Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 ja tam něco hooodne malého vidím
držím palce, at začne sílit
ja měla 4 dny před menstruaci taky úplně malého ducha, a po par dnech dálnici. Zkoušela jsem to pak každý den a vždycky to bylo víc a víc
tak snad to vyjde!!!
@mimis86 To já si do toho kecat určitě nenechám
. Je to náš den a buď se jim to líbit bude a nebo ne
. Stejně se každému nezavděčím. Už jen když jsme nahodili přibližný termín, tak to bylo: tenhle den nee, to mám fesťák, druhý - o týden déle ne, to mám fesťák zase já, ségra - na konci léta nee, to chceme jet na Slovensko, kamarád - na konci léta to je ideální, to už bude náš prcek trochu větší
. Prostě nějaký den vybereme a kdo přijde, ten přijde a kdo ne, tak má smůlu
. To víš, naši jsou ze staré školy a vidí to trochu jinak než my mladí
. My chceme obyč svatbu, ale můj taťka zase že když jednou vdává dceru, tak pořádně. A i na druhé (přítelově) straně to bude složité. S přítelem jsme 8 let spolu, z toho 6 let spolu bydlíme (rok u mých rodičů a 5 let ve vlastním). Máme spolu hypotéku a devítiměsíčního syna. Tak jsme si mysleli, že svatba už je jakoby jen „formalita“. Plánovali jsme ji na červen 2016, ale já jsem pak nečekaně v létě 2015 otěhotněla a porod byl v dubnu 2016. Takže proto jsme ji odložili až na déle. Nechtěla jsem se vdávat s maličkým mimčem, měla jsem císaře, takže trvalo déle, než se vše zahojilo a srovnalo zase do normálu. No a přítel to teď oznámil mamce, aby s tím počítala, že to na léto plánujeme a ona z toho byla zaskočená. Že jsme o tom nemluvili a že si myslela, že když jsme to odložili na neurčito, že to ještě počká a tak. A že budou mít teď nějaké výdaje a prostě to moc všichni řeší. My po nikom nic nechceme, vše si zařídíme a zaplatíme, po nich chceme jen to, aby dorazili a užili si to s námi.
Já si pamatuji na sebe, že jsem nečekala, že budu těhotná. 3 roky jsme se o mimčo snažili, ale neúspěšně (stresová práce, zdravotní problémy, neustále upjatá aby se to povedlo, pořád jsem testovala ovulace, měřila BT a tak). Pak jsem nastoupila do nové práce (červenec 2015) a mimčo jsem z hlavy úplně vytěsnila. Chtěli jsme tu svatbu, dovču, pořídit pejska, začala jsem konečně hubnout a cvičit. Navíc jsme měla konečně práci, která mě bavila, nenosila jsem si ji domů a prostě vše bylo super. No a pak se to stalo. Měla jsem divné chutě (snědla jsem dort a na to kyselé okurky). Po práci se mi pořád chtělo spát. Pamatuji si, že byla středa, já usnula v obýváku a probrala se v 9 večer. MS měla přijít v sobotu. Bolela mě hrozně moc prsa a podbřišek. Říkala jsem si, že to je asi blížící se MS. Šla jsem se vykoupat a a vzpomněla jsem si, že mám ještě jeden těhu test. Tak jsem ho udělala s tím, že tam nic nebude. A ono jo - dvě //. Moc bych ti přála, aby se to povedlo ![]()
@Evoušek86 nene, nejsi krutá…ono to tak asi holt bude…příště se třeba zadaří ![]()
@mimis86 píše:
@Janka199 přesně tak!!!![]()
![]()
…a to jste zkoušeli už nějaký cyklus???
Zatim ne ted zkousime a.kdyz se nezadari pristi mesic zkusim ovu testy. A jak jsi na tom ty?
Ahoj holky, dnes uz mam zpozdeni 3den, delala jsem si test a nic
(snazilka listopad, prosinec, leden) ale myslim ze ms brzy prijde, zacinam spinit a sem podrazdena… Cim se zabavujete, aby jste porad nemysleli na tehu a netestovali jak blazni?
Ja jsem zacala cvicit podle videi na youtube podle Jillian Michael je to docela dobry, bavi me to. Koupila sem si cinky a podlozku
Aspon pro sebe neco delam na leto a zabavim nejak mozek
![]()
Holky tak ja nevim, vcera vecer jsem citila tlak v brichu ze by mela ms dojit..obvykle ji chytnu hned z rana, tak jsem to cekala a dneska zase nic- 4den Delala sem si vcera test a negativni… mam zkouset dalsi testy? To uz by se objevilo ne? Poradte ![]()
Já bych ještě počkala, test už by to ukázal, teda alespon u mě to tak bylo, byl pozitivní ještě 10dní před tím než měla ms dojít..
@Renca8 píše:
Holky tak ja nevim, vcera vecer jsem citila tlak v brichu ze by mela ms dojit..obvykle ji chytnu hned z rana, tak jsem to cekala a dneska zase nic- 4den Delala sem si vcera test a negativni… mam zkouset dalsi testy? To uz by se objevilo ne? Poradte
Taky bych počkala…nechci strašit, ale kamarádka teď měla zpoždění 8 dní a pak to dostala
myslím že test by to už ukázal
Tak jo, asi by to bylo zbytecny. Diky za odpoved, taky si myslim ze ms dostanu protoze na sobe nepocituji zadne priznaky tehu
to je ale na nastvani uz
![]()
@Evoušek86 píše:
@mimis86 moc bych ti to přála a držím palce
Jak pak jsi na.tom s testikem?
@neplanované… ahoooj tehulko, tak co uz mas za sebou urcite prvni vysetreni jak to u tebe probiha?
@Niikkaa a co ty zakladatelko, jak to jde uz jsi dlouho nic nenapsala ![]()
@Renca8 No to víš, než to všechno přečtu, tak zapomenu i napsat.
Zatím stále nic. Pěkně od začátku. Dneska jsem 14. DC, zítra jsem objednaná na preventivku na gyndu, tak jsem zvědavá, co mi poví. Snad mi koukne i na folíky, abych věděla, jak jsem na tom. A pak už jen čekat na ovu (22.DC) atd. Ale je pravda, že poslední dobou na to ani moc nemyslím, je to spíš, že si vzpomenu - něco jako -,,no jo, vždyť mi se vlastně snažíme o mimi."
Tak doufám, že mi tenhle přístup vydrží i během ovulace. I když v tom si zase tak moc nevěřím.
![]()
@Niikkaa Jo je nas tu ted hodne, taky se v tom uz uplne ztracim kdo je kdo. Tak preji, at se v dobe ovu zadari! Ja na to ted myslim vic nez predtim ale to jen tim, ze me meska ms, dnes 6den. Test negativni. Ale cetla jsem tu v diskuzich ze nekterym holkam meskalo, a meli // az 10den od vynechani…tak sem ted takova zmatena