Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
19.3.14 13:11
@Mamka32 píše:
Tak tady je to černý na bílým ze je fakt konec…! A koukám ze dle nich ma na tom dost viny současný majitel mybabystore - tak nevím zda po tomto článku - zda mam v tuto další firmu nějakou důvěru…!http://ekonomika.idnes.cz/…koakcie.aspx?…

I toto se prostě stává… Ale to, že Vám první příspěvek zde je takový jaký je, mi (vzhledem k předchozím příspěvkům) tak trochu nepříjemně zavání… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.3.14 13:17

@krtecek79 Mamka32 se dnes zaregistrovala a hnedle sem hodila tento její první příspěvek, proč asi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.3.14 13:22

Pokud to teda chcete vedet, v Babyparku jsem az do konce loňského léta a to na Č. Mostě dělala jako prodejce a me zkušenosti z minulosti s touto osobou - zmíněnou ve článku, malé špatne zkušenosti… A to nikdo nepochopí…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.3.14 13:34

@Mamka32 Chápu, že můžete mít špatné zkušenosti s „touto“ osobou, ale o tom tahle diskuze není - myslím o pomlouvání obchodů - u Vás je totiž zcela jasné, že jste se zde přihlásila je proto… - tímto nechci urazit jiné maminky, které si zde sdělují třeba zkušenosti s jednáním prodavačů v prodejnách atp. Ale přihlásit se zde, abyste nám „dala“ přečíst článek, to se mi nezdá zrovna nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.3.14 13:36

Začínají mne ty věci kolem BGB fakt už štvát, Bože vždyť je to JEN kočárek, co se to kvůli němu dějí za „komploty“ fakt nechápu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.3.14 13:47

@Mamka32 no mě třeba přišlo naprosto neseriozní, že mi v BP v lednu klidně udělali objednávku s dodávkou v červenci! a nikdo mi nic neřekl o tom, že ten obchod bude končit a museli to vědět, to mi nikdo nevymluví. Objednávky dále přijímali i vesele v únoru, to vím od známé, co tam taky něco objednávala. Pak se mi ani neobtěžovali dát vědět, že mi objednávku nevyřídí, musela jsem si tam zavolat sama na základě toho, že někdo tady na diskuzi napsal, že BP končí. Jinak by mě klidně nechali v tom, že tam mám objednaný kočár s autosedačkou a já bych pak zjistila, že mám houby a musím jinde. Co kdybych měla termín třeba už teď v dubnu? Takže jestli někdo od nich loni odešel a otevřel si vlastní obchod a dělá to lépe, mi skutečně nevadí. Nehledě na to, že BP se svou velikostí a sortimentem s tím mohl dávno něco dělat a ne skončit takto ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.3.14 13:51

@Julika přesně… já nevím, proč tady furt má někdo něco potřebu z těch obchodů řešit. A ještě tímto způsobem, že začne pomlouvat a házet sem informace, které nelze absolutně ověřit. Krom toho ten článek absolutně nevypovídá nic o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
19.3.14 14:31
@Julika píše:
Začínají mne ty věci kolem BGB fakt už štvát, Bože vždyť je to JEN kočárek, co se to kvůli němu dějí za „komploty“ fakt nechápu… :zed:

Souhlasím… nezajímají mě konkurenční boje prodejců ať už inkognito nebo pod svým jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.3.14 14:37

To jsem vyvolat nechtěla a nechci, spíše mi šlo o reakci ve mne samotne kvůli tomu dnešnímu článku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.3.14 14:59

@Mamka32 no to mít můžeš, ale přece jsi nečekala, že k tomu některá z nás, která ani s jedním z obchodů není spojená, navíc v diskuzi o tom, jaký je tento kočárek, co k němu, jaké s ním má kdo zkušenosti atd., bude mít co říct? My nevíme, kde je pravda, vědět to už nepotřebujem, a z jednoho novinářského článku, kam si kdekdo může napsat cokoliv, se nedá nic poznat. Takže možná kdyby sis založila vlastní diskuzi, mohla jsi najít třeba i podporu a třeba taky ne. Takhle to byl výkřik do tmy na naprosto nevhodném místě, nehledě na fakt, že si každý mohl už víc jak před týdnem přečíst insolvenční návrh, takže to že BP skončil už nějakou dobu není fakt novinka. Tady fakt nikdo nechce řešit vzájemné pomluvy obchodů, které nejsou navíc ničím podložené. Navíc, kdyby se z mybabystore chtěli tahat po soudech kvůli poškozování dobrého jména firmy, tak by právě klidně po tom, co jsi napsala mohli. Takže pokud nemáš nějaký pádný důkaz a novinářský článek to fakt není, doporučuju nikam veřejně nepsat své myšlenkové pochody, protože pak to může mít docela citelné následky. To je jen má dobrá rada z praxe :-) Lidi často nepřemýšlej, plácaj veřejně a nejlépe písemně kraviny aniž by to měli nějak důkazně podložený a pak se děsně diví, že je za to někdo žaluje, protože to přece nemysleli nijak špatně a jen řekli svůj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.3.14 20:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 21:35

Podložka je příslušenství, volitelné, někdo ji má, někdo ne, já ji mám na Bee+ a do Buffa na později určitě pořídím taky, teď tam mám fusak…
nízko mi nepřijde, co by pak byl Cameleon, ten je teprve nízko :-D nekopu se nikam…

@sabusssa píše:
@Ivett z MK :-D jeeee dekuji za info… :-) ja jeste videla ze prodavaji do sportaku takovou podlozku taktez v ruznych barvach, ale to uz je asi jen neco navic :-)

Boze ty barvy jsou nadherny co ma bgb. To zadna jina znacka nema. Me nejlip sedel concord - v obchode - no ale ze tri barev si nevyberu ani jednu :-/ takze asi jdeme tez do bgb buffalo.

Holky, kdyz vozite, kocarek je celkem nizky. Nekopete se do nej nebo neslapete???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 21:38

Jo jasně, o sand základně vím, i o all black variantě, já to myslela spíš, co je jako základ kočárku, že se to nemusí dokupovat, to jestli si zvolí barvu černou nebo základnu sand, tak to už jsem brala jako samozřejmost, to je každého volba…

@88petra píše:
zaklad muze byt i bezovy a ted nove i limitka all black, tj celej cernej kocar i s ramem a tam sou cernoy potahy v cene, ale zas bude trochu drazsi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.3.14 22:52

@Ivett z MK :-D jen sem te doplnila;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.3.14 06:36

Na MBS davaji do konce brezna ke kocarku zdarma podlozku do kocarku a letni strisku :potlesk:
Skoda, ze to nebylo driv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4