Blbá situace
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara mám pouze instagram který mám soukromí a sleduji tam tak maximálně celebrity.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ontarova.stara mám pouze instagram který mám soukromí a sleduji tam tak maximálně celebrity.
V tom případě je starost o tvoje sociální sítě zbytečná, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A vůbec, mě už to nebaví.
Prosím @admin o odtajnění zakladatelky.
Pokus o podvod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak jsi si tu pomoc představovala teda? Někdo ti tu nabídl nákup, ale ty se ani nepdtajníš do SZ. Takže jak jsi si to představovala? Že dotyčný nebude vědět o tobě nic, dá ti tři tašky nákupu na roh dohodnuté ulice a hotovo? Nebo jsi čekala až někdo nabídne peníze a ty jen hodíš číslo účtu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barbucha3 asi si myslí, že když chce nákup, je to menší podvod, než chtít peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
@Barbucha3 asi si myslí, že když chce nákup, je to menší podvod, než chtít peníze.
Tak ono se na tom i vic trhne, zvlast kdyz se pridaji male deti. Lide daleko ochotneji zaplati kompletni nakup za tisicovku, nez aby poslali na blind dve stovky.
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše:
Dobrý deň,zakladateľka sa už sama odtajnila.
Kristína
Takže zase někdo bez historie tady a ještě anonym ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karol199 píše:
@Secado ok.
Tak to fakt nechápu. Myslela jsem, že jsi přihlášena přes nějaký FB účet. Čím ses tedy teď před námi odtajnila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Takže zase někdo bez historie tady a ještě anonym
Ale musí zůstat anonymní, abychom z ní neměli srandu. Tak určitě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6 píše:
No jasne, Maroko je mimo EU. Ale porad ten vyssi poplatek plati ten, kdo je v zahranici. Volajici z CR plati stejne, kolik by platil, kdyby volany byl v CR. A pokud ty volas z Maroka cloveku v CR s ceskym cislem, tak ten volany neplati nic. Je to logicke, protoze volajici z CR nemusi vedet, ze volany je v zahranici. Tak proc by mel byt “trestan” vyssi sazbou. To ten v zahranici si ma rozmyslet, jestli chce za takovou sazbu uskutecnit hovor.
ano, ale třeba někteří operátoři si můžou za to něco účtovat, i když by to tak nemělo být
jim zrovna taky moc nevěřím. Anebo si to prostě zakladatelka špatně vyložila a myslela si, že volá do zahraničí. Jen jsem tím chtěla říct, že nemusí být hned podvodník a může tu pomoc fakt potřebovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš věci pro dítě? Za dva měsíce určitě po synovi něco vyřadím. Klidně nabídnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alejandra píše:
ano, ale třeba někteří operátoři si můžou za to něco účtovat, i když by to tak nemělo býtjim zrovna taky moc nevěřím. Anebo si to prostě zakladatelka špatně vyložila a myslela si, že volá do zahraničí. Jen jsem tím chtěla říct, že nemusí být hned podvodník a může tu pomoc fakt potřebovat.
Prostě nemuzou. A na jejim vyprávění nesedi vic veci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
@j.a.n.i1 mě nejde o to na sociálních sítích ale o to že budou kolovat zde a lidi si z toho budou dělat dobrý den. a stále nechápu na co bude když zde nebudu přidávat anonymně…