Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1075
6.2.14 11:44

@cosinka
Mam od chicca :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
6.2.14 11:47
@adelina3 píše:
@cosinka
Mam od chicca :mavam:

A to je nějaké univerzální? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 12:07

Nechavali jste si nekdo sit boudicku a nanoznik na beecko? Mate kontakt? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
6.2.14 12:17

@cosinka
Ano je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
6.2.14 12:20

@adelina3

Díky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.2.14 13:06

@cosinka - mrkni tady v diskuzi na stranu 52, tam jsou i fotky madla na kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
6.2.14 13:21
@kačka25 píše:
@cosinka - mrkni tady v diskuzi na stranu 52, tam jsou i fotky madla na kočárku.

Díky už koukám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.2.14 17:03
@luluso píše:-).

:

Ja s kocarkem bugaboo bee+ litam pomerne casto. Dceri je ted 15 mesicu. A tento typ kocarku jsem porizovala i s ohledem k castemu cestovani. Zijeme v zahranici. Take jsem se bala, ze mi kocarek znici, ale vzdy me v nem pustili az k letadlu,kde jsem kocarek odevzdala. I presto jsem si radeji nechala usit cestovni tasku u pani na MMB. Stala cca 1000,– Je to cestovni taska ze sustakoviny, jemne polstrovana a tedy i skladna, uplne v pohode se mi vejde do kosiku i s nekteryma ostatnima vecma. Pred odevzdanim kocareku ho dam do obalu. U predesleho kocarku se mi stalo, ze mi kocarek uspinili. Takhle mam jistotu a klid.
Puvodni taska na bugaboo bee se mi nelibila ze dvou duvodu - je moc draha a hlavne neskladna. Litam vetsinou sama a tahnout krome kocarku, kufru, tasky s vecma do letadla a jeste zvlast tasku na kocarek, to by bylo na me opravdu moc. Neunesla bych to. I tak jsem jak vanocni stromecek.
Tedy dle me zkusenosti sity obal staci, pouzivame ho i pri cestovani v aute. Nespini se nam od kocarku ostatni veci nebo naopak. Samozrejme taska neni tak bytelna, ale ja jsem plne spokojena. :palec:

Prosim o kontakt na pani :-)

Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
9.2.14 19:30
@mercedes11
@mercedes11 píše:
Prosim o kontakt na pani :-)Dekuji.

Obal jsem si nechavala sit u pani DANUŠE T. (Natydom) ID 277387 na mimibazaru. Na velikostech a detailech jsem se s ni domluvila, vcetne barvy, jak velke usi…atd. byla moc ochotna a vse bylo usito a poslanu pomerne rychle, cca do 7-10, presne uz si nepamatuji. Nechavala jsem si u ni sit i cestovni obal na plastenku, ktera se da uchytit na kocarek (nezabira tak misto v kosiku) a pultik ci organizer (jedna vetsi kapsat a drzak napiti) a s obema jsem moc spokojena. Bez toho organizeru praticky nejezdim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.2.14 17:29
@rybickamalicka píše:
Nechavali jste si nekdo sit boudicku a nanoznik na beecko? Mate kontakt? Dekuji

Paní z Písku šije
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.2.14 18:49

Dnes mi psali z babyparku, že stříška jewel blue už není a nebude. To midali vědět teda hodně brzo :cert: :cert: :cert: Fakt mě naštvali :,( :,(
Teď už ji nikde neseženu. Ještě minulý týden ji prodávala jedna maminka úplně novou, ale ta už je samozřejmě pryč. Teď nevím jakou barvu koupím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.2.14 18:55

Diky za tip ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.2.14 19:29

Delka zadove operky diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.2.14 10:01

Ahoj,
mam buffa, puvodne jsem si tady k nemu vybrala bj city miny jako golfky, ale ted me pritel nastval, tak si rikam proc si neudelat radost;-) ne vazne, mam napriklad tu woolmark vlozku, travel bag, drzak napoju- proste prislusenstvi, co bylo celkem drahy a takhle bych ho jeste vyuzila:-) a ano, all black se mi strasne libi, buffa tenkrat jeste takhle nedelali… a ted pro me zasadni vec: jde slozit i kdyz je sedecka proti smeru jizdy? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 07:55

letní stříška

Ahojky holky, mám dotaz ohledně letní stříšky. Nevadí dětem, že na ně svítí sluníčko přes ta okýnka? Jakou máte zkušenost? Díky za jakoukoli informaci… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí