Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
7.10.11 23:14

Já už s ním jezdím spokojeně víceméně 5 let (momentálně mám druhého Chameleona), ale budu ho „muset“ prodat. Nějak se množíme, takže je na cestě Donkey..... Mimochodem, kdybyste některá měla zájem, mám bohaté příslušenství, které ev. prodám i samostatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
8.10.11 16:51

bla-nka: Nám chybí zimní kolečka, kdybys měla a pak jsem ulítlá na výměnný potahy :mrgreen: Kočárek máme v barvách Paul Frank (takže docela divočina) a zatím jsem ještě přikoupila ty světle růžové, jakoby flaušové potahy a chci ještě nějaké koupit, ale stačil by mi jen od stříšky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
8.10.11 16:54
martek01 píše:
Nikka77 píše:
My s ním budem jezdit až cca za měsíc a už se teda nemůžu dočkat :dance: :dance: :dance: Zatím na něj jen čučíme, ale snad to rychle uteče :mavam:
my za sest tydnu 8-)
dneska jsem trenovala skladani a rozkladani :mrgreen:

Jéééžiš, to mě teprve čeká a vůbec se na to netěším. Když jsme ho kupovali, tak to zatím ukázali jen příteli a i ten s tím doma pěkně bojoval a hlavně je to už dva měsíce zpátky, tak jen doufám, že to nezapomněl :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
8.10.11 18:59

Jo, to skládání je jednoduché, ale musí se přijít na ten princip. My jsme s tím docela bojovali, teď už na to máme grif, takže je to v pohodě. Na tom dvd to vypadalo jakože nic, ale fakt to chce cvik :mrgreen:
Holky nevíte jestli se prodávají i potahy v té stříbrné barvě? Vím,že kočárek v té limitované edici je, ale samostatné potahy jsem nikde neviděla :nevim: Jinak já mám hnědo-růžový a je fakt krásný, každý nám jej obdivuje, ale mě se líbí snad všechny :palec: Paula Franka jsem měla taky vybraného, ale nakonec byla jasné holčička, tak jsme šli do růžové :lol: Chci ale taky nakoupit ještě nějakou barvičku a letní stříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
8.10.11 19:05

Tedys, já ten stříbrný potah kupovala minulý rok, ale sehnala jsem ho v Itálii.
Jinak já na ten grif u skládání ještě nedošla, pořád s tím bojuju. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
8.10.11 19:07
Tedys píše:
Jo, to skládání je jednoduché, ale musí se přijít na ten princip. My jsme s tím docela bojovali, teď už na to máme grif, takže je to v pohodě. Na tom dvd to vypadalo jakože nic, ale fakt to chce cvik :mrgreen:
Holky nevíte jestli se prodávají i potahy v té stříbrné barvě? Vím,že kočárek v té limitované edici je, ale samostatné potahy jsem nikde neviděla :nevim: Jinak já mám hnědo-růžový a je fakt krásný, každý nám jej obdivuje, ale mě se líbí snad všechny :palec: Paula Franka jsem měla taky vybraného, ale nakonec byla jasné holčička, tak jsme šli do růžové :lol: Chci ale taky nakoupit ještě nějakou barvičku a letní stříšku.

Myslím, že ty stříbrný by se určitě daly sehnat na mimibazaru, ale chce si to hlídat a furt tam chodit no :nevim:
My máme hnědou korbu, tak se těším na ty růžový potahy, pač miluju kombinaci hnědo-růžovou, ale to asi až na léto, přes zimu nechám toho Paul Franka ať ho taky trochu užijem, ale je to teda fakt divočina, hodím sem foto :-x :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
8.10.11 19:09

Ta korba je hnědá, ne černá jak tady vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
8.10.11 19:22
Nikka77 píše:
Ta korba je hnědá, ne černá jak tady vypadá :mrgreen:

Mě se to líbí :palec: Já mám tu samou hnědou korbu a s tou růžovou to vypadá fakt parádně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
8.10.11 19:28

Tady je náš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
8.10.11 19:41

Kamarádka se vrátila letos ze Španělska a dovezla mi ukázat fotky, jaké tam jezdí Bugaboo. No, fakt paráda. Oni mají úplně jiné potahy než u nás, nádherné a mají je i na madla. Škoda, že se to nesežene i u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
8.10.11 19:52

tohle je link na naseho krasavce http://www.facebook.com/photo.php?…

(z ipadu mi nejde pridavat primo fotky :lol: )

je pripravenej v novym pokojicku pro naseho syna :mrgreen: cervenu proste milujem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
8.10.11 19:54
martek01 píše:
tohle je link na naseho krasavce http://www.facebook.com/photo.php?…

(z ipadu mi nejde pridavat primo fotky :lol: )

je pripravenej v novym pokojicku pro naseho syna :mrgreen: cervenu proste milujem :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.11 20:07
Tedys píše:
Tady je náš :pankac:
:palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
8.10.11 20:36

Tak přesně takhle růžový mám ty potahy, jen jsem je tam ještě nezkoušela, ale koukám, že to s tou hnědou bude super :palec: :palec: :palec:
A ten červenej je taky krásnej :palec: :palec: :palec:
Mě se líbej snad všechny barvy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
8.10.11 21:24

Tak my máme taky růžováka a střídám ho s tou stříbrnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí