Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@ka2ka Neobtěžuje je sexuálně. To se lehko napíše, že zakaž. Jenže blázen se třeba objeví i ve škole a vyžaduje kontakt s dětmi. Když chci něco zakázat, je z toho scéna, která tedy těm dětem opravdu neprospěje, protože blázen přijde s čokoládou a je ten nejlepší příbuzný na světě. A odehraje se to před lidmi, před kamarády dětí, před našimi známými, tak opravdu dělej tam scénu, že odtrháváš dítě.
a jak jsou děti velký? Nejsou schopný akceptovat větu, ted si čokoládu od strýčka neberte, dostali jste jí včera a ještě půjdeme na zmrzlinu, prostě ty lákadla zvětšit aby viděli výhodu u tebe?
@Anonymní píše:
To je jedno, nebo není? Nechci to psát tak přesně.
A tak napiš…nebo tchán?
Tak za prvé, je důležité, jak blízký příbuzný to je. Asi ho děti musí dobře znát, když mu tolik důvěřují. Pokud je to tak strašné, tak na něj to trestní oznámení můžete podat taky, chodí vás otravovat do práce a nadává vám..
@pe-terka Nejhorší je na tom to, že blázen udělá scénu. Slušně se vyhodit nedá. I když jsme přistoupili na to, že jsme ochotni nějakou občasnou návštěvu dětí umožnit, tak blázen je všude. A třeba když přijde do družiny za dětmi a já jsem v práci, tak to neovlivním vůbec. A prý když je to příbuzný, tak mu škola umožnit kontakt může, pokud tam není soudní zákaz. ![]()
@Marcam
Tak něčím určitě trpí.
No, jestli se ten člověk léčí na psychiatrii, prakticky za své chování nemůže. ![]()
@martina.se Zkusím vyzvat písemně. Ale jak jsem psala. Jednou už manžel blázna vyhodil drsně a na to manželovi přišel dopis od advokáta, že se k bláznovi choval hrubě a blázen zvažuje trestní oznámení na manžela.
@Anonymní píše:
není to jedno. Jiné společenské postavení má tchán - dědeček a jiné třeba švagr - strýc.
@ka2ka Malý. Takže čokoládu jim brát by bylo ještě horší. A opravdu se blázen hodně snaží, aby byl vidět, takže dělat scénu mezi lidmi, jak jim beru čokoládu a vyhazuju blázna… ono to tak lehce nejde.
@Anonymní píše:
@pe-terka Nejhorší je na tom to, že blázen udělá scénu. Slušně se vyhodit nedá. I když jsme přistoupili na to, že jsme ochotni nějakou občasnou návštěvu dětí umožnit, tak blázen je všude. A třeba když přijde do družiny za dětmi a já jsem v práci, tak to neovlivním vůbec. A prý když je to příbuzný, tak mu škola umožnit kontakt může, pokud tam není soudní zákaz.@Marcam
Tak něčím určitě trpí.
to je nesmysl. Rodiče určují, kdo dítě smí a nesmí odvést ze školy, a to písemně na speciální dotazník. A už vůbec není připustné, aby si v rámci družiny s dětmi hrál.
@Anonymní píše:
@ka2ka Malý. Takže čokoládu jim brát by bylo ještě horší. A opravdu se blázen hodně snaží, aby byl vidět, takže dělat scénu mezi lidmi, jak jim beru čokoládu a vyhazuju blázna… ono to tak lehce nejde.
Když ho už oslovuješ jako blázna. Tak se říká, že s bláznem raději po dobrém…
@Anonymní píše:
pokud chodí do družiny tak chodí do školy a to už jsou dost velký aby respektovali tvoje ne. Začal bych u dětí s tím že když řeknu ne nepůjdete s ním tak musí prostě poslechnout. Jemu bych s milým úsměvem před lidmi řekla, že dětem cpe čokoládu že se po ní pozvraceli a proto si k němu pro další nepůjdou.
@pe-terka píše:
to je nesmysl. Rodiče určují, kdo dítě smí a nesmí odvést ze školy, a to písemně na speciální dotazník. A už vůbec není připustné, aby si v rámci družiny s dětmi hrál.
Odvést je nemůže. Ale vetřít se tam a hrát si s dětmi prý může. Otec to není
aby nedošlo k omylu a matka jsem já, co to píše. Samozřejmě uvedený v tom dotazníku, kdo děti vyzvedává, není.
@Anonymní píše:
Odvést je nemůže. Ale vetřít se tam a hrát si s dětmi prý může. Otec to neníaby nedošlo k omylu a matka jsem já, co to píše. Samozřejmě uvedený v tom dotazníku, kdo děti vyzvedává, není.
A on si hraje se všemi dětmi v družině,?I s učitelkou? ![]()
sla bych se zeptat nekde na policii nebo k pravnikovi jak se clovek muze branit.
Kdyz by byly moznosti male nebo nijake, ja bych vazne zvazovala, ze se odstehuju pro blazna neznamo kam.
A chapu, ze je tezky, detem vysvetlit aby si od cloveka pro ne znamyho nic nebraly.. ze pak delaji sceny, deti tohle nemaji snaci pochopit, pokud jim neni aspon 10.