Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Marfisek Letní stříšku mám a jsem spokojená. Kočárek je tak hezky prodyšný a malému není horko. @kknoflicek UV 50 stříška sice má, ovšem jen v místech s pevnou tkaninou - na síťkách (jak v boudičce, tak moskytiera) má pouze UV 3
.
@janicce jooo? Kde jsi to vyčetla? Já myslela že to je všude ![]()
@kknoflicek taky jsem si myslela, že je to všude, ale nee ![]()
Vyčetla jsem to z cedulky, která byla přicvaknutá na stříšce, když jsem jí vytáhla z krabice. Pokud cedulku doma ještě máš, tak se podívej. Pokud ne a opravdu Tě to zajímá, tak myslím, že když napíšeš do kteréhokoliv autorizovaného obchodu, tak Ti jistě rádi odpoví.. ![]()
@janicce cedulky už jsem vyhodila, tak to je teda podpásovka ![]()
@kknoflicek ta rukojet neni vubec problem.
Buffa jaem si nechala profi ofoliovat. Tak je to super.
Ale zkousel jsem pak beecko a i rukojet byla v pohode.
Jen jsem skoncil u skladani. Jak to u beecka zajizdi a jeste je to oble, tak to byl zadrhel.
Tak jsem ho prodala a koupila all blacka. ![]()
A mam klid.
Tak kdyby to ještě někdo nezachytil
http://www.mybabystore.cz/…ugaboo-bee-3
Holky a včem vidíte změnu od předešlého Bee+ já jsem asi slepá ![]()
![]()
@kotýsek no já budu mít teď své první bgb - buffalo, bee jsem nikdy neměla, takže těžko říct. Jediný co vidím jako změnu je asi ta vložná taška či co to je
ale na to možná nemuseli dělat nové bee, stačilo to možná vydat k plusku ![]()
Aaa stejny odkaz. Jsou tam popsane rozdily. V konstrukci. Vaze. Barevnem proveden.
Takovy maly facelift ![]()
Holky, moc prosím ty, které vlastníte buffalo a cameleona 3, nejde náhodou nacvaknout rám sedačky z buffa na cama 3? Byla by to pro mě ta nej zpráva
A pokud ne, tak aspoň sportovní sedák z buffa na rám z cama 3?
Taky prosím o radu, mám buffa a bee+ a nedá mi to, abych nevyzkoušela ještě cama, je tu někdo, kdo má všechny tři a řekne mi, že ten či onen je zbytečný? Manžel totiž pořád, že v tom případě se mám „zbavit“ jednoho ze stávajících a já prostě nevím, jestli to za to stojí nebo ne. Abych pak nelitovala
![]()
@kačka25 No supeeeer
Můžeš mi napsat bez kterého by ses obešla…? Stojí za to vyměnit buffa nebo bee+ za cama? Nebo kombinace, co mám, je lepší? Já prostě nevíííím
![]()