Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Evoušek86 Já vím, čeká mne pár dní pekla…
já myslím že jestli byl pozitivní, tak je to vyšlo.. a dva dny není moc.. každopopádně já myslím že už nepříjde.. ![]()
@Evoušek86 Bla bych moc ráda, o tom žádná. Navíc běhám čurat… Byla jsem do dnešního rána nafouklá tak, že jsem zvažovala koupi nvých kalhot…
No čůrání máš spíš vsugerovaný, to určitě ještě asi nemá vliv, to nafouknutí, mi příjde spíš jako příznak menses… záleží jak vypadal ten test, protože tady se kolikrát objeví fotky, s udajnou čárkou a duchem a mě až vypadávají oči jak se snažím tam něco vidět… ale to už je spíše zoufalství a já to chápu, asi bych byla stejná kdybych se snažila tak dlouho a stále nic.. ![]()
Chvilku mi to trvalo, ale nakonec - vždyť jsem si ho fotila!
Ahoj holky, po delsi dobe se ozyvam. Dnes jsem dostala ms po 17 dnech zpozdeni
ale aspon bez vyvolavacky. Doufam, ze to ms je..zatim jenom slaboucka tak uvidim jestli se rozjede. Ale aspon konecne neco ![]()
Anonymni: zitra rano bych zkusila dalsi test a proste uvidis… ![]()
@Renca8 No tenhle (včera večer) byl zatím nejsilnější ze všech - vždycky jsem měla odpolední silnější než ranní. A dneska ráno (to fotku nemám) byl test mnohem slabší než včera ráno (také nemám fotku). Jako zkusím to asi zase odpoledne no… Ale je divné, že by to večer bylo silnější…
Anonymni: ja sem si delala test vcera a nic tam nebylo, treba jsi opravdu tehotna
jaky pouzivas test? Ja mamatest
@Renca8 Tento je modrý z Alberta. Jak se jmenuje, to nevím. Ale má u sebe čurací kalíšky a stojí cca 35 korun. Mamatest mi ukázal ducha před 5ti dny. Dokonce ta fotka je cca minutu po ponoření do močí. Za dalších pár minut to bylo silnější, ale to už fotku nemám no. To jsem už brečela radostí s kočkou v náručí
Tak asi brzy no…
Anonymni: divne to je, v lekarne me rikalito ze se to ma delatjako rano ze rano je hcg v moci nejviiic. Nebo muzes jeste zajit na krev na gyndu? Nebo proste pockat jestli ms dorazi a testovat
@Renca8 Na gyndu jsem objednaná už dlouho - jdu na prohlídku v pondělí. Tak možná ji zavolám dneska, zda mi vezme krev. Ona mi před třema týdnama řekla, že mám hcg menší než 5 - mám mít hcg v krvi, když nejsem těhotná?
Tak tohle duch není, takže moc gratuluji maminko
a na gyndě ti to určitě jen potvrdí.. a v pondělí už tam bude vidět alespon váček, ale dej vědět, ale já bych neměla pochyb..
@Evoušek86 No jo, ale dneska ráno to bylo o dost slabší. Jako o dost. Proto mám strach. Včera jsem měla orgasmus… Jsem vyklepaná ze všeho…