Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4890
8.10.11 21:46
derida píše:
Tak my máme taky růžováka a střídám ho s tou stříbrnou.

Já bych tu stříbrnou taky chtěla, snad ji někde seženu. Dívám se, jak jste to vyřešili s Emilkou :lol: Mám ji taky a pořád jsem přemýšlela kam ji pověsím,nějak tam na ni není místo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
8.10.11 22:09

JJ, Emča v kočárku překážela, tak šla na madlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viicky
8.10.11 22:47

A nemohla by jste sem dat fotecku s tou stribrnou? to jsem jeste nevidela. To musi byt krasne. Ja mam kocarek dzinovy plus ruzove a oranzove potahy.Moc dekuju. Viky

• Citovat
  • Upravit
13114
8.10.11 23:05

Ráda bych vložila, ale kočár mám v CR a jsem momentálně v Itálii. Nejdřív ho můžu vyfotit v lednu, to se budu na měsíc vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viiiky
9.10.11 10:55

Aha, tak to chapu :-). Do Italii se taky chystam za moji nejlepsi kamaradkou ktera se tam prestehovala za pritelem italem,zijou v Padove. Tak za jednou se i podivam na potahy a tak, predtim by me to ani nenapadlo. Ja myslela ze vsude maji stene. Dekuji za tip :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13114
9.10.11 14:08

My jsme v Turíně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
9.10.11 17:26

A nejsou tam nějaké fajn webovky s těma potahama, že by jsme se mrkli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
10.10.11 11:35

holky, chci se zeptat, mate ty zadni velka kola nafukovaci nebo penova???? jak to poznam? zadny klasicky ventilek tam nevidim, ale na penovy mi prijdou dost mekky :lol:
a na webu babyparku v tom maji taky docela zmatek, jednou pisou, ze to jsou kola nafukovaci a jednou ze nenafukovaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.10.11 17:57

Dobry den Blani,
mate jeste toho Cameleonka na prodej. Kamaradka ho ted shani pro holcicku.
dekuji moc
 Vicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
24.4.12 12:59

Dobrý den, začínám trochu pokukovat po kočárcích a Bugaboo se mi moc líbí, proto jsem tady hltala Vaše zkušenosti, moc děkuji všem za příspěvky. Pokud má někdo nějaké aktuální zkušenosti, prosím o ně!

Jinak přemýšlela jsem kočár koupit na originálním webu, je to o dost levnější, proto by mi zajímalo, zda jste někdo musel něco reklamovat. Všem předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
24.4.12 13:05

ahoj,
ja tedka reklamovala podlozky na rameno, jak jsou na ksirach u sportaku, ale jeste nevim vysledek. a v opravne jsem mela kosik, nekde jsem se zasekla a pod tim suchym zipem se to urvalo. byla to moje chyba, tak jsem to nechala opravit.

a i pres tyhle zdrhely bych jinej nechtela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
24.4.12 13:09

V korbičce jezdíme už skoro 8 měsíců a naprostá spokojenost, na zimu jsem teda pořídila ta velká zimní kola. Se sporťákem ještě nemám zkušenost, tak jsem sama zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
24.4.12 13:11

Já teda taky naprostá spokojenost. Reklamovat jsem zatím nemusela. Malá bude mít 8 měsíců a jsme ještě pořád v korbičce. V květnu už asi přesednem do sporťáku, tak už se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
24.4.12 13:55

malej uz je ve sportaku pres mesic a megaspokojenost na obou stranach :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
24.4.12 14:32

A kde jste kočárky kupovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie