Blázen v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.18 10:00

@Tansele Právě pro to, že děti mají osobu xy rády, jsme souhlasili s kontaktem. Bohužel to osobě xy nestačí a chce určovat veškerá pravidla nám všem a nám to vadí.

• Citovat
  • Upravit
470
26.3.18 10:04

@Tansele Tak mně upřímně hlava nebere to, že může jít cizí byť příbuzný člověk dítěte do školní družiny a hrát si tam s dětmi. Chtěla bych takovou školu či školku vidět. Nehledě na to, že i školní družiny mají program, tak mi neříkejte, že by to nějaká družinářka dovolila. Navíc za děti nesou zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.3.18 10:04
@Anonymní píše:
@pe-terka Pravidla určujete vy, my taky, jenže vy asi nemáte v okruhu příbuznou osobu xy, která žádná pravidla nedodržuje. S příbuznou osobou xy nemáme problém jen my. Už dotyčného z mnoha míst vyhodili násilím. :zed: Teď se zaměřila příbuzná osoba xy na nás.

pravidla u vás nenodržuje XY, pravidla nedodržuje škola :nevim: Máte to nějaký zváštní svět :nevim:
Zeptám se jinak - je XY pro vaše děti nějak nebezpečný? A mají ho rády? Neptám se na tvůj postoj k němu, ten už znám.. Ale na postoj dětí k dotyčnému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.3.18 10:05

Já bych rozhodně rázně zakročila. Děti jednou pochopí, že nelze lidi obtěžovat. Podala bych trestní oznámení já něj i za cenu, že bude neúspěšné. Psala bych si všechny návštěvy, které proběhly tzn, ( škola, výlety, šmírování). Prostě je nepřípustné, aby někdo obtěžoval, když si to druhý nepřeje. Možná bych to i přehrála, tak že máš strach že se to bude stupňovat a děti Vám v nestřeženém okamžiku odvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.3.18 10:06
@pe-terka píše:
pravidla u vás nenodržuje XY, pravidla nedodržuje škola :nevim: Máte to nějaký zváštní svět :nevim:
Zeptám se jinak - je XY pro vaše děti nějak nebezpečný? A mají ho rády? Neptám se na tvůj postoj k němu, ten už znám.. Ale na postoj dětí k dotyčnému.

Psala už několikrát, že ho děti mají rády. Ale jako co? Návštěvy povolili, ale narušovat rodinné a sportovní aktivity. Šmírovat za oknem.. Já bych se zbláznila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.3.18 10:07
@Šarlota4 píše:
Já bych rozhodně rázně zakročila. Děti jednou pochopí, že nelze lidi obtěžovat. Podala bych trestní oznámení já něj i za cenu, že bude neúspěšné. Psala bych si všechny návštěvy, které proběhly tzn, ( škola, výlety, šmírování). Prostě je nepřípustné, aby někdo obtěžoval, když si to druhý nepřeje. Možná bych to i přehrála, tak že máš strach že se to bude stupňovat a děti Vám v nestřeženém okamžiku odvede.

jestli je to děda a děti ho mají rády :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.3.18 10:07
@Šarlota4 píše:
Psala už několikrát, že ho děti mají rády. Ale jako co? Návštěvy povolili, ale narušovat rodinné a sportovní aktivity. Šmírovat za oknem.. Já bych se zbláznila

za oknem nešmíruje, na pozemek jim nevstupuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.3.18 10:09
@Marcam píše:
jestli je to děda a děti ho mají rády :nevim:

A to má právo dělat si co chce? Slušnost je snad se domluvit a ne se zjevovat pronásledovat a vyvolávat nadřízenému. Hanbou bych se propadla. Ono je to obtěžující i pro ty třetí osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
26.3.18 10:09
@Anonymní píše:
@martina.se Argumentuje tím, že je příbuzný a má právo se stýkat a že má právo se vyskytovat na veřejných prostranstvích. Domů blázna nepouštíme. Ale šmírovat ho tu vidíme tak jednou týdně.

A on to není úplně blázen, že? Je to prarodič, kterému zakazujete vídat se s dětmi?
V tomhle případě bych si docela ráda poslechla druhou stranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.3.18 10:10
@Šarlota4 píše:
A to má právo dělat si co chce? Slušnost je snad se domluvit a ne se zjevovat pronásledovat a vyvolávat nadřízenému. Hanbou bych se propadla. Ono je to obtěžující i pro ty třetí osoby.

jo to obtěžování v práci je přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 10:11

@Mefag-r Tak to říkám, že to dovolují. A určitě si to zjišťovali, protože i družinářka byla vyhukaná a já jsem se ptala, jestli na to má právo a odpověděla mi, že je nemůže vyzvednout, ale navštívit a pobýt tam s nimi může. Zkuste se schválně zeptat v družině, jestli by to povolili. Ani učitelce není příjemné, že tam osoba xy volá.
@pe-terka Osoba xy není nebezpečná. Proto nebráním ve styku s dětmi a nelze to řešit přes policii. Osoba xy je obtěžující, děti vytrhuje z kolektivu, protože si připadá nejlepší a nejdůležitější, nám narušuje pracovní život a volný čas, kdy si vysleduje, kde asi budeme, obvolá vše možné a pak se na nás lepí. Samozřejmě otravuje, že jsme neschopní, špatně jsme oblékli děti, špatně jsme zaparkovali, co to máme za blbou svačinu… :zed: nevím jak to vysvětlit, proto nám to otravuje život. A když jsme osobu xy vyzvali slušně i méně slušně, ať si jde po svém, že třeba příští týden domluvíme návštěvu s dětmi, tak se nám vysměje nebo když jí to manžel řekl už dost sprostě, hned z toho bylo trestní oznámení.

• Citovat
  • Upravit
13955
26.3.18 10:11
@Proto02 píše:
A on to není úplně blázen, že? Je to prarodič, kterému zakazujete vídat se s dětmi?
V tomhle případě bych si docela ráda poslechla druhou stranu…

Slyšíme to z jedné strany to je pravda, ale pokud nechce zakl. děti půjčpvat, tak at si zažádá soudně a dodržuje termíny. Né že mu zakl. vyjde vstříc povolí návštěvy a on je stejně nedodržuje dle dohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 10:12

@Šarlota4 Ano, je to velmi obtěžující, když přijde nadřízený a ptá se, co to tam bylo, že mu osoba xy vletěla do kanclu a kydala na mě špínu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
13955
26.3.18 10:13
@Marcam píše:
jo to obtěžování v práci je přes čáru

No to je. A nezvané návštěvy jsou minimálně neslušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.3.18 10:13

A není to tchýně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie