Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
15.5.11 20:04
bigidi píše:
Ahoj holky,
tak se po dlouhém váhání a pak dlouhém shánění, taky konečně stanu majitelkou Bugaboo bee. Původně jsem taky chtěla plusko, ale mám to pro mimčo a slyšela jsem, že je pro mimčo lepší. Tento týden dorazí, tak se strašně těším. Jediné, co budu muset ještě sehnat je stříška. Kočárek má černou a mě by se víc líbila ta růžová. Jinak KLári, ten kočárek, co jsi koupila, tak jsem byla zájemce po tobě, tak mě mrzelo, že jsem to prošvihla :wink: . Jinak kdyby jste někdo věděli o někom, kdo by chtěl prodat nebo vyměnit stříšku na klasické beečko, tak dejte vědět. Chtěla jsem kočárek k moři pro malou, tak teď právě nevím, jestli bude stačit ta klasická stříška, nebo mám koupit ti stříbrnou letní.

Jééé to je náhoda, já právě koukala, že na něj bylo pak strašně zájemů 8-o
Já bych klidně tu černou stříšku brala, kdybys jí prodávala, nebo jestli jí nechceš vyměnit za tu naší srdíčkovou?
Já mám právě tu srdíčkovou, bílou, oboje jsou ušité, pak mám tu stříbrnou letní (nedám na ní dopustit už z loňského léta), ještě jsem vydražila na ebay tu žlutou, na zimu bude pecka a nakonec jsem objednala i tu celou sluneční clonu. Na starší dítko mi ta clona přes celý kočár přijde zbytečná, ale pro mimi je ideální, prostě jí navlíknu a Miky tam bude jak v kokonku, totálně chráněný před sluníčkem a přitom to bude hezky větrat..
Kdybys chtěla, klidně pošlu víc fotek novorozeňátka v Bee, Mikymu se tam fakt líbí, a jako podvozek pod sedajdu je kočík dokonalý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.5.11 20:30

Jj na mmb si už nasadili trošku vyšší ceny, protože vědí, že to už nejde moc sehnat. Já tu letní stříšku kupuju za 600,– a tu sluneční clonu/moskytiéru za 450,– což je super cena. A je fakt, že je spíš pro malé mimi, nedovedu si v tim představit už starší batole „zavřené“, Julince by to asi vadilo..
Já kdybych měla druhou holčičku, tak mám zase tu růžovou stříšku, je prostě ze všech nej :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.5.11 20:31

Musím počkat až kočárek dorazí a pak kuknu na tu stříšku a kdyžtak bychom se spolu domluvili. Já mám dvě holky 20 měsíců od sebe, takže by se v něm budou holky asi vozit obě. Já bych právě chtěla strašně tu růžovou stříšku, zvlášť, když jsem na ní slyšela samou chválu. Jinak jsem to beečko taky sehnala nakonec za 6500,–, akorát má jednu menší vadu, chybí mu ty popruhy na uchycení dítěte, což je pro mimčo docela podstatné :-( , ale sehnala jsem na mmb paní, která mi je ušije, akorát potřebuju nafotit, jak ty pásy vypadají a poměřit je. Já se pokoušela sehnat beečko i z toho anglického ebaye, ale neuměla jsem ho dostat do Čr, tak z toho nakonec sešlo. Vubec nechápu, jak to tam funguje. A kde jsi vydražila tu žlutou stříšku na to českém nebo anglickém ebay a kolik si platila poštovné. No já právě pořád váhám nad tou moskytiérou, jestli ano nebo ne. Zkusím ještě zjisti kolik by chtěli za poštovné z německa, z toho internetového obchodu, co mi holky poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.5.11 20:32

KLári a kde to kupuješ tu letní stříšku? Vůbec nevím, kde to mám shánět? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.5.11 20:40

Holky nechcete někdo origoš modrou strisku? Tento tyden mi přijde žlutá a mam Jeste letni a myslim, ze je to na moje prevlikaci schopnosti Az Az :) máme ji asi 2 mesice, je tudíž v dobrým stavu, kdyžtak napište nabidku na SZ !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.5.11 20:43

jo a ještě jsem se chtěla optat, jak je to z vložkou do beečka, je potřeba? nebo to rpo mimčo stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.5.11 21:06

S tim Nemam zkusenost, máme bee Az do roku…
Tady někdo šije strisky, ale ta cena :(
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.5.11 21:10

já našla paní, co je šije za 540,– s potiskem a 480,– bez potisku, nepromokavý materiál. Bude mi právě šít i ty popruhy do toho beečka a vložky do kočárku chce 240,– a z jedné strany je letní potah a z druhé strany zimní fleesový, anebo si nechámušít od pinki, ale ta za ty podložky chce 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.5.11 21:16

lukreciax kolik by si chtěla za tu stříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.5.11 22:35

Chtěla bych 950 + poštovné …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.5.11 01:06

holky já jezdila s Bee s podložkou i bez…ale na léto tam byla super, měla jsem právě od Lenky Arnoldové z MMB (viz foto) a byla jsem spokojená, akorát se praním uvnitř muchlala a ta černá ztrácela na intenzitě…tak snad už šije lepších materiálů…
já to letní i tu celou velkou sehnala obojí na mmb :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.5.11 01:34

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.5.11 01:47

to byla naše podložka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.5.11 07:06

Klári, tu podložku si pamatuju ještě z mojetěhotenství, jak si jí ukazovala v KČMČ a strašně se mi tehdy líbila, chtěla jsem jí tenkrát taky do casulu, ale nakonec jsem se už k tomu nedostala, měli jsme origoš. Ale tahle je nádherná, už jsem naní právě předevčírem paní psala, ale teď jsi mě docela polekala s tou kvalitou toho materiálu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.5.11 07:46

Klári, myslíš, že by si sem mohla hodit fotečku, jak vypadá ta sluneční clona s moskytiérou. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí