Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Berungga no ta korba je nahoře širší a dole se zužuje. Dole má cca 30 cm, nahoře zhruba 36 - on je to tvar takové nepravidlené elipsy, takže úplně nahoře je cca 34 cm, pak se rozšiřuje (v prostoru, kde je hlavička a ramínka) na 36 a pak postupně zužuje až do 30 cm
Rozhodně jeslti se bojíš, že je malá, tak je to myslím jedna z největších na trhu, my jsme hledali velkou korbu, protože máme jarní miminko a v zimě už bude velikej, tak aby se tam vešel i s fusakem.
Zdravím majitelky BGB Buffalo, přelouskala jsem celou tuhle diskusi a brzy snad budu patřit k majitelkám tohoto krásného a úžasného kočáru, dnes jsem si ho objednala a doufám, že mě nezklame…
Naživo jsem ho ještě neviděla, ale mám zkušenost s Camem a mám doma Bee+, takže věřím, že i tenhle BGB mazel bude super…
Mám ale dotaz pro majitelky, co už nějakou dobu jezdí, myslíte, že Buff zvládne terén jako sníh v Alpách nebo nějaký lesní terén? U Cama se to řešilo těmi zimními koly, nahradí fakt Buff tuhle funkci těma terénníma, co má? Zvládne to?
A co podložka? Sedí do něj ta origoš, co má ten hranatější spodní díl?
Tak to je super, už se ho nemůžu dočkat, jsem zvědavá kdy dojde, objednávku mám potvrzenou a paní Vanda se má dneska ozvat, tak doufám, že doma bude brzo
Já mám čím jezdit, mám 5 týdenní holčičku, ale už se Buffa nemůžu dočkat…
@Ivett z MK
Buffalo je v prodeji od půlky března, tak si myslím, že těch, kteří jej už zkoušeli na sněhu, moc není. Má ale stejná kola, jako Donkey a ten na sněhu vyzkoušený mám a projede parádně. Navíc, oproti Camovi jsou výhodou velká OTOČNÁ přední kola (když dáš terénní kola na Cama, jsou napevno).
Jinak polní, lesní cesty zvládá Buffalo s přehledem a pro mě je super i do města. Máme tady všude takové ty velké kočičí hlavy, takže na ježdění s kočárem žádná sláva. S Bee se zaseknu mezi kostky každou chvíli, Buffalo jede pěkně. ![]()
Diky za info, jsem rada ze tomu tak je,7.10. mi kocar odeslou, tak se uz tesim…Bee+ mam taky, jako golfky super, ale kocici hlavy moc nedavaji no
My jich tu nastesti moc nemame…
Holky tak dneska mi psali z AV ze si muzu vyzvednout buffa tak sem natesena na zitra jak mala ![]()
Chtěla bych se zeptat jak je to s autosedačkou u tohoto kočárku? Měli bychom o něj zájem, ale nikde jsem nenašla zda je součástí jako u jiných trojkombinací…
Velmi děkuji za odpověď.
@Xori kdyz se podivate o par stran zpet, je tu x krat napsany co vse je a neni soucasti ![]()
@Máma21 píše:
Holky tak dneska mi psali z AV ze si muzu vyzvednout buffa tak sem natesena na zitra jak mala
Prosím te, kdy jsi Buffalo v AV objednavala? Ja začátkem záři a taky na nej čekám, tak jsem zvědavá kdy přijde. Mam k němu teda i adaptér na autosedačku + autosedacku, fusak, letní stříšku a samozřejmě potahy a mají to poslat vse najednou. Hlavne ten adaptér prý asi přijde o neco později, takže se to v mem případe možna jeste zpozdi.
@Xori bugabooo autosedačky nedělá, není to trojkombinace, budte ráda… autosedačky, které jsou u jiných kočárků nejsou extra bezpečné… vždy se vyplatí koupit zvlášt.. za sebe doporučuji maxi cosi - hodně jsem jezdila na adaptérech.. buffalo koupité jako hlubokou korbičku a sporták, k otmu musíte dokoupit stříšku a vršek na hluboký kočárek… příslušenství už si dokoupíte podle toho co využijete… já mám letní stříšku, adaptéry na autosedačku, držák na pití, slunečník, podložku do sportáku a originál zimní fusak ARTIC jelikož bugaboo nemá nánožník…:)
@LauJak ja ho platila 7.9.2013 a uz ho mam na prodejne!!a jedu si pro nej v sobotu..driv mi to nevychazi
Děkuju moc za radu a typy. Právě přemýšlíme nad tímto kočárkem a nebo Jané treder extreme… Ale dle recenzí zatím vede Bugaboo. ![]()
@Xori za mě Jané určo ne, příjde mi vratkej :-/ měla jsem Cama jenže v Krkonoších mě vadily ty kolečka, Buff vyhrál kvůli velkému sportáku, velkým kolám který se točí (ne jako u cama) a co teda je bomba je ta stříška… dostu nás fouká takže když spí tak rozepnu zip, zatáhnu stříšku a malá je v teplíčku… super ![]()