Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
11.5.15 23:08

Kocarek ovladat jednou rukou jde dobre, ale kostky jsou problem. Lepe receno, problem jsou diry mezi kostkami, ve kterych se obcas kolecka zaseknou. to vidim asi nejvetsi problem, ale ja kostky po ceste take mam a vetsinou to nejak zvladnu, ale nebudu lhat, ze je to pohodlne.
Na ceatovani v MHD je kocarek idealni. Unesu ho sama i s ditetem do vysoke tramvaje, je uzky, skladny, ma dostatecne velky kosik pod kocarkem… v tomto ohledu bych jiny nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
18.5.15 16:06

Ahojky, mame 20 mesicni holcicku dlouhou jak tejden:D zvažují koupit bazarkovy bee Classic :think: nevíte presne rozměry, aby se mi tam vesla, potrebovala bCh porovnat s nasima golfkama :mrgreen: btw kdyby některá prodávala v pěkném stavu, nabídky přijímám :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.9.15 08:34

Koupe jeteho bee +

Ahoj maminky, rada bych vas poprosila o pomoc. Mam možnost koupit bee plus jety, vypada ok, pouze mi prijde, ze jakoby rachta, drou se plasty… jak to spravne popsat… v miste podperky nohou na naprave prednich kol. Je to normalni, ze ta operka na nohy neni pevne uchycena mezi koli, ze je jakoby pohyblivá. Zkoumam na to oficialnim videu, ale neni to presne citelne. A jako naschval ne a ne potkat maminku s bee… Predem vam moc dekuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.9.15 08:47

Zdravím, ta opěrka nohou je pohyblivá, není na pevno, je to kvůli skládání - taky mi to vadí, ale zvykla jsem si to neřešit. :D Rachtá asi tak v mezích únosnosti, je tam plno plastu - já jsem zvyklá, jak to přijde ostatním nevím. Každopádně jsem zkoušela ty plasty prostříknout teflonovým sprejem (pravidelně prostříkávám i kolečka a všechny pohyblivé části) a přijde mi, že to krátkodobě problém vyřešilo, ale za nějakou dobu začal rachtat zase. Tak prostě zase prostříknout. :-) Ale jinak objektivní /nebo možná spíš subjektivní názor :D / uživatelky - DOKONALÝ KOČÁR!!! Nikdy bych ho nevyměnila, maximálně možná u druhého dítěte za novější Bee3. :mrgreen: Měla jsem i Bee Classic a to byl taky miláček, jen dceři vadila velká bouda, neměla rozhled po stranách a já jsem jej zrovna kvůli velké a krycí boudě kupovala. Nicméně problém vyřešil Bee plus a jezdíme ke spokojenosti obou ještě teď ve dvou a půl. Jen u starého Bee se mi líbilo, že byl pevnější a jakoby bytelnější, Bee plus je moc odpružený, takže se víc hýbe do stran a má tenší plast u sedačky, ale zvykla jsem si brzy a nový Bee3 už je prý zase pevnější, tak možná časem… :srdce: Každopádně přeji šťastnou ruku při výběru a spokojenost s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
18.9.15 08:55

Souhlasím:) me rachta taky :mrgreen: je to asi normalni, mela jsem taky i klasika a kdyz srovnám,, kvalitu" přišel mi vic stabilnější nebo jako bytelnejsi :D a ten klasik mel ten sedak lehce zacvakava ci, ale plusko uz bych nedala :potlesk: hned jsem si zvykla :srdce: jen se chci zeptat na vytahovaci rukojet 8o kdyz vytahuju a chci utáhnout tak to nejde musim spravne nastelovat ty mezerky aby se to dalo zaklapnout :roll: dela Vam to taky nebo je potreba servis? Diky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.9.15 09:12

To s rukojetí je naprosto v pořádku, dělá to tak u všech, u Clasica bylo jedno, kde jste zacvakla, drželo to všude, u pluska se musí najít přesná poloha a musí to zapadnout do té mezery jak píšete, aby to šlo zacvaknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
18.9.15 10:07

@weveruska dekuji:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.9.15 10:12

Mile maminky, moc vam dekuji za super rychle reakce!!! Jsem z nej nadsena, a tohle me trosku vydesilo. Prece jen i z druhe ruky to je vetsi investice. Preji krasne bugaboo ježdění a jeste jednou moc děkuji. Krasny vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
18.9.15 10:18

@Tuldoj nebojte:) nic ničemu nevadi, je to nejlepší a nejhezčí kocarek :lol: :srdce: budete spokojena :palec: ha se ho nechci vzdát, dcera uz ma dva roky, tak doufam ze bude jeste chtít nějakou dobu jezdit, jinak v nem asi budu vozit panenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hezky den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.10.15 09:36

