Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
11.12.11 23:33

Holky potrebovala bych od vas jednu informaci. Zkousela jste nektera davat do Bugaboo bee plus zimni fusak Emitex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.12.11 09:19

:mavam: Tak já mám ted v Plusku Kaiser a sedne perfektně :potlesk: zkoušela jsem i Elodie Details a ten mi sjížděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5922
12.12.11 17:47

Holky, mam na kocarku na jedne strane pri vytazeni madla ulomenou takovou tu aretaci, ze madlo zustane pevne stat vytazene. Jedna strana nedrzi a sjizdi. Mam jej koupeny v Nemecku, muzete mi poradit, kde je v Praze servis, kde by mi ho zeservisovali a opravili to madlo? Mockrat dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.12.11 06:09

Prosím majitelky tohoto kočárku o váš názor popř. zkušenost. Hodně cestuju s malým vlakem a tek jsem chtěla už co nejdřív zakoupit golfky. Ale potkala jsem jednu paní s Bugaboo Bee a ta si ho nemohla vynachválit. Vím že tento kočárek nejsou klasické golfky, ale asi budou vyhovovat :-) Jenomže nemám možnost siho vyzkoušet a nevím, zda bude vhodný pro našeho macka. Má teď, v 7m 10 kg a o 80 cm. Jak bude vypadat na jaře nechci ani domyslet. Tak nevím, jestli se tam vůbec ještě vleze. Četla jsem tady, že moc prostorný tento kočárek není :-( Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melania139
13.12.11 10:51

Bugaboo bee starsia verzia

Babule,nebude niektora predavat starsiu verziu bugaboo bee?Nejde uz nikde zohnat novy :(

• Citovat
  • Upravit
3236
14.12.11 22:03

Bugaboo bee je užší kočárek spíš pro dobnější dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
15.12.11 07:05

No jo, ale to jsou asi i golfky, ne? Je terda fakt, že když jsem porovnávala šířku sedáku u Bee a u Inglesiny Trip, což jsou lehoučké golfky, tak ty jsou dokonce o dva cm širší v sedáku.
Ale mi se na Bee líbí, že po dokoupení té miminkovské vložky to budu moct u druhého mimča použít jako druhý lehký kočárek už od narození. My máme super kočár, ale je dost těžký a široký. Takže tohle mi přijde jako dobrá varianta. A asi bude pro mimi i pohodlnější, než golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
15.12.11 07:05

Kdyby tak tady byla nějaká maminka, která má taky větší dítě, ať to může porovnat. To by mi dost pomohlo při rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.1.12 18:53

holky potřebuju rychle poradit ..mám možnost koupit za super cenu bogaboo bee. ,ale malý už má 19m. vleze si mi tam ještě ? ..nemám ho kde vyzkoušet . Moc Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.1.12 21:01

Já mám plusko, ale měla jsem možnost projet se i klasickým beečkem. Záleží na tom, jak dlouho ještě chcete s chlapečkem jezdit a jak je velký a široký :-), já mám teďka holčičku 21 měs., spíš hubenější, ale vyšší a už bych klidně zádovou opěrku prodloužila, když bych potřebovala zaklopit střechu, navíc teďka v zimě, kdy tam mám ještě fusak a malá je nacpaná v tlustý bundě a kulichu s bambulí…Takže když byste nepotřebovala stříšku, tak vám bude beečko stačit, ale na léto by to asi chtělo mít možnost si stříšku zaklopit, a to by bylo určitě lepší plusko. Plusko je rozhodně prostornější, ale zase mi přijde víc rozhrkaný. Naštěstí už mi nevibrují kolečka, dostala jsem v Babyparku takový podložky na ložiska u kol a musím říct, že jsem až překvapená, jak kolečka teďka drží. Takže jsem teďka vcelku spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.1.12 11:33

No malý má 12 kilo a 84cm ..tak si myslím že je tak normální ani tlustý ani hubený :mrgreen: . No jo, ale bee + už je cenově někde jinde to už prdím,ale je super a druhého mimča nebudu váhat :) . Pojedu ho nakoc vyzkoušet. Jinak kočár myslím že budeme používat už jen jaro.léto ..a na podzim ?? asi ještě taky ..to bude mít 2 ročky pryč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.1.12 14:43

