Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
28.3.11 10:07

bugaboo bee

ja bee mam a jsem moc moc spokojena :-D škoda že jsem ho dostala až ted kdy ma dcerka dva roky :cry: pravě ho prodavam na to aby mi ležel v kufru auta je ho škoda :cry: holka všude chodi pěcha :lol: jinak kočarek doporučuji zvladne i teren :palec: jede se s nim krasně jak po směru tak proti :palec: za mě je to prostě paradni kara :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.3.11 10:11

bugaboo bee

za mě je supr :palec: bohužel ho ted prodavam dostala jsem ho když dceři byli dva roky což je škoda :-( ona všude chodi sama :palec: a na to aby mi kočarek ležel doma je ho škoda :cry: jinak ho mužu doporučit zvladne teren,jede se s nim krasně po i proti směru no parada :palec: cena odpovida kvalitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
28.3.11 11:33

a ty máš bee a nebo bee plusko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
29.3.11 08:46

Ahoj holky,včera mi jedna paní byla ukázat bee a je skvělé :mrgreen: jen mě napadla otázka na uživatelky kočárku.Ta sedačka je taková dirkovaná - nefouká na dětičky?!stříška je bezvadná i ty membrány ale zase neruší je to při výhledu?jinak kočárek je takový maličkatý a úžasně lehoučký!!!!!akorát hodně uzoučký - je jasné že ne na obrovské a tlusté děti ale nevadí to i těm hubeným?nemají tam problém vyspinkat se?prosím moc o odpověd.kočárek jsme si rezervovala do středy tj.do zítra. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.3.11 09:21

helenka,teraz si mi to pripomenula…ano,dosť fúka cez tie otvory na chrbte .. a strieška nám dosť vadila,lebo ked syn nespal,tak som mala tú striešku stále vyhrnutú,tomu mojmu vadila..spávať musel tak,že mal ruky pripažené k telu..moj malý spával v kočíku každý deň,tak som ocenila širšie bee plus..
plusko je také otvorenejšie,ale s fusakom lodger sa dalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.11 10:35

Cauky holky,
o tomto serveru jsem se dozvedela od kamosky a rozhodla se prispet prvnim prispevkem a to na Bee Plus. Koukam, ze uz je tu opravdu velka diskuze :-D Takze za me asi tak- mela jsem stare Bee, ale ted nedavno koupila nove, protoze stare uz bylo proste male a nepohodlne! A to male neni jeste rok a pul. Jsem z bee plus absolutne nadsena, neda se to srovnat se starym!! Je prostornejsi a ve vsech smerech lepsi. Membrany u stareho me stvaly, kdyz jsem dceru do kocaru strkala, tak vylozene vadily, nekdy se shrnovaly. Musim tedy reagovat na to, co tady zaznelo, ze stare bee neni na „obrovske a tluste“ deti, proc ten extrem? :-D Abych pravdu rekla, tak mala je vyskove i vahove presne odpovidajici veku (dle tabulek u dr., ktery jsou samozrejme orientacni, ale jsou voditkem, je presne ve stredu tak, jak se uvadi idelani vyska a velikost), takze neni ani tlusta ani obrovska ani vychrtla, proste normalni zdravy „tabulkovy“ dite, no a stare bee je pro prumerne, tedy „normalni“ dite, proste male. Je spise pro pidi deti. Takze vsem maminkam, ktere nemaji vylozene male dite, ale prumerne ci trochu vetsi, doporucuji urcite plusko, stare bee vyhovuje pouze mrnousum, To je ma zkusenost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.3.11 14:10

Nám u starého Bee membrány vůbec nevadí, naopak, Julinka je tam víc chráněná a jezdíme se staženou stříškou, takže ve výhledu jí nebrání, pouze když fouká nebo usne, střechu stáhnu ;) Nikdy jsem neměla pocit, že by se tam těsnala, ani ve spánku ne…ale je fakt, že Julinka je už od narození váhově i vzrůstově na nejspodnější hranici a vždy byla o dost menší, než stejně staré děti. Nicméně teď jí budou dva roky a v kočárku se stále pohodlně vyspí.
Já už bych si asi nechala to Plusko, co jsme měli, ale protože se nám zachvilku narodí druhé mimi a Bee chci hlavně pro něj, přešla jsem zase zpět na starší typ…právě kvůli té ochraně…
Posílám foto, jak spinká, je to užší, ale je ve fusaku a vždycky se tam hezky a dlouho vyspí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.3.11 14:52

tady je ještě Julinka když jí byl rok ve starším Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.11 16:40

