Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleonderida píše:
Tak my máme taky růžováka a střídám ho s tou stříbrnou.
Já bych tu stříbrnou taky chtěla, snad ji někde seženu. Dívám se, jak jste to vyřešili s Emilkou
Mám ji taky a pořád jsem přemýšlela kam ji pověsím,nějak tam na ni není místo ![]()
A nemohla by jste sem dat fotecku s tou stribrnou? to jsem jeste nevidela. To musi byt krasne. Ja mam kocarek dzinovy plus ruzove a oranzove potahy.Moc dekuju. Viky
Ráda bych vložila, ale kočár mám v CR a jsem momentálně v Itálii. Nejdřív ho můžu vyfotit v lednu, to se budu na měsíc vracet.
Aha, tak to chapu
. Do Italii se taky chystam za moji nejlepsi kamaradkou ktera se tam prestehovala za pritelem italem,zijou v Padove. Tak za jednou se i podivam na potahy a tak, predtim by me to ani nenapadlo. Ja myslela ze vsude maji stene. Dekuji za tip ![]()
A nejsou tam nějaké fajn webovky s těma potahama, že by jsme se mrkli?
holky, chci se zeptat, mate ty zadni velka kola nafukovaci nebo penova???? jak to poznam? zadny klasicky ventilek tam nevidim, ale na penovy mi prijdou dost mekky ![]()
a na webu babyparku v tom maji taky docela zmatek, jednou pisou, ze to jsou kola nafukovaci a jednou ze nenafukovaci ![]()
Dobry den Blani,
mate jeste toho Cameleonka na prodej. Kamaradka ho ted shani pro holcicku.
dekuji moc
Vicky
Dobrý den, začínám trochu pokukovat po kočárcích a Bugaboo se mi moc líbí, proto jsem tady hltala Vaše zkušenosti, moc děkuji všem za příspěvky. Pokud má někdo nějaké aktuální zkušenosti, prosím o ně!
Jinak přemýšlela jsem kočár koupit na originálním webu, je to o dost levnější, proto by mi zajímalo, zda jste někdo musel něco reklamovat. Všem předem děkuji.
ahoj,
ja tedka reklamovala podlozky na rameno, jak jsou na ksirach u sportaku, ale jeste nevim vysledek. a v opravne jsem mela kosik, nekde jsem se zasekla a pod tim suchym zipem se to urvalo. byla to moje chyba, tak jsem to nechala opravit.
a i pres tyhle zdrhely bych jinej nechtela!
V korbičce jezdíme už skoro 8 měsíců a naprostá spokojenost, na zimu jsem teda pořídila ta velká zimní kola. Se sporťákem ještě nemám zkušenost, tak jsem sama zvědavá.
Já teda taky naprostá spokojenost. Reklamovat jsem zatím nemusela. Malá bude mít 8 měsíců a jsme ještě pořád v korbičce. V květnu už asi přesednem do sporťáku, tak už se těším ![]()
malej uz je ve sportaku pres mesic a megaspokojenost na obou stranach
![]()