Jo tak to je úplně v normě :-). My už máme teďka kočárek jen jako přibližovadlo, takže už je cestovní pohodlí fuk. Teďka v zimě ale stejně raději používám klasický sporťák, kvůli sněhu, bahnu a taky tam mám teplejší zimní fusak, ten se do pluska vůbec nevejde…ten tenký od Bugaboo je tak akorát na pozdimní a jarní dny, ale určitě ne do mrazu…ale je fakt, že je plusko krásně lehounké, takže ho sama všude zvednu a nemusím nikoho prosit o pomoc, krásně se složí a vejde se mi do kufru, mám malé auto. Já kupovala ojeté plusko cca půl roku staré, protože jsem taky odmítla dát plnou cenu za nový kočárek, přijde mi opravdu nechutně předražený. Jinak z golfek mě venku u maminek zaujal Cybex Callisto. Nevím přesně, jak jezdí a jaké mý výhody či nevýhody, v obchodě jsem na něj nikde nenatrefila, ale vypadá pěkně, má taky spojenou nastavovací rukojeť, otočná jednoduchá přední kola..a hlavně je za třetinu ceny…:-) Kamarádka dostala od rodiny Quinny Zapp..a to teda nebrat..když jedete, tak je to jakobyste vezla tunu chrastítek :-), takže úplná ostuda…:-(
Jinak já bych teda v plusku úplně malé miminko nevozila, jednak nejde úplně do lehu a v chladnějších dnech do něj bude hrozně foukat, je to celé odkryté a stříška nejde úplně zaklopit.. není nijak odizolovaný..existuje do něj nějaká novorozenecká taška..ale já si myslím, že klasickému kočárku s hlubokou korbou se nic nevyrovná. Takže spíš asi jako nouzovka na teplejší dny. Navíc mi vadí nutnost poutat maličké miminko..to je přece hrozně nepohodlné a nepříjemné pro miminko…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.1.12 15:13

jéé já to špatně napsala jako že u druhého si ho koupím hned jako první golfky ..pro mimčo budu mít normální 3kombinaci ..bogaboo pro mimi max. jen v létě :-D .. teďkm je to už náš 5 kočárek. A cybex calisto znám !! má ho kamarádka :-). A Quiiny zapp extra jsem měla jak první golfky ..a celkem spokojenost, jen prostě chci spojenu rukojeť.. pak jsem chtěla nunu …ale přítelovi se moc nezamlouvá. No a pak jsem narazila právě na bogaboo bee za pecka cenu tak snad mě nesklame ..v něděli ho vyzkouším. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.1.12 23:52

Aha, tak to už je jasný :-). Nunu má kamarádka, ale pokud se nepletu, tak nemá polohovací záda, takže to je podle mě naprd…kolečka taky nic moc, navíc podvozek hodně nízko..no asi čistě jen kočárek do města a do kufru u auta. Důležité podle mě, jestli je kočárek stabilní, nepřepadává a má nastavitelnou výšku rukojetí. Tak si užijte bíčka. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AW
3
21.1.12 01:02

Prosím o radu - projela jsem celou tuto diskuzi plus asi milion dalších a stále se nedokážu rozhodnout :-) Sháním golfky pro klučíka, kterému je 19 měsíců, má 82 cm a necelých 12 kg. Chci něco lehkého, sedačka se musí dát přetočit směrem ke mně, protože si prostě povídáme a mělo by to zvládnout i něco jiného než OC. Do užšího výběru se dostal kočár Quinny zapp xtra a teď jsem objevila BGB Bee. V dubnu bych měla porodit druhé dítko, takže to už je opravdu jen na takové popojíždění, malej ťapká a v kočárku už nespí, pouze vyjímečně, když jezdíme celej den. Pokud ho budu moct použít později i pro mimi, tak by to bylo fajn. V záloze mám samozřejmě 3kombinaci. Co byste poradily? Na plusko nemám korunky, takže pokud Bee tak jedině starší verze a z druhé ruky..
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4