Břicho poseté striemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
27.5.13 23:34

Já mám strie od puberty a zvykla jsem si na ně:-) v podstatě jediné místo, kde strie nemám, je břicho..ale to bude brzy asi taky jinak..

Příspěvek upraven 03.10.13 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ucminka
3.10.13 11:18

Mám měsíc po porodu a taky začínám řešit strie. V těhu jsem přibrala 21kg (hodně jsem zadržovala vodu, protože teď už mám jen 4kg navíc). Mazala jsem poctivě několikrát denně, vyzkoušela jsem i ty nejdražší krémy (i ten Trilastin 3 balení+urychlovač) a výsledek?
Strií mám plné nohy, boky a nakonec i bříško trochu prasklo :(. Holt máme to v rodině. Takže moje rada, nevyhazujte zbytečné peníze a mazejte jakýmkoliv krémem, který hydratuje a promašťuje pokožku. Je mi hrozně líto co peněz jsem do těch „zázraků“ :! nacpala když to stejně nepomohlo. Mohla jsem je raději vrazit do malýho. :(

• Citovat
  • Upravit
8660
11.12.13 12:27

@lentilka248 Držím palce ať se ti žádné neudělají, mně ty mršky vylezly až asi týden před porodem, mazala jsem se vším možným, ale nakonec kolem pupíku kůže stejně praskla. Teď rok poté už jsou jen maličko vidět a to spíš proto, že vím, že tam jsou :D Taky je mám na nohách, jak jsem v pubertě rychle vyrostla, ale nic dramatického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.12.13 16:08

@lucillee ja jsem rada, że je zatim nemam, ale na strane druhe że hroutit nebudu aż vylezou, mam je z puberty vsude mozne..a po tech 20 letech jsou skoro neviditelne;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
11.12.13 16:54

@lentilka248 přesně tak :) já jsem zkusila i ten „zázračný“ krém Tri Lastin, o kterém se tu v diskuzi dříve mluvilo, ale neřekla bych, že měl na zesvětlení jizviček nějaký podíl…ono asi důležité je mazat se prostě čímkoliv a pravidelně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
11.12.13 16:59

Já mažu vším co se dá, hlavně dětským olejíčkem a zatím se mi mršky neobjevily, ale do porodu schází ještě dost času, tak snad to vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
13.12.13 12:51

Tak jsem se v téhle diskuzi poprvé dozvěděla o Trilastinu, před tím jsem si myslela, že na strie nic nepomůže. Vzhledem k tomu, že mám strie na všech možných místech a od letošního léta i na břiše a bicepsech, tak to hodlám zkusit, protože už toho mám dost a jsem ochotná investovat i tisíce. Mám objednány dva kusy a pak písnu, co to provedlo nebo neprovedlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková