Bouchnutí do hlavičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.1.17 19:02

Až teď čtu všechny diskuze a uvědomuju si, jak moc je to nebezpečné. Vůbec mě nenapadlo ji v noci budit co 2 hodiny a kontrolovat jí tep a dech a zorničky. Vypadala normálně.

Ale děsí mě, že neplakala a že má tu bouli :,( :zed:

• Citovat
  • Upravit
37118
14.1.17 19:02

Jakej pad? Jestli se jenom prekulila tak by to nemela bejt takova rana jako kdyby spadla treba z postele.. jestli je od vcera normalni tak ji nic nebude, malej se takle mlatil kazdou chvili co se zacal jenom trochu hejbat a nikdy se mu nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.17 19:03

@berry4 Kvůli té bouli

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.17 19:04

@Kriss Tina Jen se překulila, ale má tu bouli :zed:

• Citovat
  • Upravit
37118
14.1.17 19:06

Malej taky nikdy neplakal, a to mi spad ve 4 mesicich z postele na zem, opravdu neplas jestli je usmevava, normalne ji, neni spava tak bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
14.1.17 19:07
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Jen se překulila, ale má tu bouli :zed:

bouli jeste bude…a odrenin, modrin, skrabancu, rozbitych kolen… niceho se neboj. pokud se chova normalne, je v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.17 19:08

Holky, díky. Chová se úplně normálně. Veselá a vysmátá jako vždy :srdce:. Už jsem dala k polici kojící polštář (je to takový správně dlouhý had).

• Citovat
  • Upravit
29577
14.1.17 19:10
@Anonymní píše:
@berry4 Kvůli té bouli

boule je boule. Ty jsi nikdy neměla bouli? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
14.1.17 19:19
@Anonymní píše:Je to nebezpečné? Máme jet radši na pohotovost?

nešil a mrkni na tenhle profil https://www.emimino.cz/…/pudloslava/
mě to strašně pomohlo, když syn spadl z metru na zem (byl už větší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.17 19:45

@berry4 Měla a hodně :oops:. Až teď si uvědomuju vážnost situace (a lehkovážnost babičky), která mě od 6M hlídala, když se mamka vrátila do práce. Říkala, že jsem jí z postele spadla co chvíli 8o. Očividně jsem to přežila a mám i vysokou. Ale já bych to s takovým stoickým klidem nebrala jako babička..

• Citovat
  • Upravit
29577
14.1.17 20:12
@Anonymní píše:
@berry4 Měla a hodně :oops:. Až teď si uvědomuju vážnost situace (a lehkovážnost babičky), která mě od 6M hlídala, když se mamka vrátila do práce. Říkala, že jsem jí z postele spadla co chvíli 8o. Očividně jsem to přežila a mám i vysokou. Ale já bych to s takovým stoickým klidem nebrala jako babička..

protože zatím nemáš zkušenosti. Tvá babička dobře ví, že zepředu je lebka chráněna pevnou kostí, problémy by byl při opravdu prudkém nárazu až od spánku a hlavně vzadu. Pokud ti dcera reaguje tak jak jindy, tak se jí opravdu nic nestalo, má jen bouli, nejdůležitější jsou první 2 hodiny, kdyby dítě reagovalo nestandartně, bylo spavé, zvracelo, je důvod k hysterii. Takto reaguješ neadekvátně.
Zkus si se svojí VŠ dohledat infa pro příště, ony babičky opravdu mnohdy ví, co dělají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.1.17 21:12

Myslím, ze se nemusíš bát.
Jednak to nebyl pád! Neupadla do bezvědomí, nebyla spavá, nezvracela. Hrála si, smála se jako vždycky. A je to už 24hodin!
Takže neboj. Budou horši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.17 10:00

@berry4 Chci se optat, mala jak jde tak z boku se svihne do stolu…kdyb to bylo do spanku…mam.moc plasit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
6.5.18 15:30

Ahoj, před chvílí jsem stěhovala malého na balkon v kočáře a sesmekla se mi kolečka a prásklo to. Celkově bych to přirovnala k tomu, jako by se vám sesmekly kolečka z jednoho schodu v autobuse. Byla to celkem rána, ale malý (spal při tom) jen zamával rukama a spal dál. Asi za deset minut se probudil a plakal, ale dala jsem jen dudel a spí dál. Ale vrtá mi hlavou, jak moc mám plašit. malý spává s hlavičkou na bok. Je mu sedm týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.5.18 16:10

Buď v klidu, jestli spal dál tak to taková rána fakt nebyla :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat