy je to ještě horší.
Marki77, ale já se nestavím na žádnou stranu. A v podstatě je mně šumák, jestli někdo své dítě bije hlava nehlava nebo nebije. Každého věc. Nesoudím nikoho.
A ani můj příspěvek neměl v žádném případě vyznít tak, že plácání-bití je špatně. Jen jsem napsala, že zmáltit hlava nehlava - že to asi zakladatelka pokakala a že ulevila akorát sobě.
Ale její věc. Když si myslí, že to pomůže
.
Anonymní píše:ivik21 píše:Radůno,nezabere opravdu nic,kor po ránu,protože je šíleně otrávená už z toho že jsem jí vzbudila
uvažovat o počtu stránek mě už taky napadlo, ten název diskuse už k tomu svádí předemKdyž jí nestojím za zadkem,můžu do ní hučet celé dopoledne ať něco udělá,prostě neudělá a jak už jsem psala,stát jí pořád za prdelkou nemůžu
Zakladatelko, tak jak jsem už psala - nejde to fackama, tak ji ignoruj. Nebo já nevím, ale sama vidíš, že třeba zrovna u vás to bití asi fungovat nebude.
ww píše:
No když jsou moji rošťáci drzí, naučila jsem je takový slogan
Oni si v tu chvíli uvědomí, že tu nemají co poroučet.
a můj syn řekne: tatínek! ![]()
kattka - no jak jsem už psala, na dceru to zabíralo, ale teď ve 13 letech jen ječím ječím ječím a je to k ničemu, ale to už je zas jiné téma - puberta ![]()
ww píše:
Oni si v tu chvíli uvědomí, žKac píše:ww píše:a můj syn řekne: tatínek!
Oni si v tu chvíli uvědomí, že tu nemají co poroučet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Radůna,neměla jsem v úmyslu aby to vyznělo blbě.Taky někdy řeknu,že jsem holku seřezala ale neznamená to že si pak chudák nemohla ani sednout.
ivik21 píše:
kattka - no jak jsem už psala, na dceru to zabíralo, ale teď ve 13 letech jen ječím ječím ječím a je to k ničemu, ale to už je zas jiné téma - puberta
Ach ta puberta tam uz muzou litat facky akorat
ne ted vazne tam asi nic nepomuze.Pevne nervy.
Radůno,nezabere opravdu nic,kor po ránu,protože je šíleně otrávená už z toho že jsem jí vzbudila
Když jí nestojím za zadkem,můžu do ní hučet celé dopoledne ať něco udělá,prostě neudělá a jak už jsem psala,stát jí pořád za prdelkou nemůžu