Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonJá už s ním jezdím spokojeně víceméně 5 let (momentálně mám druhého Chameleona), ale budu ho „muset“ prodat. Nějak se množíme, takže je na cestě Donkey..... Mimochodem, kdybyste některá měla zájem, mám bohaté příslušenství, které ev. prodám i samostatně ![]()
bla-nka: Nám chybí zimní kolečka, kdybys měla a pak jsem ulítlá na výměnný potahy
Kočárek máme v barvách Paul Frank (takže docela divočina) a zatím jsem ještě přikoupila ty světle růžové, jakoby flaušové potahy a chci ještě nějaké koupit, ale stačil by mi jen od stříšky ![]()
martek01 píše:Nikka77 píše:my za sest tydnu
My s ním budem jezdit až cca za měsíc a už se teda nemůžu dočkat![]()
![]()
Zatím na něj jen čučíme, ale snad to rychle uteče
dneska jsem trenovala skladani a rozkladani
Jéééžiš, to mě teprve čeká a vůbec se na to netěším. Když jsme ho kupovali, tak to zatím ukázali jen příteli a i ten s tím doma pěkně bojoval a hlavně je to už dva měsíce zpátky, tak jen doufám, že to nezapomněl
![]()
Jo, to skládání je jednoduché, ale musí se přijít na ten princip. My jsme s tím docela bojovali, teď už na to máme grif, takže je to v pohodě. Na tom dvd to vypadalo jakože nic, ale fakt to chce cvik ![]()
Holky nevíte jestli se prodávají i potahy v té stříbrné barvě? Vím,že kočárek v té limitované edici je, ale samostatné potahy jsem nikde neviděla
Jinak já mám hnědo-růžový a je fakt krásný, každý nám jej obdivuje, ale mě se líbí snad všechny
Paula Franka jsem měla taky vybraného, ale nakonec byla jasné holčička, tak jsme šli do růžové
Chci ale taky nakoupit ještě nějakou barvičku a letní stříšku.
Tedys, já ten stříbrný potah kupovala minulý rok, ale sehnala jsem ho v Itálii.
Jinak já na ten grif u skládání ještě nedošla, pořád s tím bojuju.
![]()
Tedys píše:
Jo, to skládání je jednoduché, ale musí se přijít na ten princip. My jsme s tím docela bojovali, teď už na to máme grif, takže je to v pohodě. Na tom dvd to vypadalo jakože nic, ale fakt to chce cvik
Holky nevíte jestli se prodávají i potahy v té stříbrné barvě? Vím,že kočárek v té limitované edici je, ale samostatné potahy jsem nikde nevidělaJinak já mám hnědo-růžový a je fakt krásný, každý nám jej obdivuje, ale mě se líbí snad všechny
Paula Franka jsem měla taky vybraného, ale nakonec byla jasné holčička, tak jsme šli do růžové
Chci ale taky nakoupit ještě nějakou barvičku a letní stříšku.
Myslím, že ty stříbrný by se určitě daly sehnat na mimibazaru, ale chce si to hlídat a furt tam chodit no ![]()
My máme hnědou korbu, tak se těším na ty růžový potahy, pač miluju kombinaci hnědo-růžovou, ale to asi až na léto, přes zimu nechám toho Paul Franka ať ho taky trochu užijem, ale je to teda fakt divočina, hodím sem foto
![]()
Nikka77 píše:
Ta korba je hnědá, ne černá jak tady vypadá
Mě se to líbí
Já mám tu samou hnědou korbu a s tou růžovou to vypadá fakt parádně ![]()
Kamarádka se vrátila letos ze Španělska a dovezla mi ukázat fotky, jaké tam jezdí Bugaboo. No, fakt paráda. Oni mají úplně jiné potahy než u nás, nádherné a mají je i na madla. Škoda, že se to nesežene i u nás.
tohle je link na naseho krasavce http://www.facebook.com/photo.php?…
(z ipadu mi nejde pridavat primo fotky
)
je pripravenej v novym pokojicku pro naseho syna
cervenu proste milujem ![]()
martek01 píše:
tohle je link na naseho krasavce http://www.facebook.com/photo.php?…(z ipadu mi nejde pridavat primo fotky
je pripravenej v novym pokojicku pro naseho syna)
cervenu proste milujem
Tak přesně takhle růžový mám ty potahy, jen jsem je tam ještě nezkoušela, ale koukám, že to s tou hnědou bude super
![]()
A ten červenej je taky krásnej
![]()
Mě se líbej snad všechny barvy
![]()