Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napadla mne taková věta: „Kdybych to byl býval všechno předem věděl, byl bych byl brečel“. Je to češtinsky správně???
@arinecka píše:
Fakt? Opravdu existuje chlap, co brečí až se zalyká, když uvidí svou budoucí ženu ve svatebních šatech?
Každej ne? ![]()
@pe-terka píše:Šaty neměla, šli pak hned na nudapláž
Jsi mistr minimalismuNevěstu ve velkým černým klobouku jsme teda ještě neviděla
A jaký jsi měla šaty?
@pocestny píše:
Napadla mne taková věta: „Kdybych to byl býval všechno předem věděl, byl bych byl brečel“. Je to češtinsky správně???
ve druhé větě v souvětí mi přebývá „byl“, za mě stačí jedno…A češtinsky? Já znám obrat češtinářsky…Ale česky bude stopro správně ![]()
@malákráličice píše:
@Baba od koho koroner dostane kafe? 😂
No, dopije to, co si nebožtík ráno uvařil… ![]()
@Janli píše:
No, dopije to, co si nebožtík ráno uvařil…
Sem muže potěšila informací, že na mě musí být hodnej, protože když ho zabiju, tak si ho ohledám a budu z obliga, a ten moula mi na to řek, že fajn, že by stejně nechtěl, abych za jeho vraždu byla ve vězení. Na děti sem prý hodná.
No můžu to zabít?
To je jak picnout štěňátko.
@malákráličice píše:
@Baba od koho koroner dostane kafe? 😂
Od ontarové staré tipuju spíš panáka ![]()
Singlmaltku, sím. Bez ledu, kapka vody.
@Baba píše:Žiš. No zatím mi ho nabídli všude.Sem muže potěšila informací, že na mě musí být hodnej, protože když ho zabiju, tak si ho ohledám a budu z obliga, a ten moula mi na to řek, že fajn, že by stejně nechtěl, abych za jeho vraždu byla ve vězení. Na děti sem prý hodná.
No můžu to zabít?To je jak picnout štěňátko.
Ty ses Kustka strihla Mensikem ![]()
@Baba píše:Žiš. No zatím mi ho nabídli všude.Sem muže potěšila informací, že na mě musí být hodnej, protože když ho zabiju, tak si ho ohledám a budu z obliga, a ten moula mi na to řek, že fajn, že by stejně nechtěl, abych za jeho vraždu byla ve vězení. Na děti sem prý hodná.
A čím se živí tvůj manžel? Tohle je geniálně podaný citový vydíráni…
. Ten kluk to má zmáklý dokonale…
@Janli píše:
A čím se živí tvůj manžel? Tohle je geniálně podaný citový vydíráni…. Ten kluk to má zmáklý dokonale…
Anesteziolog
S lidmi si moc nepokeca. Kdyz ho nedavno vyplasene volali k nejaky mdlobe, tak tam nabehnul, videl cloveka pri vedomi, prohlasil, ze lidi, co mluvi, neleci a odkracel.
Ale jo, pacienty umi vydirat k lokalni anestezii slusne. Kdyz nekdo chce radsi operaci prospat, tak mu rekne, ze anestezie ale neni spanek, nybrz rizene koma, coz vetsinu lidi nalomi.
Si na nej musim zacit davat pozor ![]()
@Baba píše:
AnesteziologS lidmi si moc nepokeca. Kdyz ho nedavno vyplasene volali k nejaky mdlobe, tak tam nabehnul, videl cloveka pri vedomi, prohlasil, ze lidi, co mluvi, neleci a odkracel.
Ale jo, pacienty umi vydirat k lokalni anestezii slusne. Kdyz nekdo chce radsi operaci prospat, tak mu rekne, ze anestezie ale neni spanek, nybrz rizene koma, coz vetsinu lidi nalomi.
Si na nej musim zacit davat pozor
@Baba píše:
Učitelských diagnoz je tam taky mraky, ještěže to učitelky nemusí vykazovat
Problémy spojené se vzděláním a gramotností
Z55.0
Negramotnost a gramotnost nízké úrovně
Z55.1
Nepřístupné a nedosažitelné školní vzdělání
Z55.2
Neúspěšné zkoušky
Z55.3
Snížený školní prospěch
Z55.4 Špatné školské (vzdělávací) přizpůsobení a neshoda s učiteli a spolužáky
Z55.8
Jiné problémy spojené se vzděláním a gramotností
Z55.9
Problémy spojené se vzděláním a gramotností NS
@robínek píše: Šaty neměla, šli pak hned na nudapláž
Dovolim si poopravit fakty
, na normalni plaz, ne na nudaplaz.
Odtal-potal, i svatebni piknik musi mit stabni kluturu a mit na sobe nejakej ten svrsek a spodek patri k dobrym svatebnim mravum. ![]()