Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
27.3.17 12:27

@Renca8 to je úžasný :-). Dávej na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
27.3.17 12:35

@Evoušek86 držím palce :-). Já bych si přála rodit planovaně císařem. Mám za sebou dva neplánované císaře v celkové narkoze a za mně dobrý. Alespoň víš, jak vše bude probíhat a prcka budeš mít brzy u sebe :-) Také se budu trochu bát, ale já mám ještě času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
27.3.17 12:36

@Renca8

Tak gratuluji :hug:
A všechno s mírou mamino :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
27.3.17 22:56

Dnes jsme byli skoro cely den na dvore u budoucich tchanovcu…uz mi bylo doporuceno dat pod zadek deku :-D cely den jsme tam neco delali, dnes sem citila zas podbrisek a ted vecer uz mam i citliva prsa. Zitra jdu do prace, tak mam vitr z toho kam me mistrova da… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
7.4.17 15:44

Ja taky cekam.asi na psychiatra.test negat.
10dpo…vim ze zitra prijde ms..je jako hodinky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
11.4.17 20:29

Ahoj :) tak se zase ozyvam po delsi dobe :) dneska jsem byla na ultrazvuku s tim, ze uz by tam melo byt neco videt. Mela jsem z toho docela vitr jestli to nebude mimodelozni… nakonec je to v poradku…ufff spadl me kamen ze srdce. Jsem v 6tydnu, mimiiis ma 5,66mm :mrgreen: termin porodu zatim stanoven na 1.12. Nekdy me je blbe i v praci zvracim…sem porad unavena ale mam radost :) ale ukazoval mi doktor i srdicko jak tluce..je to fakt zajimavej pocit vedet, ze mam v tele dve srdce :) holky drzim vsem palce at se zadari ve snazeni! Me pomohlo sledovat ovulaci pomoci ovulacnich testu a vyslo to :) jak jste na tom, napiste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
11.4.17 20:42

@Renca8 to je dobře že je všechno v pořádku..To srdíčko je hezký, ale počkej až ucítís první pohyby :) mě to tedy v úterý ráno skončí, malej půjde ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
12.4.17 07:52

@Renca8 moc blahopřeji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
12.4.17 20:03

@Evoušek86 pristi tyden v utery? Nebo toto utery uz to mas za sebou?
@Majduleee dekuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.9.17 18:35

Ahoj holky, chci se zeptat. Mám nemocnou štítnou žlázu, beru 75mg letrox. Je tu nějaká, která i přes onemocnění (zpomalena funkce štítné žlázy) otěhotněla? :andel: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí