Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janka199 děkujuu, jsi zlatá!! Já se ale zatím držím při zemi…počkám, jestli náhodou nedorazí bestie…Moc bych si přála, aby ne…
Já mám cyklus 30-31 dní. A ovulaci mívám zhruba 16. den…ale sleduju to podle těch ovu testů!! Nechceš to s nima zkusit???
@mimis86 píše:
@Janka199 děkujuu, jsi zlatá!! Já se ale zatím držím při zemi…počkám, jestli náhodou nedorazí bestie…Moc bych si přála, aby ne…Já mám cyklus 30-31 dní. A ovulaci mívám zhruba 16. den…ale sleduju to podle těch ovu testů!! Nechceš to s nima zkusit???
Premyslim nad nima:))Ja minule byla na gynekologii na prevenci a tam jsem mela ovulaci asi 9den…
@Janka199 zkus je!!! Dají se koupit i v drogerii - DM, Teta…nemusíš ani do lékárny…A bolesti míváš při OVU??
@mimis86 píše:
@Janka199 zkus je!!! Dají se koupit i v drogerii - DM, Teta…nemusíš ani do lékárny…A bolesti míváš při OVU??
Prave, ze vubec ne. Nepoznala bych to kdyby mi to. doktor nerekl:)
@Janka199 přesně tak!!!
…a to jste zkoušeli už nějaký cyklus???
@mimis86 mě se také vždy líbila svatba v kostele, ale ani jeden nejsme věřící, takže to padá
, líbila by se mi třeba i svatba někde na zámku, ale to se připlácí třeba 7000 Kč. psala jsem už do jednoho areálu, kde dělají svatby, je tam možnost právě obřadu, pak oběd a raut i přespání, klasické menu - přípitek, předkrm, polévka a jídlo - 260 Kč/os, což je pěkná cena, chceme klasiku - svíčková a polévka knedlíčková s nudlemi, u nás v rodině se zvěřina nejí, ségra má malé děti, tak aby to jedly i oni
. Moje mamka na tom není zdravotně moc dobře, takže mi rovnou řekla, že nic péct a zařizovat nebude, ale že to prostě zaplatí. Můj přítel pochází z Vysočiny a jeho kamarád má obchod s hodinkami a prstýnky, tak máme vybrané z chirurgické oceli - zlato se mi nelíbí a stříbro za chvíli ztrácí lesk. A mamka hned, že si máme pořídit pořádné prsteny a tak. Docela mě vadí, jak mi to ostatní organizují. Má to být náš den a ne jejich a už mají námitky ohledně místa - že je to trošku dál než oni předpokládali. Ale dělat slavnostní oběd tady u nás někde v restauraci, kam chodíme občas na véču, to se mi opravdu nechce. Ségra má kamaráda, který dělá DJ a podle toho, kdy to bude, tak by šel hrát. Ségra se totiž hrozně těší na tancování
. Jinak koukám, že jste si tu svatbu pěkně užili a to je dobře
. A kolik vás tam bylo a na kolik vás to celkem vyšlo? U mě bude se šaty problém - jsem malá. Nevím tedy, zda šaty půjčit a nebo koupit. Kamarádka se vdávala skoro před 2 lety a koupila si nádherné šaty za 5 tis. Kč. Což je stejné jako když si je půjčím. No bude to záhul. Proto druhé mimčo chceme plánovat až od června nebo po svatbě, abych tam nebyla s břichem (kdybychom začali už teď)
.
Koukám, že sis dělala testík, povedlo se?
@Lůca V. hlavně si do toho nenechte kecat! Udělejte si to tak, jak vy sami chcete a jak by se Vám to líbilo! Nakonec stejně bude určitě někdo na něco remcat, že se mu nehodí, nelíbí, apod, ale vy dva si tím nenechte zkazit nálada, a porostě si to naplno užijte!!Jde tu jen a jen o Vás!!A prstýnky budete taky asi nosit vy, a ne maminka
…
Nás bylo asi 80..a jidlo jsme měli taky uspůsobené dětěm, ty měly místo hlavního dospěleho chodu - bramborovou kaši a plátek kuřecího, a misto zeleniny měli ovocný kompot…Ale svíčková je klasika!! ![]()
3aty si běž určitě napřed zkusit do nějaké půjčovny…kdyby jsis nějaké kupovala, tak ať víš, do jakého stylu se máš dívat a co by ti pasovalo… A s výškou by mohly pomoct třeba trochu podpadky…ale myslím, že najdeš mraky mraky šatů i na menší postavy…toho bych se nebála…spíš jde o to, abys věděla co hledat…takže zkus si nařed před koupí vlastních, někde pár jich vyzkouišet…
noo…test jsem dneska zkiušela…něco malého jsem tam viděla,…ale zatím nechci plašit…kdyby se dostavila za pár dnů bestie…
![]()
@mimis86 píše:
@Janka199 ahoj..tak jsem to ráno zkusila…a zdá se mi, že jsem tam našla nějaký pidi stínek?!?!
ahoj, omlouvám se jestli jsem přehnaně krutá, ale já tam vůbec nic nevidím ![]()
@mimis86 ahoj
Mně má dorazit MS ve středu. Budu ti držet palce, ať ta tvá už nedorazí. Mám doma jeden tehu test, ale testovat budu až v patek nejdříve, tedy dva dny po vynechaní. No jen doufám, že to vydržím
. Hrozně mně baví sledovat testování tady holek, ale sama to nedělám, bojím se, že bych tomu mohla propadnout ![]()
@mimis86 píše:
@Janka199 ahoj..tak jsem to ráno zkusila…a zdá se mi, že jsem tam našla nějaký pidi stínek?!?!
Zvětšila jsem si fotku a vidím ho tam
preji ti, ať sílí ![]()
@mimis86 tak to vypadal můj test, dokonce 10dní před pře oček. ms, tkaže se obávám že budeš zklamaná..
@Majduleee zvětšila jsem si to co to šlo, a opravdu tam nic není, i když je to krutý..
@Evoušek86 píše:
@Majduleee zvětšila jsem si to co to šlo, a opravdu tam nic není, i když je to krutý..
Uvidíme ![]()