Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileTak sundat to jde, ale jak říkám, jedině odšroubovat cca 9 šroubů a pak tam nebudu mít ani ten černý kus dole. Jen holou konstrukci. Žádný sucháč tam fakt není. Proč ale udělali u každého potahu jiné upevnění..?
Hlavně že to ale jde. ![]()
@Margott no jestli myslíš to plastovou pogumovanou 10cm část tak ta mi tam taky zůstala když se pořádně podíváš na fotky, ta je tam opravdu přišroubovaná,ale kůli té hluboké korbě bych si tu práci dala a odšroubovala je,bude to hezčí
takže jsou stejné,černý i červený ![]()
Jenže mě to u těch nožiček nejde sundat jinak než odšroubovat. Páč ten potah je k tomu šernému přišitý.
Nejde to oddělit. Můžem porovnat, jestli chceš. Fotni mi místo kde se to oddělává a já ti vyfotím to naše. ![]()
A tu korbu máš okoukanou na živo, nebo jen na netu? Docela by mě zajímalo jak to vypadá uvnitř, ale to jsem na netu nikde nenašla.
@kanička píše:
@quinny ahojky tak potah je vypraný radši jen ve vaně vlažnou vodou tekutým práškem-pervol na černé prádlo a barva zůstala pěkná, černá voda nebylatak to je vzkaz pro ondas a pro tebe tady mám ty fotečky, je to jednoduché za 5-10 min to máš dole, jen povolíš všechny patentky, suché zipy, zip u nožiček a jedna šroubovací karabinka zespodu,tot vše,kdybych to věděla šla jsem do něj i s hlubokou korbou tu dělají totiž nádhernou,no i autosedačka-vajíčko je nejlepší na trhu,ale oni ho vlastně před rokem ještě nedělali
tak papá
![]()
ty jsi zlatá
vypadá to parádně ![]()
mmch ale jde to bez toho potahu složit ta konstrukce potom? Nechybí tam nějaký ten pásek, kterým se to skládá potom ![]()
@Margott koukala jsem na korbu když jsem si pořizovala minulý rok hluboký kočárek a tahleta je nádherná http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Ale to je spíš autosedačka než klasická korba, ne? Taky je o půlku dražší.
Tak teda nevím, ale já jsem na tom červeném taky nepřišla na to jak sundat potah.
@Margott je dražší to je fakt,ale je 100× hezčí a právě,že se dá použít i do auta tak je uplně užasná,jinak tady máš odkaz na tu levnější myslím,že je dobře vidět jak to vypadá vevnitř ne? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@kanička díky, to mě docela překvapuje, myslela jsem, že je kratší
kaničko… není. Mě zajímá to lůžko a jestli je polohovací. Ale to už je jen zvědavost. Stejně budem kupovat nakonec toto. Další autosedačku nepotřebujem.
Jo a k těm kolečkům…Jsou drahý jak sviňa…My pořizovali celý kočár za 5.100,– a kolečka by vyšli na 4tis.
![]()
@Yamyna Jak jsi přišla na to, že 4000?mně borec napsal ze servisu, že stojí nová 1100,–?I tak je to dost.
Já bych ty 4000 dala klidně úpřipně za ty nafukovačky, ale za tyto zgarby určo ne. To je budu klidně reklamaovat musí mi dát nové. Budu tak dlouho otravná, že mi je prostě vymění. Počkám po zimě pokud mi do té doby nezbude jen ten ráfek a ta guma nebude úplně sjetá. pak si nechám dát nový a pak si je schovám a koupím nafukovačky.
To si to pěkně plánuju, co ![]()
Dneska mi dorazil nánožník Pinkie a vložka dám fotku jak se k tomu dostanu začínám ten kočár snad milovat
.Je to stím úplně parádní a nánožník drží skvěle. ![]()
@ondas VID TAKY HO MILUJU TED MI PANÍ NATYDOM NAPSALA, ŽE ZÍTRA POSÍLÁ PULTÍK NA PITÍ A TU STŘÍBRNOU CLONU NA SÍTKU TAK SE HROZNĚ TĚŠÍM A TAKY DÁM HNED FOTO, JO A TAKY JSEM PSALA DI BRITEXU A TAKY MI POTVRDILI, ŽE PNEU KOLA BUDOU ZAČÁTKEM ROKU 2013 O CENĚ NIC NEPSALI ![]()