Ahoj. Uvažuji o tom, že si koupím bee nebo mamasandpapas armadillo flip. Mohla bych se zeptat majitelek bee na pár věcí?
1. Jaká je vzdálenost mezi koly. Předními, zadními a předními a zadními? Do domu se jezdí po nájezdu, tak abych vůbec vyjela a kolečka nebyla blíž než ta dvě hrubá prkna.
2. Zvládne bee občasnou jízdu v lesoparku?
3. A jak se s bee jezdí po eskalátorech? Jezdím po nich pořád a náš kočárek na nich stojí sám, takže ho nemusím nijak nadzvedávat a pod., jen ho jistím. Jak je to u bee?
Díky moc za odpovědi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.10.15 12:48

@bartoel1 Zdravím, obávám se, že i když Bee miluju a za nic bych ho nedala, tak pokud to byl váš favorit, asi svou odpovědí zklamu, ale téměř všechny body, které jste vypsala zvládne na 100% líp Mamas papas, je mnohem pevnější.

1. Vzdálenost mezi zadními koly je menší než mezi předními, změřit teď nemohu, ale na běžné nájezdy, které nejdou posunout blíž k sobě se Bee nehodí - po předních se to vyjet nedá a zadní jsou blíž k sobě než je nájezd, takže buď vyjet jen po jednom zadním nebo kočárek vynést. Tak to řeším já, že jde dcera pěšky po schodech a já nesu kočár, jinak je to o strach, že dítě vyklopíte. Ale pokud je dítě ještě nechodící, tak to je problém, tahat ho i s dítětem bych teda denně nechtěla. Já to řeším max jednou týdně, takže u mě pohoda, ale denně to bude opruz.
  1. Občasná jízda v lesoparku - nevím, v jakém přesně terénu je to myšleno, ale obecně na trávě a lesní cestě opravdu moc dobře nejede, zasekává se, nadřete se. Do města špička, ale terén neeee…
  1. Eskalátor - nevím, nezkoušela jsem, ale bála bych se strašně, dítě bych v něm sedět nenechala. Bee není typicky pevný kočárek, snad poradí někdo, kdo má zkušenosti.

Navzdory všemu, co jsem popravdě vypsala, bych se ho já osobně nikdy nevzdala, je to nej golfáč! :mrgreen: Pokud bych ale potřebovala denně řešit ty samé věci co vy, nešla bych do něj nebo bych měla dva - na každý účel jiný kočárek. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
24.10.15 13:07

Mame bee+, miluju ho :mrgreen: Pořídila jsem starší jelikož uz mame vetsi ditko tak ze ho dojezdíme :) lesopark projel, je pravda ze treba kořeny v zemi zadna slava, štěrk a spousta kamínků taky ne, ale s jinyma golfacema to vyšlo na stejno( chicco Multiway evo) u baraku mame cestu k silnici v podstate samy vetsi sutr ale jen par metru, pak uz silnice tak to se taky da zvládnout i kdyz ja jsem extrém jak rikam ja ho pořídila s tim ze pokud to nezvládne a rozpadne se bude důvod uz zadny nekupovat :mrgreen: ale drzi a zadny problem s nim neni :mrgreen: samozřejmě v nakupaku a městských cestách parada :palec: v tom horším prostředí je to trosku drsnější ale my to davame :palec: eskalátory parada bez problemu :) jen teda musim ty přední kola zaaretovat, az budu doma muzu vam změřit ty kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.10.15 18:03

Malej má skoro 9 měsíců, ještě je natěsno v hluboké korbě, ale jakmile bude počasí na fusak, dám ho do sportáku. Takže hlavní kočárek mám, jsem spokojená. ALE: teď budu párkrát celý den na cestách, takže bych užila něco skladného a lehkého jako golfky, ale s otočnou sedačkou a polohováním, což výběr zužuje na mimimum. Navíc za měsíc budou u nás předělávat výtah, takže budu kočár tahat do 5. patra! :zed: A to bude každé kilo znát. Jinak chci jezdit spíš se sporťákem a golfky jen občas. Ale až malej povyroste a bude chodit, tak bych dala sporťák pryč a používala jen bee (nebo armadillo :nevim: ). Trochu mě děsí ten nájezd do baráku, nejsem Rambo, abych do schodů unesla kočár i s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
24.10.15 18:20

Nase mala ma 2 roky a je hodne velka a těžká a kocarek je lehký:) ja obcas do schodu v metru taham i s malou a zatim jsem ji unesla :mrgreen: i kdyz jako nekdy je to fuska dolu :mrgreen: :mrgreen: jinak kola zadni jsou od sebe 42, a přední 51:) mereno jen od kolecka ke kolecku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.10.15 18:43

@AndreaU Děkuji moc, teď jsem přeměřila prostor mezi kolečkama u našeho Myla, je to tak 35 cm a vyjedu u nás bez zaaretování (teda někdy na několikátý pokus :lol: ), tak bych to s bee měla dát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí