Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beekoukala jsem na www.babypark.cz … tam je mají a jenom se přemlouvám, abych utratila za podložku cca tisícovku - ale nejspíš pořád lepší, než vymýšlet všemožné náhražky a nakonec za ně dát ve finále víc, než za originál ![]()
A máte tady někdo tu sluneční clonu nebo tu letní stříšku? Uvažuju, jestli to koupit k moři a nevím, jestli to není zbytečné.
tak to by mě taky zajímalo
… jestli je lepší letní stříška či slunečník … ![]()
tak slunečník máme, jen se mi na té cloně líbilo, že to má i ochranu proti UVA a UVB slunečním paprskům ![]()
A vyplatí se slunečník pořídit do naší české krajiny??
… není zbytečný - jako sporťák mám casualplay a tam mi ten slunečník občas lezl na nervy, tak mám obavy, aby to tady nebylo stejné ![]()
my měli v létě i slunečník, i latní stříšku a s obojím jsem byla maximálně spokojená! ![]()
Gábi, taky mám casíka a právě mám originál slunečník Casualplay, který jsem zkoušela a pasuje i na to bee. Já to právě řeším k moři, abych jí co nejvíce ochránila.
Klári, už ti dorazila ta sluneční clona?
GábinaA píše:
koukala jsem na www.babypark.cz … tam je mají a jenom se přemlouvám, abych utratila za podložku cca tisícovku - ale nejspíš pořád lepší, než vymýšlet všemožné náhražky a nakonec za ně dát ve finále víc, než za originál
No právě,já měla obj.tu pinki a naštěstí mi nějakým zázrakem neodešla platba z účtu,takže jsme to zrušila a vzala origo.Holky tady psaly,že ta pinkie není dobrá,ted mám origo - zatím dva dny ale spokojenost maximální.Krásně drží,neposouvá se,nemuchlá,malé se nepotí prdelka a zádíčka.Myslím,že se vážně vyplatí a nelituji že jsem ji koupila.Malá ted měla narozky a teta mi dala dva litry at jí něco koupím,tak má toto a bazének na zahradu ![]()
clona ještě nepřišla, jsem domluvená s paní, že až bude mít cestu do centra, tak mi dá vědět a předáme si jí osobně ![]()
já mám taky origoš podložku a připadá mi naprosto super, skvěle měkká, poddajná a příjemnej materiál.
letní stříšku jsem zatím nebyla schopná vyměnit, jsem strašná, mám kočár v přízemí a bydlím ve 4. patře bez výtahu, večer se mi tam nechce ![]()
slunečník už jsem objednala, zatím používám clonu Dooky, dávám ji malé jen když spí, jinak jí zavazí - funkčně je perfektní, design nic moc, taková lepší plínka ![]()
kdybyste někdo chtěl, tady v tom obchodě mají sluneční clonu ve výprodeji:
http://www.baby-centrum.cz/…yprodej.html?…
Nemáte prosím někdo zkušenost s Bee na písku, na pláži apod…přemýšlím, jakej kočár si vzít na dovolenou, budeme v místě , kde nejsou silnice, Bee zvládá i polňačky, to mám odzkoušený, ale co písek???
my měli Bee loni v Bulharsku a v písku to samozřejmě nešlo, ale to jde s málokterým kočárkem…
tahali jsme ho takto.. ![]()
jj do písku není určitě
byla jsem s ním na hřišti,kde je písek a nedalo se ale jak tady dala madamcrazy dá se tahat po zadu
u mě to zatím na dovču nevypadá
pořád čekám na první výplatu,tak jsem moc zvědavá ![]()
Ta vložka origo je výborná!!!!!!!!!!!!!!
![]()
no tak přesně toho jsem se bála
díky za tu fotku! písek je asi ještě o něco horší než sníh - nejlíp bez kočáru. A nejelo to ani po tom mokrým písku u moře? malá spí jen v kočáru, jsem zvědavá kde ji budu vozit, jsem si vybrala bezva ostrov bez silnic a bez aut a tohle jsem trošku nedomyslela ![]()
helenko mezi náma si myslím, že malé bude nejlíp v bazénku na zahradě, spousta lidí s dětma cestuje, ale popravdě řečeno jsem z toho vystresovaná už měsíc dopředu a nevím jestli to za to stojí ![]()
Tak to je fakt štěstí a opravdu mě štve, že jsem do ní šla - dalo by se říct 420 v pr… , no ale jsem ráda, že recenze na origoš podložku jsou jenom v kladech, tak do ní taky nejspíš půjdu a se slunečníkem uvidím - jestli teda nedám casualplay, když tam pasuje…ale jsem v tomhle hrozná, nejradši bych taky originální - at to k sobě ladí
![]()