Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
9.3.14 18:26

No tak možná jen rekonstruujou:)ale i tak teda objednací doba 8-12týdnů?! Já když objednávala byly to 3-4 týdny! Termín mám v květnu tak snad nebudu bez kočárku:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.3.14 18:58

@Zuzinka512 tak jsem koukala do mailu. Mam tam uvedene 6-8tydnu. Obj 29.1. Takze mam jeste cas do konce brezna. ;)
Pak se jim ozvu.
Ja mam jeste cas. Obj jsem s predstihem. 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.3.14 19:26

Takhle vypadal Babypark v pátek na ČM. Prý už od minulého pátku obvolávali zákazníky a rušili objednávky. Kdo měl zálohu vrátili zálohu. Snad už ani v pondělí neotevřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.3.14 19:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.3.14 19:52

Ach jo teda :,( pokud mi zruší objednávku tak budu asi bez buffa :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.3.14 20:09

@BetuskaBB hmm, tak to jsem zvědavá, taky mám objednáno od ledna a zatím mi nikdo nevolal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.3.14 20:36

Na facebooku už nejsou 8o no to mi neřikejte. Nemůžu tomu věřit, že by rušili jednu prodejnu. Ok. Ale že by konec uplně? :think:

Chjo. Tak to taky nevím kde buffa koupim. :nevim: asi pojedu do Babies. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.3.14 21:00

Jo jo, moje kamarádky dopadly stejně. chtěly mermomocí autosedačku Maxi cosi zdarma.
Já už mám kočárek uskladněný v anna vikorie. Měla jsem ho za dva a půl týdne na prodejně.
Teď už jen čekám na deku, kterou jim posunuly. Ale už jsem v klidu, kdyby něco. Kočár a autosedačku mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.14 21:03

Holky, potvrzuju, dneska jsem byla v Praze v Babyparku na Černém mostě - že se podívám na bee+ a normálně mi padla brada 8o. Tam nebylo vůbec nic, teda kecám :roll: Měli asi čtyři golfky od chicca a totál prázdný regály, fakt posledních pár věciček, který by se vešly do dvou krabic. Takže asi fakt končí :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.3.14 21:25

@BetuskaBB tak mě nepřijde divný, že chce někdo autosedačku zdarma plus ten kočárek měli v babyparku o cca 2 tisíce levnější než jinde… takže úspora cca 7 tisíc mi fakt nepřijde úplně zanedbatelná. Já objednávala v lednu a to mám termín v červenci, takže času mám až až… ale pokud mi to nedodají, budu naštvaná. Hlavně koho by napadlo, že budou končit začátkem března, když ještě v únoru normálně fungovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.3.14 21:25

@lulii a neptala ses jich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.14 21:32

@krtecek79 No, já blbec jsem se nezeptala, mě to vůbec nenapadlo, protože jsem si to spojila s veletrhem Pro dítě v Brně, že proto jsou tak vyprázdněný a pak teprve mi došlo, že tam byly i ty regálý poskládaný k jedné straně… Jediný co, tak jsem se jich zeptala, že to bee+ uvidím asi na tom veletrhu? a paní řekla, že tam by mohl být, nebo zkusit jiné obchody (vůbec mi neřekla, že např. za týden u nich bude, nebo po veletrhu…) Takže pak jsem si to spojila, že asi fakt končí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.3.14 21:33

Ja objednavala bee+ v lednu a muzu rict, ze pristup v babyparku je katastrofa.
Objednavku potvrdili, asi po trech tydnech mi napsali, ze bouda neni a uz nebude. Chteli tedy vedet, jestli si vyberu jinou. Napsala jsem jim, ze chci tedy modrou boudu, ktera je skladem, aby mi mohli kocar hned poslat. No a pak uz se mi nikdo neozval. Nechala jsem jim jeste 3 dny a pak jsem do babyparku zavolala. Kocar uz nemeli, prodali ho! Pry musim pockat 6-8 tydnu. Napsala jsem tedy do Chytrych hracek, pani mi slibila kocar asi za 5 dnu a taky to tak bylo. Objednavku v babyparku jsem zrusila a uz bych tam nic nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.14 21:33

@krtecek79 Jo a ještě mě napadlo, že v Annaviktorie prodloužili akci s autosedačkou zdarma, tak když ti zruší objednávku v tom Babyparku, tak ještě zkusit AV ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.14 21:36

@cosinka A jak jsi spokojená s bee+? Já nevím, jestli to není zbytečně moc peněz, když to chci opravdu jen jako golfku, jinak mám buffalo. Právě jsem myslela, že ho obhlídnu a nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí