Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč by měl brečet, my spolu bydleli takže jsme se normálně viděli celou dobu. my se spíš smáli
do dneška se manžel ptá proč mne ta dlouho trvalo než jsem řekla ano ![]()
@Jogrr píše:
Asi ano, stejne jako naivky, ktere si mysli, ze kdyz breci, je to dukaz nehynouci dosmrtne lasky
Presne tak, dukaz lasky je, kdyz ti jako tehotne donese (a vynese) kybl do patra, protoze jit se vycurat do prizemi je nad tve sily, kdyz ti i po dvacetiletem manzelstvi drzi zbytky vlasu po chemo, aby sis je u zachodu nepozvracela, kdyz objizdi doktory s tvym tatou, protoze ty na to po emocni strance uz nemas kapacitu, ale fakt to neni o slzach na obradu.
@Janli píše:
No vždyť jo, když má pocit, že dojel…
Jako sorry holky, asi stojím nohama na zemi a fakt nečekám, že chlap bude u obřadu brečet… U nás leda smíchy, protože nás oddával spolužák a do projevu si zakomponoval pár historek z mládí…
Tak tys tomu nasadila korunu
![]()
@Jogrr píše:
Asi ano, stejne jako naivky, ktere si mysli, ze kdyz breci, je to dukaz nehynouci dosmrtne lasky
Mě by to asi zarazilo, kdyby se mi chlap takhle zalykal, opravdu bych to nebrala jak důkaz lásky. Ale každá jsme jiná, to je fakt ![]()
@ontarova.stara píše:
Presne tak, dukaz lasky je, kdyz ti jako tehotne donese (a vynese) kybl do patra, protoze jit se vycurat do prizemi je nad tve sily, kdyz ti i po dvacetiletem manzelstvi drzi zbytky vlasu po chemo, aby sis je u zachodu nepozvracela, kdyz objizdi doktory s tvym tatou, protoze ty na to po emocni strance uz nemas kapacitu, ale fakt to neni o slzach na obradu.
Jenže to se tak nevyjímá na Instagramu, chápeš
@PetyMimi píše:
Ahoj holky. Když jste se vdávaly, kdy vás poprvé manžel viděl? A brečel? ????
Stačilo, že zaslzel u Zrodila se hvězda
Já chtěla po půl hodině odejít, ale byla sem zabarikádovaná lidma a bylo mi blbý je zvedat. Tak sem hlavního hrdinu v duchu jen popoháněla, ať si už jde sakra pro ten špagát.
Az jsem byla oblecena. Spal se svou rodinou jinde. Kde byla domluvena hostina, tam bylo i ubytovani.
Videl mne, az si prijel k nam s kytici pred obradem.
A brecet jsem ho videla, kdyz bylo neco nasim detem (prostredni musela v pul roce na operaci kanalku, ze jina lecba nezabirala a trapeni se ji stupnovalo, nejmladsi mel velmi tezky start do zivota). To velmi tezce nese, kdyz neni detem dobre, kdyz maji trapeni a nedokaze jim pomoct.
@terien píše:
Jenže to se tak nevyjímá na Instagramu, chápeš
To je fakt. Ona laska neni o demonickych gestech, ale predevsim o takovem tom kazdodennim ziti. Daleko radeji budu mit chlapa, ktery mi rano udela kafe do postele a deckam svaciny, abych si mohla prispat, ktery mi donese z prace snickersku, protoze jsem na ni u reklamy dostala chut, nez gestare, ktery se vytahne se stovkou ruzi a dojemnym vzkazem tak, aby to vsichni videli. A nalezite ocenili.
Pokud je nekdo cita, ok. Ale treba me by ty hystericke vylevy muzu z toho videa spis vydesily.
@ontarova.stara píše:
To je fakt. Ona laska neni o demonickych gestech, ale predevsim o takovem tom kazdodennim ziti. Daleko radeji budu mit chlapa, ktery mi rano udela kafe do postele a deckam svaciny, abych si mohla prispat, ktery mi donese z prace snickersku, protoze jsem na ni u reklamy dostala chut, nez gestare, ktery se vytahne se stovkou ruzi a dojemnym vzkazem tak, aby to vsichni videli. A nalezite ocenili.
Pokud je nekdo cita, ok. Ale treba me by ty hystericke vylevy muzu z toho videa spis vydesily.
Tys to dala celý?
Mě stačilo přesně 39 vteřin a mám z palců na noze paragraf ![]()
@Baba píše:
Tys to dala celý?Mě stačilo přesně 39 vteřin a mám z palců na noze paragraf
Normálně jsi mě donutila se na to podívat
dala jsem 42, heč ![]()
@Baba píše:
Tys to dala celý?Mě stačilo přesně 39 vteřin a mám z palců na noze paragraf
Ani omylem, stacil mi ten vzlykajici a smrkajici typek, co si (na tajnacku) urcite utiral nudli.
Tohle bylo fakt mega predimenzovany. Tam uz chybela jen rychla a respirator.
@terien píše:
Normálně jsi mě donutila se na to podívatdala jsem 42, heč
@ontarova.stara píše:
Ani omylem, stacil mi ten vzlykajici a smrkajici typek, co si (na tajnacku) urcite utiral nudli.
Tohle bylo fakt mega predimenzovany. Tam uz chybela jen rychla a respirator.
To bylo přesně ve 3. minutě a 45. vteřině. Ověř si to.
@jege píše:
U nás brečela nastávající večer před svatbou, když jsem se ji při sundávání svatebních šatů z háku u stropu trefil patou do nosu tak, až to chrustlo! Několik hodin pak ležela podlaze s pytlíky ledu na tváři a probírala možností svatby v zastoupení, když bude mít ráno monokly pod očima.
Ty si kopyto
. Stejne si ji skalpoval schvalne
.
Je to blby zvyk. Taky jsem mela takhle povesene na lustru saty.
@Baba píše:
To bylo přesně ve 3. minutě a 45. vteřině. Ověř si to.
Ne ne, nedostanes me, uz nikdy vice
. Jeste bych chtela Ontara vymenit za nekoho citlivejsiho a zazit nejromantictejsi den v zivote zeny. A s mou povesti, koho kde schrastim, ze jo
? A kdo by to taky platil?
Máme svatbu za 6 týdnů a protože chlap je cíťa a já naopak necitlivý a neromantický poleno, tak ho už teď krotim
Ale tím že jdem jen na radnici se svědkama, tak to snad proběhne normálně a bez výlevů ![]()