Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky myslite, ze to je ovu? Predtim jsem mela stejne slabe carky jako je na fotce 8.3. Ale je toto divny..7.3slaba, 8.3 skoro zadna, 9.3 silnejsi
uz sem z tech testu zmatena
@Renca8 Ten poslední už vypadá hezky, myslím, že zítra by mohl být vybarvený ještě víc. Co je to značku? Nejsou to testy z lékarny Max - Lady Max?
@Niikkaa píše:
@Renca8 Ten poslední už vypadá hezky, myslím, že zítra by mohl být vybarvený ještě víc. Co je to značku? Nejsou to testy z lékarny Max - Lady Max?
Ahoj, diky za nazor
jo jsou z lekarny dr.max za 90 kc ale je jich tam asi 7-8?
Jen me dost mate, ze predtim byli slaby nekolik dni..pak silenjsi, pak zas nic, a dnes jeste silnejsi…nemelo by to silit pekne postupne
![]()
@Renca8 Maxe jsem měla tenhle cyklus taky poprvé, nejvíc mi vyhovují Pepina z DM. Maxové mi přijde, že míň barví, ale, když už je pozitivní, tak se zbarví moc hezky. LH hormon při ovu různě kolísá, takže může být silnější, pak slabší proužek a pak hotová dálnice.
Taky jsem z toho byla vyjukaná, tak jsem se na to zeptala zkušenějších. ![]()
@Niikkaa píše:
@Renca8 Maxe jsem měla tenhle cyklus taky poprvé, nejvíc mi vyhovují Pepina z DM. Maxové mi přijde, že míň barví, ale, když už je pozitivní, tak se zbarví moc hezky. LH hormon při ovu různě kolísá, takže může být silnější, pak slabší proužek a pak hotová dálnice.Taky jsem z toho byla vyjukaná, tak jsem se na to zeptala zkušenějších.
Ahaaaa, diky moc! Ted jsem jeste koupila jedno baleni dr.maxe…ale priste zkusim ty pepina. Kolik jich tam je a kolik stoji?
@Renca8 píše:
Ahaaaa, diky moc! Ted jsem jeste koupila jedno baleni dr.maxe…ale priste zkusim ty pepina. Kolik jich tam je a kolik stoji?
Nemáš zač. Pepina stojí 149,– a je jich tam jenom 5.
@Niikkaa píše:
Nemáš zač. Pepina stojí 149,– a je jich tam jenom 5.
Ahaaa, tak to se nevyplati…vcera po sexu bylo trosku jasne cervene krve a kdyz byl ve me trochu me to bolelo na prave strane…promin za podrobny popis, ale asi to fakt je ovulace
uz jsem to tak parkrat mela, ale v teto dobe sem se spis sexu vyhybala…no nejsem ja trubka
myslela jsem si, ze prichazi ms, ptz mam ms nepravidelne. Jeste ze existuji testy ![]()
@Renca8 píše:
Ahaaa, tak to se nevyplati…vcera po sexu bylo trosku jasne cervene krve a kdyz byl ve me trochu me to bolelo na prave strane…promin za podrobny popis, ale asi to fakt je ovulaceuz jsem to tak parkrat mela, ale v teto dobe sem se spis sexu vyhybala…no nejsem ja trubka
myslela jsem si, ze prichazi ms, ptz mam ms nepravidelne. Jeste ze existuji testy
Jsou dražší, to je fakt, ale já je kupuju, protože jsem s nima nejvíc spokojená, ještě byly super Intimed z Tety 20 jednotek, ale ty se asi přestaly dělat a nahradily je testy s 25 jednotkama a ty už mi tolik nevyhovují. Neomlouvej se, od toho tu jsme.
Alespoň ovulaci poznáš, já bych bez testů byla úplně v háji. ![]()
@Niikkaa píše:
Jsou dražší, to je fakt, ale já je kupuju, protože jsem s nima nejvíc spokojená, ještě byly super Intimed z Tety 20 jednotek, ale ty se asi přestaly dělat a nahradily je testy s 25 jednotkama a ty už mi tolik nevyhovují. Neomlouvej se, od toho tu jsme.Alespoň ovulaci poznáš, já bych bez testů byla úplně v háji.
No ono toto krvaceni pri sexu neni nic moc
muj se moc netvari
ma smulu
nevim, co bude delat pak nekdy u porodu
![]()
Holky z dovolenim pridavam foto ovu testu…snazili jsme se 7.3., 8.3., 9.3., 10teho jsem nepremluvila, pak jeste 11.3.,
Do ovulace sem pila kontryhel, jim listovku…jelikoz mam ovulku az cca 23 den tak jsem za testy dala uz dost penez. Tak jestli to tento mesic nevyjde tak na to proste kaslu, ptz nevim co vic bych pro to mohla udelat ![]()
@Renca8 Ahojky, to, že jste 10. vynechali je spíš asi lepší, než horší, protože spermie musí dozrát, aby byly „kvalitní“, doporučuje se sex ob den, nebo ob dva dny. Takže by to mělo být v klidu.
Jinak ty peníze za ovu testy, tak s tím jsem na tom úplně stejně. Ovu mám kolem 22. DC, minulý cyklus jsem jí ale měla už asi 18. DC, takže já preventivně testuju už snad od 12. DC, kdyby náhodou. ![]()
@Niikkaa píše:
@Renca8 Ahojky, to, že jste 10. vynechali je spíš asi lepší, než horší, protože spermie musí dozrát, aby byly „kvalitní“, doporučuje se sex ob den, nebo ob dva dny. Takže by to mělo být v klidu.Jinak ty peníze za ovu testy, tak s tím jsem na tom úplně stejně. Ovu mám kolem 22. DC, minulý cyklus jsem jí ale měla už asi 18. DC, takže já preventivně testuju už snad od 12. DC, kdyby náhodou.
Tak to je dobre
a kolik dni mas cyklus? Ja mam cykly nepravidelny, dlouhy…ovulku taky tak pozde. Tak sem zvedava kdy dostanu ms, jestli teda… jednou mam cyklus delsi, jindy kratsi…jakoby jeden vajecnik fungoval tak a druhy jinak
na gynde sem to rikala, ptal se me jestli to chci resit. Tak sem si to rozmyslela, ze nee…nechame to rok proste prirodni cestou bez nejakych hormonu
Měla jsem cykly 35 dní, +- 1 den. Ale teď poslední cyklus byl jenom 32 dní, takže nevím, co to mělo být. Ale jsem připravená na obě varianty, buď 32, nebo 35. Nejdradši bych tedy bez MS, uvidíme. ![]()