Blbá situace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.1.23 13:38

@j.a.n.i1 mě nejde o to na sociálních sítích ale o to že budou kolovat zde a lidi si z toho budou dělat dobrý den. a stále nechápu na co bude když zde nebudu přidávat anonymně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.23 13:39

@ontarova.stara mám pouze instagram který mám soukromí a sleduji tam tak maximálně celebrity.

• Citovat
  • Upravit
858
3.1.23 13:41
@Anonymní píše:
@ontarova.stara mám pouze instagram který mám soukromí a sleduji tam tak maximálně celebrity.

V tom případě je starost o tvoje sociální sítě zbytečná, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.1.23 13:43

@Secado ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
3.1.23 13:44
@Anonymní píše:

A vůbec, mě už to nebaví.
Prosím @admin o odtajnění zakladatelky.

Pokus o podvod :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.1.23 13:51

A jak jsi si tu pomoc představovala teda? Někdo ti tu nabídl nákup, ale ty se ani nepdtajníš do SZ. Takže jak jsi si to představovala? Že dotyčný nebude vědět o tobě nic, dá ti tři tašky nákupu na roh dohodnuté ulice a hotovo? Nebo jsi čekala až někdo nabídne peníze a ty jen hodíš číslo účtu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21805
3.1.23 13:54

@Barbucha3 asi si myslí, že když chce nákup, je to menší podvod, než chtít peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
3.1.23 13:58
@mado píše:
@Barbucha3 asi si myslí, že když chce nákup, je to menší podvod, než chtít peníze.

Tak ono se na tom i vic trhne, zvlast kdyz se pridaji male deti. Lide daleko ochotneji zaplati kompletni nakup za tisicovku, nez aby poslali na blind dve stovky.

• Citovat
  • Upravit
20829
3.1.23 14:03
@Karol199 píše:
@Secado ok.

Dobrý deň,

zakladateľka sa už sama odtajnila.

Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
3.1.23 14:09
@admin píše:
Dobrý deň,

zakladateľka sa už sama odtajnila.

Kristína

Takže zase někdo bez historie tady a ještě anonym  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11147
3.1.23 14:11
@Karol199 píše:
@Secado ok.

Tak to fakt nechápu. Myslela jsem, že jsi přihlášena přes nějaký FB účet. Čím ses tedy teď před námi odtajnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
3.1.23 14:16
@pikola píše:
Takže zase někdo bez historie tady a ještě anonym :nevim:

Ale musí zůstat anonymní, abychom z ní neměli srandu. Tak určitě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
3.1.23 14:21
@Janča6 píše:
No jasne, Maroko je mimo EU. Ale porad ten vyssi poplatek plati ten, kdo je v zahranici. Volajici z CR plati stejne, kolik by platil, kdyby volany byl v CR. A pokud ty volas z Maroka cloveku v CR s ceskym cislem, tak ten volany neplati nic. Je to logicke, protoze volajici z CR nemusi vedet, ze volany je v zahranici. Tak proc by mel byt “trestan” vyssi sazbou. To ten v zahranici si ma rozmyslet, jestli chce za takovou sazbu uskutecnit hovor.

ano, ale třeba někteří operátoři si můžou za to něco účtovat, i když by to tak nemělo být :nevim: jim zrovna taky moc nevěřím. Anebo si to prostě zakladatelka špatně vyložila a myslela si, že volá do zahraničí. Jen jsem tím chtěla říct, že nemusí být hned podvodník a může tu pomoc fakt potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
3.1.23 14:22

Máš věci pro dítě? Za dva měsíce určitě po synovi něco vyřadím. Klidně nabídnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
3.1.23 14:23
@alejandra píše:
ano, ale třeba někteří operátoři si můžou za to něco účtovat, i když by to tak nemělo být :nevim: jim zrovna taky moc nevěřím. Anebo si to prostě zakladatelka špatně vyložila a myslela si, že volá do zahraničí. Jen jsem tím chtěla říct, že nemusí být hned podvodník a může tu pomoc fakt potřebovat.

Prostě nemuzou. A na jejim vyprávění nesedi vic veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!