Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evoušek86 držím palce
. Já bych si přála rodit planovaně císařem. Mám za sebou dva neplánované císaře v celkové narkoze a za mně dobrý. Alespoň víš, jak vše bude probíhat a prcka budeš mít brzy u sebe
Také se budu trochu bát, ale já mám ještě času…
Dnes jsme byli skoro cely den na dvore u budoucich tchanovcu…uz mi bylo doporuceno dat pod zadek deku
cely den jsme tam neco delali, dnes sem citila zas podbrisek a ted vecer uz mam i citliva prsa. Zitra jdu do prace, tak mam vitr z toho kam me mistrova da… ![]()
Ja taky cekam.asi na psychiatra.test negat.
10dpo…vim ze zitra prijde ms..je jako hodinky ![]()
Ahoj
tak se zase ozyvam po delsi dobe
dneska jsem byla na ultrazvuku s tim, ze uz by tam melo byt neco videt. Mela jsem z toho docela vitr jestli to nebude mimodelozni… nakonec je to v poradku…ufff spadl me kamen ze srdce. Jsem v 6tydnu, mimiiis ma 5,66mm
termin porodu zatim stanoven na 1.12. Nekdy me je blbe i v praci zvracim…sem porad unavena ale mam radost
ale ukazoval mi doktor i srdicko jak tluce..je to fakt zajimavej pocit vedet, ze mam v tele dve srdce
holky drzim vsem palce at se zadari ve snazeni! Me pomohlo sledovat ovulaci pomoci ovulacnich testu a vyslo to
jak jste na tom, napiste
@Renca8 to je dobře že je všechno v pořádku..To srdíčko je hezký, ale počkej až ucítís první pohyby
mě to tedy v úterý ráno skončí, malej půjde ven ![]()
@Evoušek86 pristi tyden v utery? Nebo toto utery uz to mas za sebou?
@Majduleee dekuji moc!
Ahoj holky, chci se zeptat. Mám nemocnou štítnou žlázu, beru 75mg letrox. Je tu nějaká, která i přes onemocnění (zpomalena funkce štítné žlázy) otěhotněla?
![]()