Poradna duly
Jana Čurdová
No, já jsem minulý týden hnedle naklusala do lékárny a nechala si ukázat vitamíny-nakonec jsem si vzala Mamavit(brala jsem ho i minule). Ale stejně ho neužívám každý den-zvlášť teď, kdy je spousta ovoce a zeleniny- v zimě to asi bude jiné.
O velikých dětech po vitamínech jsem slyšela- nevím
Jakub měl 50cm 3,68kg(ale po porodu hlavy ze mě vystřelil tak rychle, že pak byla spousta šití
)
Veru
Jů, nemůžu nereagovat- Miso2, ty jsi ze Zlína? KOnečně krajanka ![]()
Veru
O těch vitamínech jsem psala já, ale všechny holky co reagovaly, psaly, že je to nesmysl.
Každý doktor říká něco jiného, člověk si pak z toho musí utvořit názor vlastní. A ten můj je, že vitamíny budu brát jen v 1. trimestru.
Nemohu posoudit, jestli to má vliv z vlastní zkušenosti. Vitamíny jsem nebrala, Ondra měl rovné 3 kg, ale narodil se už v 37+5tt. A i ty 3 kg mi teda daly sakra práci, takže nebudu riskovat… ![]()
Navíc druhé děti prý bývají větší.
Pett
VALLI: No, trochu nesdílná asi bude. Ale když nevím, co bych se měla ptát, případně co by mi měla říkat, tak to nemůžu moc ovlivnit. Je mi dobře, na nic si nestěžuju, nic mne nebolí…
Zato sestřička byla hodně povídavá. Společně jsme odsoudily maminky i budoucí maminky, které kouří a neberou ohledy na svoje miminka.
Jenom mi bylo divné, že mi tentokrát sestřička neměřila tlak a neptala se na váhu. Váha sice byla nezměněna, ale tlak bych měla asi hodně vysoký - když jsem tam šla, tak jsem se klepala víc než před maturou…
No holky ja teda nevim, jak je to s tema vitaminama, rikala jsem, ze se mi to zda divny, pry vic zalezi na porodni vaze otce a matky. Moje svagrova zadny vitaminy nebrala cele tehu a stejne se ji narodil 4 a pul kilovy klucina. ![]()
Pett neboj, Taky se rika, ze druhy porod je jednodussi. ![]()
Lau takze u dr. vzechno v poradku? Ty jsi z Kolina?
SARAAI : Kdybych to brala podle porodní váhy matky, tj mě, tak by to byl naprosto zkreslený údaj, protože jsem předčasně narozená (stejně jako ségra), takže jsem byla maličká. A ségra porodila normálně v termínu.
Nejsem přímo z Kolína, ale jsem tu narozená, chodila jsem tu na střední školu a taky tu teď pracuju. (Jsem z vesnice 15 km odtud).
Lau ha, 15 km od Kolina? Kterym smerem? Tam to znam.
Petul to se ti podarilo brzy otehotnet po neuspechu,
Ja mam podobnou zkusenost a tedy o prubehu tehu na vlastni kuzi po 10tt toho taky moc nevim. Gratuluju k //
vrony, ty jsi taky ze zlina?
ja vlastne trochu patrim mezi vas, doktor zatim (podle nejake pomucky) urcil datum na 6.3. ale zatim to vypada na dvojcata (to se dozvim zitra - doufam ze nebudou tri
) takze navstevuji spis unor 2007
PETUL: Vítej mezi námi a doufám, že to tentokrát dopadne dobře. Vůbec doufám, že se nám všem narodí krásná, zdravá miminka, která nás budou trochu zlobit, abchom věděly, že je máme. Sice se také spíš ptám, ale o svoje pocity a znalosti se s Tebou ráda podělím.
SARAAI: Směrem na Prahu - jmenuje se to Plaňany - www.planany.cz (To jsou stránky, které jsem založila já asi před 2 měsíci, ale nemám teď na ně moc času, potřebovaly by dodělat.) Jak to, že to tady znáš? Přes Japonce? Nebo ještě z doby, kdy jsi byla v ČR?
MISO, ahooooj, jo asi je všechno v pořádku, jen pořád trošku špiním… ![]()
Jsem normálně před chvílí asi na půl hodky usla a ted nestíhám číst ![]()
Ahoj PETUL, gratuluji ke //, na kolikátého ti vycháhí termín? Já byla na revizi koncem dubna…
Lau No ja pochazim 15 Km od Kolina ale na vychod. Planany znam, zajizdi tam nektere autobusy, ktere jedou po Ceskobrodske do Prahy. ![]()
Dendulko, tak doufam ze bude vsechno OK, drzim palecky!!!!!
ja si ted pobecela u serialu ![]()