Tak mit Julinku, tak by mi jeste to stare bee vydrzelo :-D To stare ji je evidentne pohodlne, takze neni co resit. Ma dcera mela ted v roce a pul hlavu vrazenou nahore ve strisce a ruce skoro pred telem, kdyz ve starem bee sedela. Fakt zalezi na jednotlivych detech, je trebe zkusit oboje bee a clovek zjisti, ktery vyhovuje. Oba jsou to dobry kocarky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.3.11 17:36
lilina21 píše:
Tak mit Julinku, tak by mi jeste to stare bee vydrzelo :-D To stare ji je evidentne pohodlne, takze neni co resit. Ma dcera mela ted v roce a pul hlavu vrazenou nahore ve strisce a ruce skoro pred telem, kdyz ve starem bee sedela. Fakt zalezi na jednotlivych detech, je trebe zkusit oboje bee a clovek zjisti, ktery vyhovuje. Oba jsou to dobry kocarky.

přesně moje řeč, měli jsme oba a oba jsou úžasné a každý má něco a už je na konkrétní mamince pro které se rozhodne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.3.11 17:52

Já mám také „staré“ Bee a zatím mi maximálně vyhovuje. Gábíkovi je skoro 13 měsíců a plánuju, že ho na podzim prodám a koupím Bee+. Ale uvidím podle jeho proporcí, zatím vypadá být z dětí největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
30.3.11 18:17

Ahoj holky :-) všem strašně moc děkuji za postřehy a rady :-) dneska jsme zase jela do Babyparku,pořádně jsme si prohlédla a vyzkoušela plusko a ..... upřímě já z něj nejsem ale vůbec nadšená :-( zase o tolik širší není ..rps.jen u těch nožiček dole to ano,nahoře u hlavičky je to o cca 2cm širší :-) měřila jsme to.Takže žádný zázrak.Také jsme jej měřila na délku - s vytaženou horní částí a i s dolní částí (pomáhala mi i slečna prodavačka) a naměřila jsem jen skutečným 85cm,tak nevím možná zrovna šmejdský model nebo nevim.Staré bee jsme měřila a má něco mezi 84 - 85cm,sice je hodně uzonké ale pro opravdu drobné děti nebude problém :-)Co se mi taky zdálo strašné je ta stříška 8-o hrozně krátká a ještě vykousnutá …to i Cameleon ji má větší!!!a ty prázdné strany mě šokovaly…děťátko tam může strkat nohy …a bouchnout se o ty tvrdé části :twisted: páni inženýři to asi uplně nedomyseli :jazyk: že haha :-D co bylo super je to přehazování sedačky.Takže jsem se rozhodla,že jdu do starého bee - jediné co mě mrzí je,že mi utekl poslední nový kus v babyparku,tak kupuji jetý přez mmb za 7500,–kč se stříškou dark khaki a asi dokoupím ještě růžovou stříšku a určitě letní :-) :srdce: Tak holky doufám,že se mi tam malá krásně vejde - to jsme nezkoušela :-( ale je drobeček 68cm a 7400g a psaly jste,že se vejdou i větší :-) jupííííí mám radost,že jsem se rozhodla :-) děkuju moc za všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
31.3.11 10:46

milé maminky :-) tak si představte,že mě paní z MMB pěkně vypekla.Kočárek mi rezervovala a když jsme se dohodly,že mi jej :-) prodá a předání proběhne zítra najednou mi dnes poslal sms,že ho prodává první zájemkyni.Jsem tedy hodně zklamaná!PROSÍM TEDY JESTI NĚKTERÁ Z VÁS BUDE PRODÁVAT KOČÁREK BUGABOO BEE V PERFEKTNÍM STAVU - BARVA NEJLÉPE NA HOLČIČKU HL.NE MODRÁ A ŽLUTÁ MÁM ZÁJEM!!NEJLÉPE OSOBNĚ V PRAZE.DĚKUJU.
 Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
7.4.11 17:51

ahoj holky,tak od dnešního dne máme beecko :lol: jsem moc zvědavá jak se v něm malá bude vozit :-D napoprvé plakala :-( snad si brzo zvykne :-)a máme s růžovou stříškou jupí.To jsem si moc přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.4.11 18:21

helenkanai doufám, že budeš / budete spokojení. Malá si snad zvykne. Já, když jsem poprvé s Bee vyjela, tak se vrátila rozčarovaná, ale teď ho miluju a nedám ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí