Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@Kačka H píše:
A ještě jedna věc.. jsem blbá nebo ten sporták sama nesložim? Mám už všechno ale jak tam jsou ty háčky do kterých se dává ten sporák tam tu druhou část tam prostě nedám, už jsem si od toho popruhu odřela ruce…
musis to dat na bok a jako by na to kleknout (na ten ram). Ono se to trosku prohle a pak to tam das. Jinak to tam nedas. Je to tak i v navodu
Ahoj, poradíte mi některá s podložkou pro Cameleon? Máme ho objednaný, ale nějak se neorientuji, zda-li se do hluboké korby musí dávat ještě nejaka matrace nebo podložka a k čemu vlastně. A pokud ano, co používáte? Mate originál nebo stačí nejaka normální? Díky za rady ![]()
@lucivka soucasti hluboke korby matrace je, ja si dokoupila akorat prosteradla na vymenu.
Ano matrace už je tam, já na ní dávala akorat látkovou barevnou plínku.
@Petulinaxx, @vendy111 super, díky za ifo, tak to nebudu zatím řešit a udělám to stejně.
Ahoj, mám ještě jeden dotaz pro vás zkušenější. Šly byste do koupě této nové letní stŕšky?
http://www.malvik.cz/…ecni-striska
Malý se má narodit v květnu a docela se mi líbí ta idea, že mu tak nebude takové vedro a když budeme na chalupě a bude spát ve stínu pod stromem, tak na něj nebude moci žádný hmyz. Díky za radu, jde mi o to jestli to nejsou vyhozené peníze a nestačí původni letní stříškou, kterou jsem měla v plánu koupit.
Ja ji planuju koupit take. Jinak samozrejme staci i ta klasicka letni co byli i predtim a na to dat moskyteru, to jsem delala u dcerky.
Ja jsem si ji taky objednala, tak jsem zvedava, jaka bude
jen me stve ta dlouha cekaci doba-i kdyz do leta casu dost-))
@xxLeninka @Viicky - tak my to asi taky zkusíme, na kočár taky ještě čekáme, tak by to mohlo dorazit dohromady. Je Škoda, že už ji někdo nemá, slyšet zkušenosti a postřehy by bylo fajn. ![]()
@lucivka to je pravda, to by bylo fajn, ale já myslím, že bude super
My čekali na dodání kočárku 3 měsíce a teď co jsem objednávala stříšku, tak nám bylo řečeno, že to taky bude trvat 8 týdnů, tak snad do léta dorazí ![]()
@xxLeninka - No tak to je mazec, na netu mají 4 týdny. My kočár objednávali teprve před 2 týdny a říkali 6 až 8 týdnů, tak doufám, že to nebudou ty 3 měsíce
skončila jsem na rizikovým a kdyby se prcek narodil o něco dřív, tak, tak nechci skončit se šátkem. Jdu objednat stříšku, ať je do léta doma a na malýho pak nepadaj pod švestkou hmyzáci ![]()
@lucivka to jsem nechtěla děsit-já to nekupovala v malvíku, ale v annaviktore.cz protože tam mám zákaznickou kartu s 8% slevou-tam jsem kupovala i kočárek. Malvík má asi jiné dodací lhůty! pokud píšou 4 týdny, tak to tak bude. V annaviktorie přímo i psali 6-12týdnů a paní mi psala, že to bude těch 8 (ale to mi psala i u kočárku a byly to nakonec ty 3 měs)…Tak hlavně ať všechno dobře dopadne a miminko se narodí tak akorát-já už to mám DOUFÁM
za pár… ![]()
@xxLeninka - díky, taky držím palec a přeju rychlý porod bez komplikací, ať všechno klapne, jak má ![]()