Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renca8 já osobně si myslím že by se to už dávno ukázalo, jak jsem psala mě to test ukázal už 14 dní od oplodnění, a to cca 10dní před plánovanou ms.. ale 6 dní po ms už je docela dost. Já bych možná v pondělí zkusila zajít na gyndu, s tím že máš takové zpoždění at ti vezmou krev, popř. by tam už na utz mohl být vidět alespon váček, pokud si těhu ![]()
@Renca8 To se Ti vůbec nedivím, já bych byla zmatená taky. Jinak, já jsem dnes byla na gyndě. V podstatě mi neřekl nic novýho. Snažíme se teprve chvilku, takže to vůbec neřešil, ale to jsem čekala. ![]()
@Renca8 Nedíval.
Asi to nebylo třeba, nevím. Každopádně ovulku mám a dokonce i furt stejně, tak to nějak ZATÍM neřeším.
Řešila jsem s ním i tu štítnou žlázu. Ptal se, jestli mi jí kontrolovali, tak říkám, že jo, ale že to je tak cca 2 roky zpátky, že výsledky byly v pořádku a i další dva roky zpět taky. Tak si myslím, že je to taky ok. Uvidíme, pokud se nezadaří ani teď a ani další měsíc, tak už to možná budu řešit.
Ahojky holky, tak jak pokračujete?
Nějaká čekatelka na ovu, nebo na těhu test? Já jsem momentálně před ovu, tak čekám a čekám a čekám. ![]()
Ahoj holky, testovala jsem před týdnem, to jsem byla 26dc tři dny před očekávanou ms. Byla tam docela viditelná čárka, včera 32 dc 4 dny po očekávané ms úplně silné //
.
Ahoj ahoj…ja porad cekam na ms
dnes 11 den zpozdeni
Tehu test jsen si delala 5den zpozdeni (nevydrzela jsem to) a byl negativni…v sobotu jdu na ples tak to jeste necham byt. Ale v pondeli si zavolam na gyndu at me da treba vyvolavacku
![]()
@Majduleee taky ti moc moc moc gratuluju! Jak dlouho jste se snazili? ![]()
@Renca8 děkuji
. Snažíme se od července. Koncem září jsem otěhotněla, ale musela jsem na přerušení v 11tt kvůli vývojové vadě plodu. Teď jsem necelé tři měsíce po revizi. A vy? To čekání na ms je náročné, snad se to brzy vyřeší ![]()
@Majduleee my se snazime od listopadu
preji ti aby bylo konecne vse v poradku. Muselo to byt tezky.
@Renca8 děkuji
. Snažím se být v pohodě. Čtu si tady na emiminu příspěvky a alespoň doma to nepotřebuji stále rozebírat
. Držím palce, ať se u vás brzy zadari ![]()
@Majduleee dekuju moc!
Ja bych si dite uz moc prala
, i rodice od mojeho by si vnouce uz prali. Z moji strany rodiny sestra uz deti ma
uz jsou vetsi, mam od sestry spoustu oblecku schovanych na pude-nektery uplne novy s cenovkama co dostala od kamaradek ale deti tak rychle vyrostli ze to ani nestihla obnosit. Jsou tam cepicky, boticky, fusak i kocarek…uz jen to dite mi chybi
dokonce jsem se pristihla brecet u serialu kde figurovalo dite-ze chci uz taky dite… asi jsem uz magor
![]()