Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5363
25.1.15 14:52

Ahoj holky muzete mi napsat rozdil mezi bee3 a bee plus? Uvazuji nad necim lehcim do mesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
16.2.15 11:22

Holky, ktere mate ten bugaboo jidelni stolecek, nemohly byste mi prosim zmerit prumer toho otvoru na flasky? Diky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
22.2.15 11:40

Ahoj budu prodávat bee plus s velkou výbavou..včetně pultíku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.2.15 11:46
@Handulin píše:
Ahoj, neměl by někdo prosím na prodej organizér? Objednala jsem si poslední kus z malvíka, a přišel bez popruhů a oček.. :zed: :zed: :zed: děkujii :kytka:

To musíš koupit zvlášť, víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
10.3.15 10:00
@BlueFairy píše:
To musíš koupit zvlášť, víš.

nn, je to normálně součást balení..:) Organizer uz beztak letel z baraku, je hrozne malicky, a ja potrebuju tahat vic herek, nez jen penezenku a klice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
10.3.15 12:56

@Handulin Taky mě ten organizér zklamal jak je malý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
10.3.15 13:49

@dari74 hrozná škoda, já byla nadšená z toho řešení vnitřního prostoru, ty přihrádky byly super, ale s klíčemaa, ubrouskama, telefonem a peněženkou už se mi tam v zimě nevešly ani rukavice, takže bych stejně musela tahat tašku.. škoda, no. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.3.15 13:13

Ahoj holky nebudete nektera prodavat bee+ nebo bee3 ve vice nez dobrem stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
9.4.15 11:03

Ahoj holky :mavam:
chtěla bych se zeptat vás, co tento kočárek máte, zda jste s ním spokojené…chtěla bych pro dcerku na léto nějaký lehčí sporťák než máme doma, na cesty, výlety a tak…padl mi do oka právě bugaboo bee 3 a chtěla bych vědět jestli je za ty peníze i z praktického hlediska tak skvělý jak vypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
9.4.15 11:10

@ovečka.timmy já si nemůžu stěžovat, je fakt že do nějakého většího terénu není, ale v Praze kostky v pohodě, jezdím s ním a uspávám malou na zahradě..hlavně se mi líbí designově ze všech golfek nejvíc, takže já jsem určitě za..mimochodem máme šedivo růžový a vypadá pro holčičku super.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
9.4.15 11:55

@veverka89 jé tak to je super…mě se právě taky moc líbí, chtěli by jsme černý sedák s červenou stříškou :) do terénu s ním nepočítám…spíš do města nebo třeba když pojedeme do zoo a tak, takže většinou jen hladké a rovné plochy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
9.4.15 14:58

@ovečka.timmy tak v tom případě asi není co řešit, do města ideál.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.4.15 08:45

Ahojky. Jaké stříšky jdou sehnat na bee classic? Nebudete některá prodávat? Podle recenzí jsme sáhli právě po něm a sehnali jsme v top stavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.4.15 21:46

Mela bych prosbu. Rada bych si nechala usit prodlouzenou boudicku na Bugaboo Bee plus. Jakou mate s boudickou zkusenosti? Kde jste s nechali boudicku sit? Do originalu jiz invetsovat nechci. Budeme ho mit uz jen na chvili. Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
7.5.15 21:57

Ahoj!
Doufam, ze mi nekdo poradite :)
Premyslim nad bee+ chci kocarek do mesta, na presuny mhd, vyzvedavani starsiho ditete, maly nakupy.
Bee mi prijde podle recenzi idealni. Ale. Desi me ty kolecka. Zvladnou prazske kocici hlavy? Dlazebni kostky? Nerovny teren? Daji se ovladat i s ditetem do kopce jednou rukou?
Diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4