Brečící manžel na svatbě :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
29.7.20 16:55

Proč by měl brečet, my spolu bydleli takže jsme se normálně viděli celou dobu. my se spíš smáli :lol: do dneška se manžel ptá proč mne ta dlouho trvalo než jsem řekla ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.7.20 16:58
@Jogrr píše:
Asi ano, stejne jako naivky, ktere si mysli, ze kdyz breci, je to dukaz nehynouci dosmrtne lasky :mrgreen:

Presne tak, dukaz lasky je, kdyz ti jako tehotne donese (a vynese) kybl do patra, protoze jit se vycurat do prizemi je nad tve sily, kdyz ti i po dvacetiletem manzelstvi drzi zbytky vlasu po chemo, aby sis je u zachodu nepozvracela, kdyz objizdi doktory s tvym tatou, protoze ty na to po emocni strance uz nemas kapacitu, ale fakt to neni o slzach na obradu.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
29.7.20 16:59
@Janli píše:
No vždyť jo, když má pocit, že dojel… :think:
Jako sorry holky, asi stojím nohama na zemi a fakt nečekám, že chlap bude u obřadu brečet… U nás leda smíchy, protože nás oddával spolužák a do projevu si zakomponoval pár historek z mládí…

Tak tys tomu nasadila korunu :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
34388
29.7.20 17:00
@Jogrr píše:
Asi ano, stejne jako naivky, ktere si mysli, ze kdyz breci, je to dukaz nehynouci dosmrtne lasky :mrgreen:

Mě by to asi zarazilo, kdyby se mi chlap takhle zalykal, opravdu bych to nebrala jak důkaz lásky. Ale každá jsme jiná, to je fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.7.20 17:00
@ontarova.stara píše:
Presne tak, dukaz lasky je, kdyz ti jako tehotne donese (a vynese) kybl do patra, protoze jit se vycurat do prizemi je nad tve sily, kdyz ti i po dvacetiletem manzelstvi drzi zbytky vlasu po chemo, aby sis je u zachodu nepozvracela, kdyz objizdi doktory s tvym tatou, protoze ty na to po emocni strance uz nemas kapacitu, ale fakt to neni o slzach na obradu.

Jenže to se tak nevyjímá na Instagramu, chápeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.7.20 17:03
@PetyMimi píše:
Ahoj holky. Když jste se vdávaly, kdy vás poprvé manžel viděl? A brečel? ????
:mrgreen: Žiš ne, bych si ho nevzala.

Stačilo, že zaslzel u Zrodila se hvězda :roll: Já chtěla po půl hodině odejít, ale byla sem zabarikádovaná lidma a bylo mi blbý je zvedat. Tak sem hlavního hrdinu v duchu jen popoháněla, ať si už jde sakra pro ten špagát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.20 17:04

Az jsem byla oblecena. Spal se svou rodinou jinde. Kde byla domluvena hostina, tam bylo i ubytovani.
Videl mne, az si prijel k nam s kytici pred obradem.

A brecet jsem ho videla, kdyz bylo neco nasim detem (prostredni musela v pul roce na operaci kanalku, ze jina lecba nezabirala a trapeni se ji stupnovalo, nejmladsi mel velmi tezky start do zivota). To velmi tezce nese, kdyz neni detem dobre, kdyz maji trapeni a nedokaze jim pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.7.20 17:07
@terien píše:
Jenže to se tak nevyjímá na Instagramu, chápeš

To je fakt. Ona laska neni o demonickych gestech, ale predevsim o takovem tom kazdodennim ziti. Daleko radeji budu mit chlapa, ktery mi rano udela kafe do postele a deckam svaciny, abych si mohla prispat, ktery mi donese z prace snickersku, protoze jsem na ni u reklamy dostala chut, nez gestare, ktery se vytahne se stovkou ruzi a dojemnym vzkazem tak, aby to vsichni videli. A nalezite ocenili.
Pokud je nekdo cita, ok. Ale treba me by ty hystericke vylevy muzu z toho videa spis vydesily.

• Citovat
  • Upravit
60142
29.7.20 17:09
@ontarova.stara píše:
To je fakt. Ona laska neni o demonickych gestech, ale predevsim o takovem tom kazdodennim ziti. Daleko radeji budu mit chlapa, ktery mi rano udela kafe do postele a deckam svaciny, abych si mohla prispat, ktery mi donese z prace snickersku, protoze jsem na ni u reklamy dostala chut, nez gestare, ktery se vytahne se stovkou ruzi a dojemnym vzkazem tak, aby to vsichni videli. A nalezite ocenili.
Pokud je nekdo cita, ok. Ale treba me by ty hystericke vylevy muzu z toho videa spis vydesily.

Tys to dala celý? 8o Mě stačilo přesně 39 vteřin a mám z palců na noze paragraf :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.7.20 17:12
@Baba píše:
Tys to dala celý? 8o Mě stačilo přesně 39 vteřin a mám z palců na noze paragraf :jazyk:

Normálně jsi mě donutila se na to podívat :mrgreen: dala jsem 42, heč :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.7.20 17:13
@Baba píše:
Tys to dala celý? 8o Mě stačilo přesně 39 vteřin a mám z palců na noze paragraf :jazyk:

Ani omylem, stacil mi ten vzlykajici a smrkajici typek, co si (na tajnacku) urcite utiral nudli.
Tohle bylo fakt mega predimenzovany. Tam uz chybela jen rychla a respirator.

• Citovat
  • Upravit
60142
29.7.20 17:15
@terien píše:
Normálně jsi mě donutila se na to podívat :mrgreen: dala jsem 42, heč :jazyk:
:mrgreen: Seš drsňák :pankac:
@ontarova.stara píše:
Ani omylem, stacil mi ten vzlykajici a smrkajici typek, co si (na tajnacku) urcite utiral nudli.
Tohle bylo fakt mega predimenzovany. Tam uz chybela jen rychla a respirator.

To bylo přesně ve 3. minutě a 45. vteřině. Ověř si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.20 17:22
@jege píše:
U nás brečela nastávající večer před svatbou, když jsem se ji při sundávání svatebních šatů z háku u stropu trefil patou do nosu tak, až to chrustlo! Několik hodin pak ležela podlaze s pytlíky ledu na tváři a probírala možností svatby v zastoupení, když bude mít ráno monokly pod očima. :mrgreen:

Ty si kopyto :mrgreen:. Stejne si ji skalpoval schvalne :P.
Je to blby zvyk. Taky jsem mela takhle povesene na lustru saty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.7.20 17:22
@Baba píše:
To bylo přesně ve 3. minutě a 45. vteřině. Ověř si to.

Ne ne, nedostanes me, uz nikdy vice :mrgreen:. Jeste bych chtela Ontara vymenit za nekoho citlivejsiho a zazit nejromantictejsi den v zivote zeny. A s mou povesti, koho kde schrastim, ze jo :lol:? A kdo by to taky platil?

• Citovat
  • Upravit
373
29.7.20 17:30

Máme svatbu za 6 týdnů a protože chlap je cíťa a já naopak necitlivý a neromantický poleno, tak ho už teď krotim :mrgreen: Ale tím že jdem jen na radnici se svědkama, tak to snad proběhne normálně a bez výlevů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí