Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 píše:
@Janka199 pokud by se jednalo o mně, tak bych toto přisuzovala blížící se MS…mívám takové hnědorůžové špinění a i pobolívání podbřišku…Ale já jsem na to zvyklá..u tebe to tak být nemusí
Jeste pockam a po spozdeni ms koupim testik.
@Janka199 píše:
Jeste pockam a po spozdeni ms koupim testik.
Já bych necekala a koupila test ![]()
@Evoušek86 píše:
Já bych necekala a koupila test
@Evoušek86 píše:
Tak bohuzel, dnes se ta bestie dostavila:,(uz z toho zacinam byt spatna, premyslim. zdali nezacit brat vitaminky nebo listovku?
@Evoušek86 píše:
@Evoušek86 píše:
Tak bohuzel, dnes se ta bestie dostavila:,(uz z toho zacinam byt spatna, premyslim. zdali nezacit brat vitaminky nebo listovku?
@Janka199 škoda :-/..listovkou a vitamínama určitě nic nezkazíš..ona se i listovka doporučuje brát při plánování těhotenství jako prevence vad dítěte…a jak dlouho už se snažíte??
@mimis86 píše:
@Janka199 škoda :-/..listovkou a vitamínama určitě nic nezkazíš..ona se i listovka doporučuje brát při plánování těhotenství jako prevence vad dítěte…a jak dlouho už se snažíte??
4mesice, ale pokazde dorazi:(
@Janka199 my teď 5. měsíc, a taky už mně to trochu štve
.. a nějaké miminko už máš??
@mimis86 píše:
@Janka199 my teď 5. měsíc, a taky už mně to trochu štve.. a nějaké miminko už máš??
Pritel ma dva kluciky uz z prvniho manzelstvi, jeste by chtel holcicku, ale kdyz bude kluk tak bude:)Moje to bude prvni;)Uz bych si prala aby to vyslo a ono furt nic. Cyklus mam 32-33dni mesicky cca 4dny, kdyz sem byla naposledy u gynekolofa na prevenci rekl, ze je vse c poradku a zrovna jsem mela ovulku, ale zas to nevyslo:(Jsem zse toho smutna, ale snazim se si to nepripoustet. A co ty? BUde to tvoje prvni mimi?
@Janka199 vůbec ti nebudu říkat, ať zkusíš být trpělivá, protože já mám myšlenky a psychiku úplně stejné, jako ty…
..ale věřím, že to vyjde a ze snažilek taky poputujeme jinam
…pro nás tu bude taky první…trošku si vyčítám, že jsme nezačali na tom „makat“ dřív, přece jenom, nemládneme…ale čas už nevrátím… ![]()
@mimis86 píše:
@Janka199 vůbec ti nebudu říkat, ať zkusíš být trpělivá, protože já mám myšlenky a psychiku úplně stejné, jako ty…..ale věřím, že to vyjde a ze snažilek taky poputujeme jinam
…pro nás tu bude taky první…trošku si vyčítám, že jsme nezačali na tom „makat“ dřív, přece jenom, nemládneme…ale čas už nevrátím…
Nooo taky si rikam. A ty beres nake vitaminky?
@Janka199
já beru acidum folicum, femibion, kapky gynex, kontryhelový čaj, čůrám na OVU testy, manželovi jsem koupila selzink, a tento měsíc jsem ještě koupila nějaký „lubrikační“ gel na podporu oplodnění… prostě..ať žije příroda..
![]()
@mimis86 píše:
@Janka199já beru acidum folicum, femibion, kapky gynex, kontryhelový čaj, čůrám na OVU testy, manželovi jsem koupila selzink, a tento měsíc jsem ještě koupila nějaký „lubrikační“ gel na podporu oplodnění… prostě..ať žije příroda..
![]()
![]()
![]()
To fihaaaa:)))A ted jste v jake fazi??pred ms?
@Janka199
..jj, fííha..
..teď jsem nějaký den po OVU, a MS čekám tak za 11 dnů…tento mesíc jsem si skoro ale 100procentně jistá, že nic, protože s manželem jsme si kvůli práci spíš doma jen podávali dveře (on na denní, já na noční a opačně..)
..příští měsíc se snad polepšíme
…
@mimis86 píše:
@Janka199![]()
..jj, fííha..
..teď jsem nějaký den po OVU, a MS čekám tak za 11 dnů…tento mesíc jsem si skoro ale 100procentně jistá, že nic, protože s manželem jsme si kvůli práci spíš doma jen podávali dveře (on na denní, já na noční a opačně..)
![]()
..příští měsíc se snad polepšíme
…
Ja mela tenhle mesic atb na silvestra a hnis. anginu tak si to. oduvodnuji tim, ze jsem nebyla uplne v cajku:)snad se zadari ted:)I kdyz uz premyslim, ze je neco spatne honi se mi takove blbe myslenky. A kolik pak ti je??Me 27