Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
21.1.17 10:02

@mimis86 ja tam něco hooodne malého vidím ;) držím palce, at začne sílit ;) ja měla 4 dny před menstruaci taky úplně malého ducha, a po par dnech dálnici. Zkoušela jsem to pak každý den a vždycky to bylo víc a víc ;) tak snad to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
21.1.17 10:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.1.17 10:53

@mimis86 To já si do toho kecat určitě nenechám :-D. Je to náš den a buď se jim to líbit bude a nebo ne :-). Stejně se každému nezavděčím. Už jen když jsme nahodili přibližný termín, tak to bylo: tenhle den nee, to mám fesťák, druhý - o týden déle ne, to mám fesťák zase já, ségra - na konci léta nee, to chceme jet na Slovensko, kamarád - na konci léta to je ideální, to už bude náš prcek trochu větší :-D. Prostě nějaký den vybereme a kdo přijde, ten přijde a kdo ne, tak má smůlu :-D. To víš, naši jsou ze staré školy a vidí to trochu jinak než my mladí :-D. My chceme obyč svatbu, ale můj taťka zase že když jednou vdává dceru, tak pořádně. A i na druhé (přítelově) straně to bude složité. S přítelem jsme 8 let spolu, z toho 6 let spolu bydlíme (rok u mých rodičů a 5 let ve vlastním). Máme spolu hypotéku a devítiměsíčního syna. Tak jsme si mysleli, že svatba už je jakoby jen „formalita“. Plánovali jsme ji na červen 2016, ale já jsem pak nečekaně v létě 2015 otěhotněla a porod byl v dubnu 2016. Takže proto jsme ji odložili až na déle. Nechtěla jsem se vdávat s maličkým mimčem, měla jsem císaře, takže trvalo déle, než se vše zahojilo a srovnalo zase do normálu. No a přítel to teď oznámil mamce, aby s tím počítala, že to na léto plánujeme a ona z toho byla zaskočená. Že jsme o tom nemluvili a že si myslela, že když jsme to odložili na neurčito, že to ještě počká a tak. A že budou mít teď nějaké výdaje a prostě to moc všichni řeší. My po nikom nic nechceme, vše si zařídíme a zaplatíme, po nich chceme jen to, aby dorazili a užili si to s námi.

Já si pamatuji na sebe, že jsem nečekala, že budu těhotná. 3 roky jsme se o mimčo snažili, ale neúspěšně (stresová práce, zdravotní problémy, neustále upjatá aby se to povedlo, pořád jsem testovala ovulace, měřila BT a tak). Pak jsem nastoupila do nové práce (červenec 2015) a mimčo jsem z hlavy úplně vytěsnila. Chtěli jsme tu svatbu, dovču, pořídit pejska, začala jsem konečně hubnout a cvičit. Navíc jsme měla konečně práci, která mě bavila, nenosila jsem si ji domů a prostě vše bylo super. No a pak se to stalo. Měla jsem divné chutě (snědla jsem dort a na to kyselé okurky). Po práci se mi pořád chtělo spát. Pamatuji si, že byla středa, já usnula v obýváku a probrala se v 9 večer. MS měla přijít v sobotu. Bolela mě hrozně moc prsa a podbřišek. Říkala jsem si, že to je asi blížící se MS. Šla jsem se vykoupat a a vzpomněla jsem si, že mám ještě jeden těhu test. Tak jsem ho udělala s tím, že tam nic nebude. A ono jo - dvě //. Moc bych ti přála, aby se to povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
21.1.17 12:32

@Evoušek86 nene, nejsi krutá…ono to tak asi holt bude…příště se třeba zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
21.1.17 12:39

@mimis86 moc bych ti to přála a držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
23.1.17 06:29
@mimis86 píše:
@Janka199 přesně tak!!! :pankac: :pankac: :pankac:…a to jste zkoušeli už nějaký cyklus???

Zatim ne ted zkousime a.kdyz se nezadari pristi mesic zkusim ovu testy. A jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
23.1.17 18:53

Ahoj holky, dnes uz mam zpozdeni 3den, delala jsem si test a nic :roll: (snazilka listopad, prosinec, leden) ale myslim ze ms brzy prijde, zacinam spinit a sem podrazdena… Cim se zabavujete, aby jste porad nemysleli na tehu a netestovali jak blazni? :lol: Ja jsem zacala cvicit podle videi na youtube podle Jillian Michael je to docela dobry, bavi me to. Koupila sem si cinky a podlozku :) Aspon pro sebe neco delam na leto a zabavim nejak mozek :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.1.17 09:44

Holky tak ja nevim, vcera vecer jsem citila tlak v brichu ze by mela ms dojit..obvykle ji chytnu hned z rana, tak jsem to cekala a dneska zase nic- 4den Delala sem si vcera test a negativni… mam zkouset dalsi testy? To uz by se objevilo ne? Poradte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.1.17 10:15

Já bych ještě počkala, test už by to ukázal, teda alespon u mě to tak bylo, byl pozitivní ještě 10dní před tím než měla ms dojít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.17 11:13
@Renca8 píše:
Holky tak ja nevim, vcera vecer jsem citila tlak v brichu ze by mela ms dojit..obvykle ji chytnu hned z rana, tak jsem to cekala a dneska zase nic- 4den Delala sem si vcera test a negativni… mam zkouset dalsi testy? To uz by se objevilo ne? Poradte :nevim:

Taky bych počkala…nechci strašit, ale kamarádka teď měla zpoždění 8 dní a pak to dostala :nevim: myslím že test by to už ukázal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.1.17 16:18

Tak jo, asi by to bylo zbytecny. Diky za odpoved, taky si myslim ze ms dostanu protoze na sobe nepocituji zadne priznaky tehu :nevim: to je ale na nastvani uz :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
25.1.17 16:21
@Evoušek86 píše:
@mimis86 moc bych ti to přála a držím palce :)

Jak pak jsi na.tom s testikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
26.1.17 13:02

@neplanované… ahoooj tehulko, tak co uz mas za sebou urcite prvni vysetreni jak to u tebe probiha?
@Niikkaa a co ty zakladatelko, jak to jde uz jsi dlouho nic nenapsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
26.1.17 14:18

@Renca8 No to víš, než to všechno přečtu, tak zapomenu i napsat. :D :lol: Zatím stále nic. Pěkně od začátku. Dneska jsem 14. DC, zítra jsem objednaná na preventivku na gyndu, tak jsem zvědavá, co mi poví. Snad mi koukne i na folíky, abych věděla, jak jsem na tom. A pak už jen čekat na ovu (22.DC) atd. Ale je pravda, že poslední dobou na to ani moc nemyslím, je to spíš, že si vzpomenu - něco jako -,,no jo, vždyť mi se vlastně snažíme o mimi." :D Tak doufám, že mi tenhle přístup vydrží i během ovulace. I když v tom si zase tak moc nevěřím. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
26.1.17 17:42

@Niikkaa Jo je nas tu ted hodne, taky se v tom uz uplne ztracim kdo je kdo. Tak preji, at se v dobe ovu zadari! Ja na to ted myslim vic nez predtim ale to jen tim, ze me meska ms, dnes 6den. Test negativni. Ale cetla jsem tu v diskuzich ze nekterym holkam meskalo, a meli // az 10den od vynechani…tak sem ted takova zmatena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí