Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc nepřispívám, dneska jsem to dle očekáváná dostala. Takže opět čekám, čekám a čekám ![]()
Ahojky holky
. Tak hlásím čekání na testování s těhu testama.
Doufám, že se tenhle měsíc zadařilo. Zatím tedy na sobě nic jinýho nepociťuju(jak někdo ví hned po styku, že je těhu, to já tedy nevím.)Bradavky a břicho mě bolí od včera. Bradavky neřěším, ty mě bolí každý měsíc, ale to břicho, to mi dává jasně najevo, že vaječníky fakt mám, občas mi to vystřelí i do zad. Tak jsem z toho taková divoká. Nicméně včera jsem objevila takový bílý hustější výtok, ale jenom malinko, tak nevím. Tohle moc nesleduju, tak jsem v tom teprve začátečník.
@Niikkaa držím ti palce, ať je testování tento měsíc úspěšné
.
Ahoj chtela bych se zeptat jaka je pravdepodobnost otehotneni, kdyz plodne dny byli od 21.1. do 27.1., ovulace 26.1. a i v den ovulace nechr.pohl.styk? A dale taky 27.1.-2.2. ![]()
@alisis píše:Šance je veeeelka
Ahoj chtela bych se zeptat jaka je pravdepodobnost otehotneni, kdyz plodne dny byli od 21.1. do 27.1., ovulace 26.1. a i v den ovulace nechr.pohl.styk? A dale taky 27.1.-2.2.
@alisis příští neděli si udělaej test a uvidíš sama, jaká byla zrovna tvoje pravděpodonst
a nemusíš ani čekat na ms ![]()
![]()
Ahojte, já čekám, zda přijde MS. Včera večer pozitivní test jakože hodně a dneska ráno slabý duch… Tak jsem zvědavá, zda za dva dny dostanu MS nebo ne… Ten duch mne hodně rozhodil ráno
A to jsem včera ráno měla ducha silnějšího a večer pozitivní ![]()
I když na druhou stranu mi manžel říká, že jsem vždy měla ráno slabý ten test a večer silný… Postupně sílil, jen dneska ráno… ach jo… ![]()
@Anonymní píše:
I když na druhou stranu mi manžel říká, že jsem vždy měla ráno slabý ten test a večer silný… Postupně sílil, jen dneska ráno… ach jo…
Posli fotku testu pokud máš ![]()
@Evoušek86 Bohužel u sebe nemám. Jsem v práci… Ale jako včera to byl pozitivní test a dnes ráno duch ![]()
@Anonymní píše:
@Evoušek86 Bohužel u sebe nemám. Jsem v práci… Ale jako včera to byl pozitivní test a dnes ráno duch
aha, no já bych čekala že by se ta hladina hormonu měla zvyšovat, tím spíš po ránu…ale tak uvidíš jestli příjde ms..