Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.17 10:42

@Majduleee přidávám se ke gratulacím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 10:43

Moc nepřispívám, dneska jsem to dle očekáváná dostala. Takže opět čekám, čekám a čekám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
1.2.17 12:17

@ElisabethaElsa děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
3.2.17 07:59

Ahojky holky :mavam:. Tak hlásím čekání na testování s těhu testama. :dance: Doufám, že se tenhle měsíc zadařilo. Zatím tedy na sobě nic jinýho nepociťuju(jak někdo ví hned po styku, že je těhu, to já tedy nevím.)Bradavky a břicho mě bolí od včera. Bradavky neřěším, ty mě bolí každý měsíc, ale to břicho, to mi dává jasně najevo, že vaječníky fakt mám, občas mi to vystřelí i do zad. Tak jsem z toho taková divoká. Nicméně včera jsem objevila takový bílý hustější výtok, ale jenom malinko, tak nevím. Tohle moc nesleduju, tak jsem v tom teprve začátečník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
3.2.17 10:16

@Niikkaa držím ti palce, ať je testování tento měsíc úspěšné :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
3.2.17 11:41

@Majduleee Moc děkuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.2.17 13:47

Ahoj chtela bych se zeptat jaka je pravdepodobnost otehotneni, kdyz plodne dny byli od 21.1. do 27.1., ovulace 26.1. a i v den ovulace nechr.pohl.styk? A dale taky 27.1.-2.2. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
3.2.17 13:57
@alisis píše:
Ahoj chtela bych se zeptat jaka je pravdepodobnost otehotneni, kdyz plodne dny byli od 21.1. do 27.1., ovulace 26.1. a i v den ovulace nechr.pohl.styk? A dale taky 27.1.-2.2. :mavam:
Šance je veeeelka :-). Teď už ti zbývá jen čekat a jestli nepřijde menstruace, udělat si testik :-). Tak hodně štěstí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.2.17 14:00

@alisis příští neděli si udělaej test a uvidíš sama, jaká byla zrovna tvoje pravděpodonst :-) a nemusíš ani čekat na ms :-)
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.17 08:55

Ahojte, já čekám, zda přijde MS. Včera večer pozitivní test jakože hodně a dneska ráno slabý duch… Tak jsem zvědavá, zda za dva dny dostanu MS nebo ne… Ten duch mne hodně rozhodil ráno :( A to jsem včera ráno měla ducha silnějšího a večer pozitivní :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.17 09:03

I když na druhou stranu mi manžel říká, že jsem vždy měla ráno slabý ten test a večer silný… Postupně sílil, jen dneska ráno… ach jo… :(

• Citovat
  • Upravit
615
7.2.17 09:58
@Anonymní píše:
I když na druhou stranu mi manžel říká, že jsem vždy měla ráno slabý ten test a večer silný… Postupně sílil, jen dneska ráno… ach jo… :(

Posli fotku testu pokud máš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.17 09:59

@Evoušek86 Bohužel u sebe nemám. Jsem v práci… Ale jako včera to byl pozitivní test a dnes ráno duch :(

• Citovat
  • Upravit
615
7.2.17 10:29
@Anonymní píše:
@Evoušek86 Bohužel u sebe nemám. Jsem v práci… Ale jako včera to byl pozitivní test a dnes ráno duch :(

aha, no já bych čekala že by se ta hladina hormonu měla zvyšovat, tím spíš po ránu…ale tak uvidíš jestli příjde ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.17 10:31

@Evoušek86 Já vím, čeká mne pár dní pekla…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex