Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
809
14.1.17 17:38
@mimis86 píše:
@Janka199 pokud by se jednalo o mně, tak bych toto přisuzovala blížící se MS…mívám takové hnědorůžové špinění a i pobolívání podbřišku…Ale já jsem na to zvyklá..u tebe to tak být nemusí :nevim:

Jeste pockam a po spozdeni ms koupim testik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
14.1.17 18:03

@Janka199 držím palčáky, ať je to těhu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
15.1.17 10:44
@Janka199 píše:
Jeste pockam a po spozdeni ms koupim testik.

Já bych necekala a koupila test :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
15.1.17 13:38
@Evoušek86 píše:
@Evoušek86 píše:

Tak bohuzel, dnes se ta bestie dostavila:,(uz z toho zacinam byt spatna, premyslim. zdali nezacit brat vitaminky nebo listovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
15.1.17 13:38
@Evoušek86 píše:
@Evoušek86 píše:

Tak bohuzel, dnes se ta bestie dostavila:,(uz z toho zacinam byt spatna, premyslim. zdali nezacit brat vitaminky nebo listovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.1.17 13:42

@Janka199 škoda :-/..listovkou a vitamínama určitě nic nezkazíš..ona se i listovka doporučuje brát při plánování těhotenství jako prevence vad dítěte…a jak dlouho už se snažíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
15.1.17 13:58
@mimis86 píše:
@Janka199 škoda :-/..listovkou a vitamínama určitě nic nezkazíš..ona se i listovka doporučuje brát při plánování těhotenství jako prevence vad dítěte…a jak dlouho už se snažíte??

4mesice, ale pokazde dorazi:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.1.17 14:02

@Janka199 my teď 5. měsíc, a taky už mně to trochu štve :oops:.. a nějaké miminko už máš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
15.1.17 14:17
@mimis86 píše:
@Janka199 my teď 5. měsíc, a taky už mně to trochu štve :oops:.. a nějaké miminko už máš??

Pritel ma dva kluciky uz z prvniho manzelstvi, jeste by chtel holcicku, ale kdyz bude kluk tak bude:)Moje to bude prvni;)Uz bych si prala aby to vyslo a ono furt nic. Cyklus mam 32-33dni mesicky cca 4dny, kdyz sem byla naposledy u gynekolofa na prevenci rekl, ze je vse c poradku a zrovna jsem mela ovulku, ale zas to nevyslo:(Jsem zse toho smutna, ale snazim se si to nepripoustet. A co ty? BUde to tvoje prvni mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.1.17 14:23

@Janka199 vůbec ti nebudu říkat, ať zkusíš být trpělivá, protože já mám myšlenky a psychiku úplně stejné, jako ty… :think:..ale věřím, že to vyjde a ze snažilek taky poputujeme jinam :mrgreen:…pro nás tu bude taky první…trošku si vyčítám, že jsme nezačali na tom „makat“ dřív, přece jenom, nemládneme…ale čas už nevrátím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
15.1.17 14:30
@mimis86 píše:
@Janka199 vůbec ti nebudu říkat, ať zkusíš být trpělivá, protože já mám myšlenky a psychiku úplně stejné, jako ty… :think:..ale věřím, že to vyjde a ze snažilek taky poputujeme jinam :mrgreen:…pro nás tu bude taky první…trošku si vyčítám, že jsme nezačali na tom „makat“ dřív, přece jenom, nemládneme…ale čas už nevrátím… :lol:

Nooo taky si rikam. A ty beres nake vitaminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.1.17 14:40

@Janka199 :mrgreen: já beru acidum folicum, femibion, kapky gynex, kontryhelový čaj, čůrám na OVU testy, manželovi jsem koupila selzink, a tento měsíc jsem ještě koupila nějaký „lubrikační“ gel na podporu oplodnění… prostě..ať žije příroda.. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
15.1.17 14:55
@mimis86 píše:
@Janka199 :mrgreen: já beru acidum folicum, femibion, kapky gynex, kontryhelový čaj, čůrám na OVU testy, manželovi jsem koupila selzink, a tento měsíc jsem ještě koupila nějaký „lubrikační“ gel na podporu oplodnění… prostě..ať žije příroda.. :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

To fihaaaa:)))A ted jste v jake fazi??pred ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.1.17 14:59

@Janka199 :mrgreen: :mrgreen:..jj, fííha.. :mrgreen:..teď jsem nějaký den po OVU, a MS čekám tak za 11 dnů…tento mesíc jsem si skoro ale 100procentně jistá, že nic, protože s manželem jsme si kvůli práci spíš doma jen podávali dveře (on na denní, já na noční a opačně..) :roll: :?..příští měsíc se snad polepšíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
15.1.17 15:02
@mimis86 píše:
@Janka199 :mrgreen: :mrgreen:..jj, fííha.. :mrgreen:..teď jsem nějaký den po OVU, a MS čekám tak za 11 dnů…tento mesíc jsem si skoro ale 100procentně jistá, že nic, protože s manželem jsme si kvůli práci spíš doma jen podávali dveře (on na denní, já na noční a opačně..) :roll: :?..příští měsíc se snad polepšíme ;)

Ja mela tenhle mesic atb na silvestra a hnis. anginu tak si to. oduvodnuji tim, ze jsem nebyla uplne v cajku:)snad se zadari ted:)I kdyz uz premyslim, ze je neco spatne honi se mi takove blbe myslenky. A kolik pak ti je??Me 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí